Sony Bravia 50W755C: modelul ideal pentru tine

Sony Bravia 50W755C
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 126 cm, 50W755C, Full HD
sony bravia 50W755C vedere fataDaca vrei sa-ti cumperi un nou televizor pentru casa ta, probabil ca ai luat in considerare achizitionarea unui model de tip Smart TV. Cu un Smart TV nu te uiti doar la cele cateva zeci de programe pe care le ai setate, ci ai o multime de optiuni pentru petrecerea timpului liber. Te poti conecta la Internet, sa accesezi orice tip de continut multimedia interactiv, sa vizionezi productii cinematografice de pe DVD, Blu-ray, stick USB ori hard disk extern, sa redai fotografiile si inregistrarile de pe smartphone pe televizor, etc.

Despre Sony Bravia 50W755C

Un model foarte bun de Smart TV este un televizor Smart Android Sony Bravia 50W755C. Ceea ce iti va atrage atentia prima data la acest produs este designul sau modern, cu linii fine si un ecran subtire cu o diagonala de 126 de centimetri. Rezolutia acestuia este de tip Full HD si de 1920 x 1080 pixeli. Unghiul de vizibilitate de 178/178 iti permite sa urmaresti emisiunea sau filmul preferat afisat pe televizor, indiferent de pozitia in care te afli in camera.

sony bravia 50W755C vedere inclinata

Modelul de televizor Smart Android Sony Bravia 50W755C utilizeaza X-Reality PRO. Ce inseamna asta? Multumita acestei caracteristici, vei descoperi imagini cu o claritate grozava, fara sa conteze sursa de origine a materialului difuzat. Toti pixelii sunt imbunatatiti de catre un puternic motor pentru procesarea imaginilor. De asemenea, parti separate ale scenelor vor fi comparate cu elemente incluse intr-o baza de date care are rolul de a ajusta textura, culorile si contrastul, ducand la reducerea zgomotului de imagine.

Detalii Sony Bravia 50W755C

Acest televizor Smart Android LED Sony Bravia 50W755C este compatibil cu Google Cast TM, ceea ce inseamna ca vei putea sa transmiti mult mai simplu continutul de pe YouTube ori Pandora de pe un smartphone sau un laptop pe ecranul acestui aparat. Partajarea de continut se poate face de pe Android, de pe iOS ori de pe laptop.

Aplicatiile de pe smartphone-ul tau, dar si continutul media vor fi redate pe ecranul modelului de televizor Smart Android Sony Bravia 50W755C prin Mobile High – Definition Link (MHL). Poti sa redai inregistrari video ori fotografii la o calitate HD, sa utilizezi aplicatiile pe ecranul televizorului ori sa asculti muzica in celebrul format MP3 folosind boxele acestui aparat. Pentru toate aceste operatiuni nu va trebui sa utilizezi decat un singur cablu care sa faca posibila conexiunea – in acelasi timp, acest cablu va incarca bateria smartphone-ului. Daca smartphone-ul tau este compatibil, poti sa folosesti telecomanda televizorului pentru a naviga pe telefonul mobil, printr-o conexiune HDMI – CEC.

Pentru a face ca sunetul sa fie mai grozav, sa aiba o calitate superioara, modelul de televizor Smart Android Sony Bravia 50W755C face uz de tehnologia Digital Sound Enhancemenet Engine (DSEE). In acest mod, componentele care se pierdeau normal in frecventa, mai ales cand era vorba de cele inalte, vor fi restabilite pentru a se obtine un sunet cat mai aproape de cel real si surround.

Modelul de televizor Smart Android Sony Bravia 50W755C s-a dovedit a fi perfect pentru orice casa, oferindu-ti toate motivele pentru care ar trebui sa-l achizitionezi.

9.3 Total Score
Sony Bravia 50W755C

Modelul Sony Bravia 50W755C este unul reusit si mult apreciat de catre cei care au achizitionat deja un astfel de model.

PROS
  • Android
  • Diagonala de 126 de centimetri
  • Tehnologie Digital Sound Enhancement Engine
CONS
  • Nimic