Panasonic TX 32DS600E: un televizor performant

Panasonic TX 32DS600E vedere fataNe dorim o viata cat mai comoda si de aceea ne inconjuram cu o multime de obiecte, aparate, care sa ne usureze activitatile curente. Bineinteles ca, dorinta aceasta ne este stimulata de evolutia tehnologica, de preocuparea continua a producatorilor – indiferent de domeniu – de a  ne anticipa nevoile. Nu fac exceptie nici producatorii de televizoare si dovada sunt tehnologiile tot mai moderne folosite in constructia modelelor, de-a lungul timpului.

Despre Panasonic TX 32DS600E

Panasonic, un brand cu renume in randul cumparatorilor, se preocupa constant sa ofere televizoare de o calitate remarcabila. Printre ultimele lor modele, se numara si televizorul Panasonic TX-32DS600E, din gama 2016, care combina intr-un mod fericit, design-ul modern cu o serie de functii inteligente, foarte utile.

Panasonic TX 32DS600E
Televizor LED Smart Panasonic, 80 cm, TX-32DS600E, Full HD

Panasonic TX 32DS600E vedere inclinata

Televizorul Panasonic TX-32DS600E este un Smart, adica ofera clientilor oportunitatea de a se conecta la internet, de a vizualiza continut online, de a se bucura de aplicatiile preinstalate ori de a instala altele noi si de a se conecta la retelele de socializare.

Accesul la functiile inteligente ale acestui televizor se face rapid si intuitiv. De asemenea datorita tehnologiei folosite el are o durata de viata lunga si reuseste sa obtina contrastul si luminozitatea perfecte, la un consum de energie scazut.

Acest model are preinstalate o serie de aplicatii, ofera posibilitatea instalarii altora noi si, bineinteles vine echipat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Culori reusite, imagini clare pana la ultimul detaliu

In afara de parametri si functii foarte utile, televizorul Panasonic TX-32DS600E, atrage prin design-ul extrem de placut, amintind ca, de cele mai multe ori farmecul sta in simplitate. Gratie acestui fapt, acest model se potriveste excelent cu sufrageria clientilor, indiferent de stil. Datorita dimesiunilor reduse (733 x 436 x 59 mm), standului elegant, materialelor de inalta calitate, televizorul se integreaza perfect in orice loc, aducand un plus de modernism incaperilor unde este asezat. Se poate monta cu usurinta si pe perete.

Modelul Panasonic TX-32DS600E, avand caracteristici speciale de sunet si imagine, dotat cu functii de ultima ora este o alternativa demna de luat in seama pentru clientii care doresc sa achizitioneze un astfel de aparat. Cu un Display Full HD, avand o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, un aspect imagine 16:9, permite clientilor sa se bucure de o experienta vizuala excelenta, chiar daca diagonala nu este foarte mare (80cm).

Dotat cu un sistem audio Surround, ofera un sunet clar si puternic cu iesirea de 2 x 10 W. Pentru receptie si transmisie televizorul foloseste tunerul digital DVB-T, DVB-C, DVB-T2, iar conexiunile se fac prin LAN, Wireless, Slot CI+, avand o gama larga de conectori.

Modelul este dotat si cu Player multimedia integrat, astfel incat clientul poate sa vizioneze filme, fotografii sau sa asculte muzica, fara ca vreun alt echipament sa fie necesar.

Televizorul Panasonic TX-32DS600E, poate fi folosit si ca monitor pentru PC, laptop si chiar pentru o consola de gaming.

In concluzie, Panasonic TX-32DS600E, poate fi o alegere perfecta pentru clentii care vor performanta. Cu un design foarte atractiv, tehnologii de ultima ora si functii utile, el se situeaza in topul preferintelor clientilor. De la un producator renumit deja, acest model confirma notorietatea acestuia, prin caracteristicile sale de exceptie.

8.5 Total Score
Panasonic TX 32DS600E

Televizor LED Smart Panasonic, 80 cm, TX-32DS600E, Full HD: Un televizor performant, pe gustul tau. Dimesiuni reduse 733 x 436 x 59 mm, rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, aspect imagine 16:9, tuner digital DVB-T, DVB-C, DVB-T2, iar conexiunile se fac prin LAN, Wireless, Slot CI+.

PROS
  • Smart
  • Imagine impecabila
CONS
  • Diagonala cam mica
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply