Sony Bravia 55XD8005: un aparat modern si elegant

Sony Bravia 55XD8005
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 139 cm, 55XD8005, 4K Ultra HD
sony bravia 55XD8005 vedere fataDaca vrei un televizor modern, trebuie neaparat sa alegi un model de tip Smart TV, care vine cu o multime de functii atractive, pe care nu credeai ca ar putea fi introduse vreodata intr-un televizor, ca navigatul pe Internet, vizionarea de videoclipuri pe YouTube etc, imaginile proiectate fiind cu adevarat spectaculoase, la fel si sunetul. Ca exemplu poate fi dat acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD8005. Aparatul se bucura de un plus chiar si pentru faptul ca a fost creat exact pentru a fi mult mai bun si mai atragator in orice incapere s-ar afla, cablurile sale fiind ascunse printr-o gestionare ideala a acestora.

Modelul de televizor Smart Android Sony Bravia 55XD8005 ofera o calitate exceptionala a imaginii, deoarece reuseste sa combine stralucirea, dar si claritatea specifica formatului 4K cu nuante mai puternice de culoare si o luminozitate mai apropiata de realitate. Ca urmare directa a acestui fapt, daca, anterior, unele zone din anumite imagini nu erau foarte clare, fie pentru ca lumina soarelui era prea puternica ori pentru ca umbrele erau si ele prea intunecate, acum toate sunt mult mai clare si mai detaliate.

sony bravia 55XD8005 vedere inclinata

Despre Sony Bravia 55XD8005

Orice imagine afisata pe ecranul acestui televizor Smart Sony Bravia 55XD8005 este mai clara multumita formatului 4K, rezultatul final fiind mai rafinat si imbunatatit, datorita procesorului de imagine X-Reality PRO 4K, care are rolul complicat de a converti toti pixelii, claritatea obtinuta fiind cu adevarat exceptionala. Claritatea va fi mai buna ca niciodata prin X-Reality PRO 4K, deoarece toti pixelii sunt imbunatatiti, X-Reality PRO 4K fiind o tehnologie foarte puternica pentru procesarea imaginilor de tip 4K, poate chiar cea mai buna dintre toate.

Multumita afisajului TRILUMINOS, culorile acestui televizor Smart Android Sony Bravia 55XD8005 sunt mai bogate si mult mai vii, comparabile cu cele naturale, fiind extinsa gama de culori prezentata pe ecran.

Petrece timpul liber cu clasa cu acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 55XD8005

Sunetul devine captivant cu S – Force Front Surround, inclus in acest televizor Smart Sony Bravia 55XD8005, care te plaseaza in sursa actiunii, simuland modalitatea in care creierul iti va corela sursa de sunet pentru a produce volumul, spectrul de unde si intarzierea necesara, prin utilizarea de canale din boxele din dreapta si din stanga. Astfel, campurile de sunet tridimensionale sunt emulate in mod natural.

Un plus in vederea achizitionarii acestui televizor Smart Sony Bravia 55XD8005 il reprezinta includerea aplicatiei de Netflix. Acest program foarte celebru te ajuta foarte mult sa gasesti orice productie vrei sa urmaresti, fie ca e film sau serial. Programul se poate controla printr-un buton special ori prin voce.

Desigur, deoarece acest televizor Smart Sony Bravia 55XD8005 este unul foarte modern, s-ar putea sa nu-i descoperi toate functiile usor, de aceea, in cazul in care vrei sa-ti configurezi televizorul ori sa inveti cum sa-l folosesti, cum sa te conectezi la diferite programe sau dispozitive, modelul dispune de tutoriale video, care au rolul de a te indruma.

 

9.1 Total Score
Sony Bravia 55XD8005

Smart Android LED Sony Bravia 55XD8005 - un televizor asa cum iti doresti. Procesor de imagine X-Reality PRO 4K, X-Reality PRO 4K, afisaj TRILUMINOS.

PROS
  • Diagonala 139 cm
  • Elegant si usor de montat
  • S – Force Front Surround
CONS
  • Pret ceva cam mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply