LG 32LH510B: TV Game la pret excelent

LG 32LH510B vedere fataDorinta de relaxare este fireasca, probabil si datorita faptului ca destinderea dupa o zi de munca tine, de fapt, de sanatatea noastra psihica. Constientizam acest fapt, ori nu, dar fie si numai din instinct cautam sa ne facem momentele de rapaos cat mai placute. Sa vizionam emisiunile de la televizor, este deja o modalitate reusita de a petrece timpul liber.

Despre LG 32LH510B

Ce televizor am vrea in casa noastra, este o decizie care difera de la persoana la persoana, dar putem afirma ca multi dintre noi isi doresc un televizor simplu, performant si, de ce nu, la un pret cat mai scazut. LG, un brand deja foarte cunoscut, vine cu o oferta foarte bogata, pe acest sector de piata. Dintre modelele LG, remarcam televizorul LG 32LH510B, ca fiind unul potrivit pentru mai toate buzunarele si cu performante de necontestat. Desi nu este dotat cu functii deosebite, acest model ofera clientilor o experienta vizuala excelenta.

LG 32LH510B
Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready

 

LG 32LH510B vedere inclinata

Cu un design atractiv, televizorul LG 32LH510B, isi gaseste loc in orice camin, integrandu-se perfect in orice decor, aducand un plus de farmec sufrageriei, dormitorului sau chiar bucatariei clientilor. De culoare neagra, rama ingusta care face ca imaginea sa para si mai mare, dimensiuni destul de reduse (734 x 474 x 172 mm), sustinut de cele doua picioruse elegante, care ii dau o stabilitate mare (in loc de standul clasic), televizorul se poate aseza pe orice suprafata din incapere sau chiar pe perete. El vine dotat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Vezi pret, acum cu transport gratuit!

Imagine si sunet de calitate, la costuri mici

Televizorul LG 32LH510B, nu este un Smart TV, dar foloseste tehnologia LED, deci poate incanta ochiul cu imagini clare si culori vii de o calitate excelenta. Interfata lui este prietenoasa, permitand accesul la functiile sale simplu, rapid si intuitiv. In plus, gratie tehnologiei folosite are o durata de viata lunga si reuseste sa obtina contrastul si luminozitatea perfecte la un consum de energie scazut.

Dotat cu un sistem audio de tip Stereo, modelul LG 32LH510B ofera un sunet destul de puternic si clar, cu iesirea de 2 x 6w. Diagonala medie (80cm) il recomanda pentru aproape orice incapere, iar display-ul HD Ready cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, in aspect imagine 16:9, permite clientilor sa se bucure de o experienta vizuala excelenta. La aceasta performanta contribuie de asemeni, luminozitatea si contrastul, amandoua excelente, datorita tehnologiei Triple XD Engine.

Televizorul LG 32LH510B, poate fi folosit si ca monitor pentru PC, laptop si chiar pentru o consola de gaming. De asemeni, acest model are Player multimedia integrat, astfel incat clientii pot sa vizioneze filme, fotografii sau sa asculte muzica, fara ca vreun alt echipament sa fie necesar. De apreciat ca acest model Game TV, vine cu jocuri preinstalate.

Din punct de vedere al transmisiei si receptiei, televizorul LG 32LH510B, foloseste un tuner DVB-T, DVB-C, iar conxiunile se fac prin Slot CI+.

Alte caracteristici speciale specifice modelului sunt: Teletext si Sleep-Timer.

Vezi pretul actualizat la eMAG!

In concluzie, televizorul LG 32LH510B, desi nu este un Smart si nu are prea multe functii, poate fi alegerea perfecta, mai ales pentru clientii care nu-si doresc neaparat un televizor destept, dar tin neaparat sa se bucure de o experienta vizuala de calitate. De notat raportul calitate/pret foarte bun.

7.5 Total Score
LG 32LH510B

Televizor LED Game TV LG, 80 cm, 32LH510B, HD Ready: Un televizor pentru orice buzunar. Dimensiuni destul de reduse(734 x 474 x 172 mm), sistem audio de tip Stereo, rezolutie de 1366 x 768 pixeli, tuner DVB-T, DVB-C.

PROS
  • Game TV
  • Imagine buna
  • Sunet excelent
CONS
  • Nu este Smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply