Sony Bravia 40WD650: o alegere inteleapta pentru tine

Sony Bravia 40WD650
Televizor Smart LED Sony Bravia, 102 cm, 40WD650, Full HD
sony bravia 40WD650 vedere fataDaca tot vrei sa-ti cumperi un televizor nou, de ce sa alegi un model foarte ieftin, care nu are, practic, nicio functie speciala, cand poti sa mai adaugi cateva sute de lei si sa-ti cumperi un Smart TV de pana in 2000 de lei? Orice Smart TV are o rezolutie Full HD si te lasa sa navighezi pe Internet, afiseaza doar imagini foarte clare, indiferent de sursa acestora, are dimensiuni ale ecranului care iti vor schimba perspectiva asupra imaginilor prezentate.

Despre Sony Bravia 40WD650

Un astfel de aparat este si acest televizor Smart Sony Bravia 40WD650. Modelul are dimensiuni de 924 x 549 x 66 milimetri, fara stand, si de 924 x 589 x 212 milimetri cu stand. Greutatea sa este de 8,1 kilograme, fiind mult mai usor de carat decat vechile modele de televizoare, care nu puteau fi transportate decat de minimum doua persoane. Modelul de televizor Smart Sony Bravia 40WD650 are un profil subtire, facandu-l sa fie ideal pentru integrarea in caminul tau. De asemenea, se poate monta pe perete (este compatibil VESA 200 x 200), mai ales ca rama sa este foarte subtire si ingusta, punand accent pe imagine si nu pe ea.

sony bravia 40WD650 vedere inclinata

Cu modelul de televizor Smart Sony Bravia 40WD650 vei experimenta calitatea superioara a imaginilor de tip Full HD, datorita unui motor unic de procesare, numit X – Reality PRO. Acest motor va curata si va rafina toate imaginile care se proiecteaza pe ecran, oferindu-ti o experienta de neuitat, cu foarte multe detalii. Inclusiv imaginile care sunt redate la o rezolutie redusa sunt imbunatatite de catre X – Reality PRO, fiind create imagini de care Sony se poate mandri. X- Reality PRO are rolul de a converti toti pixelii din imagini pentru a se obtine un rezultat cat mai clar. Cadrele sunt analizate si toate scenele se potrivesc cu o baza de date in care se afla imagini. Rezultatul este reprezentat de o rafinare a imaginilor si de o reducere a zgomotului.

Modelul de televizor Smart Sony Bravia 40WD650 va fi centrul distractiei in orice casa

Acest televizor Smart Sony Bravia 40WD650 foloseste un model de computer de ultima generatie care are ca scop analizarea si compensarea inexactitatilor care pot fi produse de boxe. Functia aceasta este posibila multumita “esantionarii” frecventei boxelor cu o precizie mult mai ridicata. Informatiile respective sunt apoi trimise iar, dorindu-se anularea de puncte extreme care se produc printr-un raspuns natural al boxelor. Ca urmare, sunetul reiesit este mai natural si mai clar pentru toate frecventele.

Poti sa iti salvezi filmele si emisiunile televizate dorite pe unitatea de hard disk externa cu un USB, urmand ca apoi sa le poti urmari oricand vei dori. USB HDD REC te lasa sa inregistrezi doar cu o simpla atingere de buton pe oricare HDD cu un USB. Atunci cand urmaresti emisiunea nu ti se cere decat sa apesi un buton REC pentru ca inregistrarea sa poata incepe, aceasta oprindu-se singura in momentul in care programul se termina.

 

8.5 Total Score
Sony Bravia 40WD650

Smart Sony Bravia 40WD650, un televizor ce satisface multe cerinte. Cateva caracteristici: motionflow XR, sistem audio Dolby Digital Plus, imagine X-Reality PRO, DVB-T, DVB-C, Wireless.

PROS
  • Diagonala 102 cm
  • Stabilitate buna
CONS
  • Nu are posibilitatea de a rula si de pe un stick USB