Sony Bravia 32WD600: un televizor ce merita investitia

Sony Bravia 32WD600
Televizor Smart LED Sony Bravia, 80 cm, 32WD600, HD
sony bravia 32WD600 vedere fataInvestitia intr-un televizor trebuie facuta cu mare grija, pentru ca poti sa realizezi ca ai dat bani pe un aparat care nu te multumeste cu adevarat, din diferite motive. Daca vrei un televizor de ultima generatie, varianta pe care probabil ca o vei alege este sa-ti cumperi un Smart TV, care iti ofera toate caracteristicile moderne pe care le astepti de la un astfel de aparat, ba chiar si mai multe decat aveai in minte. Cine ar fi crezut acum cativa ani ca va ajunge o zi in care vei folosi televizorul pentru a naviga pe Internet?

Despre Sony Bravia 32WD600

Multumita unor Smart TV-uri ca acest televizor Smart Sony Bravia 32WD600, acum aceasta activitate este posibila. Ceea ce se remarca la modelul de televizor Smart Sony Bravia 32WD600, in primul rand, este ca acesta are un design modern si elegant, cu rame subtiri si un ecran ultra slim – aceasta combinatie face ca toata atentia sa pice asupra imaginilor afisate pe ecran, fara ca ramele sa iasa foarte mult in evidenta.

sony bravia 32WD600 vedere inclinata

Cu acest televizor Smart Sony Bravia 32WD600 poti sa traiesti cu adevarat experienta unor imagini de calitate, HD mai exact. Motorul sau original de procesare, X-Reality PRO, iti curata si rafineaza foarte usor calitatea imaginilor, facandu-le mai detaliate. In cazul in care imaginea afisata are o rezolutie mai mica, X-Reality PRO intervine, transformand-o intr-o varianta clara a sa. Pixelii de pe ecran sunt convertiti, cadrele analizate fiind potrivite cu cele dintr-o baza de date speciala, facand ca zgomotul sa fie redus si imaginile mai rafinate.

Modelul de televizor Smart Sony Bravia 32WD600 iti ofera o claritate superioara a detaliilor, facandu-le cu mult mai clare oricand, chiar si atunci cand secventele sunt de miscare. Acest lucru este realizabil datorita tehnologiei MotionFlow XR care creeaza si apoi adauga cadre in plus pe langa cele originale. Factorii vizuali importanti din mai multe cadre succesive sunt comparate, fiind apoi calculata fractiunea de secunda care lipsea.

Cumpara acest televizor Smart Sony Bravia 32WD600 pentru a te relaxa cu adevarat

Orice tip de continut digital ai avea pe un stick USB, poti sa te bucuri de acesta cu acest televizor Smart Sony Bravia 32WD600. Poti sa asculti muzica, sa privesti inregistrari video, fotografii, productii cinematografice, seriale etc, multumita posibilitatii de a reda mai multe formate ale televizorului. Fiind compatibil cu foarte multe codecuri, poti sa te bucuri de versatilitatea respectiva oricand cu acest televizor Smart Sony Bravia 32WD600.

Modelul de televizor Smart Sony Bravia 32WD600 te lasa sa iti inregistrezi filmele, emisiunile si serialele TV pe un hard disk extern cu USB. Avandu-le salvate acolo, poti sa vizionezi programele respective oricand iti doresti. USB HDD REC iti ofera posibilitatea de inregistrare temporizata prin atingerea simpla a transmisiunii digitale pe un HDD cu USB, indiferent de model, care sa aiba capacitatea de maximum doi terabiti. Cand te uiti la TV, apasa butonul pe care scrie REC ca sa pornesti inregistrarea, aceasta oprindu-se in mod automat la sfarsitul programului.

 

8.7 Total Score
Sony Bravia 32WD600

Sony Bravia 32WD600 - televizor Smart LED, motionflow XR, sistem audio Dolby Digital Plus, diagonala 80 cm, imagine X-Reality PRO, Wi-Fi Integrat.

PROS
  • Usor de montat atat pe suport, cat si pe perete
  • Imagine foarte buna
CONS
  • Se putea mai bine la sonor
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply