Sony Bravia 48WD650

Dintre toate aparatele electronice de divertisment, televizorul este cel care nu se demodeaza niciodata. Fie ca vrei sa urmaresti stirile, sa te uiti la cele mai noi videoclipuri muzicale ori sa petreci seara in familie urmarind o productie cinematografica, metoda cea mai buna continua sa fie cea a televizorului, deoarece are un ecran destul de mare, incat sa vada intreaga familie, imaginea este mult mai clara, la fel ca sunetul, iar orice sufragerie arata mai bine cu un televizor mare si frumos in mijlocul ei. Spre exemplu, modelul de televizor Smart Sony Bravia 48WD650 (Vezi aici pretul cu reducere).

Sony Bravia 48WD650

Despre Sony Bravia 48WD650

Ca de obicei vom incepe prin a spune ca acest model are diagonala de 121 cm, fiind potrivit pentru o sufragerie de apartament sau un living mediu. Rezolutia nu este cea mai buna, fiind doar Full HD, dar este suficineta pentru a vedea perfect orice emisiune televizata. Oricum niciun post de televiziune nu emite continut pentru televizoarele 4K.

Sony Bravia 48WD650
Televizor Smart LED Sony Bravia, 121 cm, 48WD650, Full HD

Sony Bravia 48WD650 are dimensiuni de 1092 x 643 x 66 milimetri (W x H x D) fara stand si de 1092 x 683 x 235 milimetri (W x H x D) cu stand, cu o greutate de 10,7 kilograme. Totusi, acest lucru nu il impiedica sa poata fi asezat frumos pe oricare dintre peretii din camera, facand incaperea sa arate mai estetic si economisind in acelasi timp si spatiu. Modelul este compatibil VESA 200 x 200.

Sony Bravia 48WD650 lateral

Cu acest televizor Smart Sony Bravia 48WD650, poti sa-ti inregistrezi orice emisiune dorita pe un hard disk extern care are USB, vizionandu-le apoi oricand iti doresti sau ai timp. Functia USB HDD REC iti lasa inregistrarea temporizata doar printr-o atingere simpla, printr-o transmisiune digitala pe orice HDD cu USB, atata timp cat capacitatea sa nu depaseste 2 TB.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Atunci cand urmaresti respectiva emisiune, tu nu mai trebuie decat sa apesi un buton, REC, ceea ce va face ca inregistrarea sa porneasca, iar, la final, cand programul se termina, se va opri automat si inregistrarea.

Modelul de televizor Smart Sony Bravia 48WD650 utilizeaza un tip modern de computer, avand ca scop analizarea ori compensarea sunetelor inegale care ar fi parasit boxele in mod normal. Informatiile respective sunt retransmise, anuland prin aceasta modalitate punctele extreme care ar fi fost produse in mod normal de boxa – ca urmare, modelul de televizor Smart Sony Bravia 48WD650 va produce un sunet foarte aproape de cel natural, fiind cu mult mai omogen.

Pentru un apartament modern, cumpara-ti modelul de televizor Smart Sony Bravia 48WD650

Poti sa folosesti stick-ul USB cu acest televizor Smart Sony Bravia 48WD650, fie ca vrei sa urmaresti inregistrari sau clipuri video, sa te uiti la fotografii, sa asculti muzica ori sa te uiti la un film. Acest aparat este compatibil cu foarte multe codecuri, oferindu-ti ocazia sa utilizezi o multime de formate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Acest televizor Smart Sony Bravia 48WD650 poate sa redea detaliile intr-un format mult mai clar si mult mai cursiv, inclusiv in acele secvente in care miscarea este foarte rapida, gratie unei functii speciale incorporate in aparat, MotionFlow XR. Tehnologia aceasta de ultima ora are un rol complex de a crea si de a adauga apoi o serie de cadre in plus, fiind inserate intre acelea care sunt originale. Motion Flow XR va compara factorii vizuali importanti din toate cadrele care se succed, calculand apoi care sunt momentele care lipseau.

 

8.5 Total Score
Sony Bravia 48WD650: un gadget pe care ti-l doresti

Modelul Bravia 48WD650 de la Sony este un televizor Smart LED, sistem audio Dolby Digital Plus, Full HD, rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080, diagonala de 102 cm, DVB-T, DVB-C, Wi-Fi Integrat, intrare HDCP.

PROS
  • Imagine impecabila
  • Stabilitate buna pe suport
  • Pret acceptabil
CONS
  • Lag destul de mare la meniu
  • Lipsa unui browser de internet
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply