Sony Bravia 49WD757: distractie chiar la tine acasa

Sony Bravia 49WD757
Televizor Smart LED Sony Bravia, 123 cm, 49WD757, Full HD
sony bravia 49WD757 vedere fataNicio sufragerie nu este completa fara un televizor in centrul ei, iar, daca vrei ca aceasta sa fie foarte moderna, cel mai bine este sa alegi un model de televizor care sa fie in pas cu tehnologia. Cateva dintre caracteristicile pe care ar trebui sa le indeplineasca un televizor modern sunt: sa fie Smart TV, sa aiba o diagonala mare, rezolutie Full HD, sa aiba un design cat mai placut. Desigur, ai grija si ca modelul pe care l-ai ales pentru caminul tau sa aiba si garantia inclusa in pret, de preferabil una de doi ani.

Despre Sony Bravia 49WD757

Modelul de televizor Smart Sony Bravia 49WD757 este unul care indeplineste toate aceste cerinte, dar si multe altele, dupa cum vei observa din analiza caracteristicilor si functiilor sale. In primul rand, designul sau te va atrage sigur, pentru ca are un ecran foarte mare si subtire, incadrat de linii fine, care nu distrag atentia, nu acopera televizorul si nici nu au dimensiuni prea mari, asa incat sa distraga atentia. In plus, poti sa montezi acest televizor Smart Sony Bravia 49WD757 pe orice perete al livingului, ajutandu-te sa economisesti spatiu.

sony bravia 49WD757 vedere inclinata

Acest televizor Smart Sony Bravia 49WD757 are o calitate a imaginilor care depaseste chiar si asteptarile pe care le aveai de la un model Full HD. Cu acesta vei putea viziona productii cinematografice si emisiuni televizate, dar si sa utilizezi diferite aplicatii. Cu un motor de procesare unic, denumit X – Reality PRO, care are rolul de a curata si de a rafina imaginile, chiar si acelea care au o rezolutie mica vor fi percepute mult mai bine, gratie acestei inventii de la Sony.

Modelul de televizor Smart LED Sony Bravia 49WD757 este pentru casa ta

Functia de X – Reality PRO are si rolul de convertire a pixelilor pentru a se obtine o claritate superioara. Acest lucru este posibil pentru ca fiecare cadru este analizat, iar fiecare scena se potriveste cu o baza de imagini creata special, imaginile fiind rafinate, iar zgomotul redus. Prin reducerea zgomotului imaginilor se va ridica, in schimb, tonul sunetului si va fi indepartat si zgomotul din toate scenele, facand ca imaginea sa straluceasca in detaliu.

Un avantaj grozav al acestui televizor Smart Sony Bravia 49WD757 il reprezinta faptul ca nu mai trebuie sa te incurci intr-o sumedenie de cabluri. Poti sa redai in timp real, folosind wireless-ul, orice forma de entertainment, fie ca e vorba de filme sau de muzica etc.

Oglindirea ecranului te va lasa sa te bucuri de toate aplicatiile si de continutul pe care il detine smartphone-ul tau, afisandu-le pe ecranul televizorului. Astfel poti sa supradimensionezi toate fotografiile, inregistrarile, aplicatiile etc, pentru a te bucura de ele la o rezolutie mai buna. In plus, prin Photo Sharing Plus, poti sa partajezi respectivele fotografii si inregistrari. Poti sa copiezi pozele dorite de pe televizor in momentul in care cei dragi iti prezinta momente speciale, aceasta functie putand fi utilizata de pana la zece dispozitive.

8.9 Total Score
Sony Bravia 49WD757

Este de apreciat noul model de la Sony care isi doreste sa ne uimeasca. Televizorul Smart Sony Bravia 49WD757 depaseste mult asteptarile clientilor darorita dotarilor sale. Diagonala de 123 cm, motionflow XR, sistem audio Dolby Digital Plus, iesire sunet (RMS) 2 x 10 W, Picture Mode, X-Reality PRO, Wi-Fi Integrat, Intrare HDCP.

PROS
  • Sunet foarte bun
  • Usor de montat
  • Smart
CONS
  • Meniul televizorului putea fi ceva mai multumitor
  • Numarul aplicatiilor este ceva cam mic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply