Samsung 49K6372

Oriunde privim in jurul nostru vedem evolutie. Nu conteaza directia obsevata, ci doar tentinta, aceeasi mereu, de crestere, de dezvoltare, de atingere a perfectiunii in orice domeniu. Tehnologia se dezvolta continuu si, implicit, trage dupa ea si pretentiile beneficiarilor ei. Si cum multi dintre noi nu se mai multumesc doar cu functiile vechi ale unui televizor, alegerea devine putin dificila. Aceasta si datorita ofertei bogate pe acest sector de piata. Azi vom vorbi despre modelul Samsung 49K6372 (vezi pretul la reducere aici).

Samsung 49K6372 vedere fata

Despre Samsung 49K6372

Nici binecunoscutul producator, Samsung, nu se lasa mai prejos si vine cu modele tot mai performante, pentru pretentii tot mai mari. Dintre modelele acestui producator, se evidentiaza televizorul Samsung 49K6372, prin design-ul modern, tehnologia avansata si functiile foarte utile.

Samsung 49K6372
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49K6372, Full HD

Nu este nimic diferit in zona divertismentului, in particular in cazul televizoarelor, acele aparate care ne ofera posibilitatea sa ne relaxam la noi acasa, fara vreun efort anume. Poate doar acela de a alege modelul potrivit cu nevoile noastre.

Samsung 49K6372 vedere inclinata

Din gama 2016, cu un aspect aparte, destul de mare, culoare neagra, rama extrem de subtire si un stand elegant, televizorul Samsung 49K6372, intregeste nota de modernism din caminul clientilor. Este foarte potrivit pentru un living – sau dormitor – mai spatios, aducand un plus de farmec, oriunde ar fi asezat. El vine dotat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Performanta, design modern si tehnologie de ultima ora

Privind televizorul Samsung 49K6372, ne atrage atentia, inainte de a-i afla caracteristicile, ecranul curbat. Dovada ca cei de la Samsung fac consecvent pasi importanti spre un viitor in divertisment, de neimaginat. Ecranul curbat, combinat cu o diagonala mare(123cm) si cu o rezolutie Full HD (rezolutie 1920 x 1080 pixeli) , ofera intr-adevar o experienta vizuala de neegalat. O experienta care captiveaza datorita efectului de panoramare, furnizat de ecranul curbat.

In privinta imaginilor, televizorul Samsung 49K6372  este foarte performant, el furnizand imagini deosebit de clare si culori vii, datorita functiei Wide Colour Enhancer. Aceasta functie de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii.

Dotat cu sistem audio Stereo, ofera un sunet foarte limpede si puternic (iesirea de 20w), datorita tehnologiei Dolby Digital Plus.

De remarcat este si faptul ca modelul Samsung 49K6372 este un Smart, adica este dotat cu o placa de retea pentru conectare la internet, cu un procesor, cu hard disk propriu pe care sunt stocate toate aplicatiile si cu un sistem de operare. Pe langa aplicatiile preinstalate, ofera posibilitatea descarcarii si altor aplicatii si jocuri. La fel, permite navigarea online, conectarea pe retelele de socializare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Gratie functiilor sale avansate, acest model poate fi folosit si ca monitor pentru PC, laptop si chiar pentru consola de gaming. Totodata, televizorul Samsung 49K6372 este dotat cu Player multimedia integrat, astfel incat, permite vizionarea de filme, fotografii sau ascultarea muzicii de pe dispozitive externe.

Alte caracteristici speciale demne de mentionat, ar fi: Direct Mirroring, Mobile to TV, Mirroring Instant, etc.

Concluzii

In concluzie, televizorul Samsung 49K6372, poate fi alegerea perfecta pentru clientii care au asteptari ceva mai mari de la un astfel de aparat. Performantele sale, design-ul excelent, functiile foarte utile, il situeaza pe un loc fruntas printre preferintele clientilor.

9 Total Score
Samsung 49K6372

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 49K6372, Full HD: Un televizor, pentru o experienta vizuala impresionanta. Diagonala 123 cm, rezolutie Full HD (rezolutie 1920 x 1080 pixeli), Direct Mirroring, Mobile to TV, Mirroring Instant, Wi-Fi Integrat, Quad Core, Wi-Fi Direct, Mirroring Mobile to TV -Mirroring, Instant On, Digital Clean View.

PROS
  • TV curbat si smart
  • Diagonala mare
  • Sunet excelent
CONS
  • Nimic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply