Panasonic TX-40DS500E: televizorul ideal

Panasonic TX-40DS500E vedere fataDivertismentul de calitate, forma de relaxare dorita de oricine, ne este tot mai la indemana datorita modelelor noi de televizoare. Pana la urma ce poate fi mai placut, decat vizionarea  filmelor, serialelor, emisiunilor preferate, chiar a stirilor din intreaga lume, in confortul caminului nostru. Si pentru ca ne dorim o experienta vizuala de exceptie, iar producatorii cunosc acest lucru, modelele de televizoare vin cu parametri si functii tot mai complexe.

Despre Panasonic TX 40DS500E

Printre producatorii care isi pun in mod continuu creativitatea in slujba consumatorilor, se numara si Panasonic – deja un nume puternic pe aceasta nisa de piata. Dintre modelele lor, remarcam televizorul Panasonic TX 40DS500E, datorita design-ului elegant, tehnologiilor de ultima ora si functiilor sale speciale.

Panasonic TX-40DS500E
Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40DS500E, Full HD

Panasonic TX-40DS500E vedere inclinata

Din gama 2016, cu un aspect care atrage de la prima privire, tehnologiile de varf folosite, performantele uimitoare, televizorul Panasonic TX 40DS500E isi face loc usor in topul preferintelor cumparatorilor. De dimensiuni relativ mari (904 x 567 x 194 mm cu stand), diagonala de 100 cm, modelul se potriveste foarte bine incaperilor destul de spatioase – living ori bucatarie -, oferind o imagine de calitate superioara si vizibilitate din orice unghi. Foarte plat, cu o rama extrem de subtire, asezat pe un stand discret si frumos, intr-un cuvant, cu un design ultramodern, el aduce un plus de eleganta in caminul clientilor. Televizorul Panasonic TX 40DS500E vine dotat si cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Tehnologie avansata, pentru o experienta vizuala excelenta

Televizorul Panasonic TX 40DS500E este un Smart, adica permite navigarea pe internet, are o serie de functii foarte utile, dispune de o cateva aplicatii preinstalate si ofera clientilor posibilitatea de a instala unele noi. In acest sens el este dotat cu placa de retea pentru conectare la internet, cu un procesor, cu un hard disk propriu pe care sunt stocate toate aplicatiile si cu un sistem de operare. Deci altfel spus, clientii pot vizualiza continut online, pot instala aplicatii si se pot conecta la retelele de socializare, fara a avea nevoie de echipamente suplimentare.

Dotat cu Player multimedia integrat, televizorul Panasonic TX 40DS500E, permite vizionarea filmelor, a fotografiilor si ascultarea muzicii de pe un suport extern. Un alt avantaj este functia Monitor, de care dispune acest model. Astfel, el se poate transforma la nevoie in monitor pentru PC, laptop, sau chiar pentru o consola de gaming.

Sistemul audio al televizorului Panasonic TX-40DS500E este de tip Surround, furnizand un sunet puternic(iesie 2 x10w) si foarte clar. In privinta imaginilor, faptul ca este Full HD, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, reprezinta garatia unor imagini foarte clare – sunt redate si cele mai mici detalii. De asemeni, culorile sunt foarte vii si naturale.

In ceea ce priveste conectivitatea, foloseste LAN, Wireless si Slot CI+, iar din punct de vedere al transmisiei si receptiei are tuner DVB-T, DVB-C, DVB-T2 – intrare pentru antena si pentru redare video.

In concluzie, televizorul Panasonic TX-40DS500E, castiga cu usurinta atentia clientilor, datorita design-ului modern, functiilor inteligente si tehnologiei de ultima ora. Furnizand imagini de o calitate deosebita, sunet excelent, culori vii si naturale, modelul se plaseaza pe lista celor mai cautate televizoare. In plus, putem spune ca raportul calitate/pret este foarte bun.

 

9.5 Total Score
Panasonic TX-40DS500E

Televizor LED Smart Panasonic, 100 cm, TX-40DS500E, Full HD: Un televizor ideal pentru orice familie. Smart TV, rezolutie ecran (pixeli) 1920 x 1080, LAN, Wireless si Slot CI+, iar din punct de vedere al transmisiei si receptiei are tuner DVB-T, DVB-C, DVB-T2 - intrare pentru antena si pentru redare video.

PROS
  • Smart
  • Imagine foarte buna
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply