Wellington 65UHDS240SW: televizorul smart urias

Wellington 65UHDS240SW vedere fata

Televizoarele smart 4k sunt cu adevarat puse in valoare atunci cand au o dimensiune potrivita.  Wellington 65UHDS240SW este un televizor 4k smart cu diagonala de 165 cm, fiind un adevarat urias. Ecranul sau generos scoate cu adevarat in evidenta toate detaliile si ofera o experienta de vizionare cu totul aparte. Wellington este un producator de televizoare foarte cunoscut in Australia si Noua Zeelanda, care iata ca a aparut si pe piata europeana si face concurenta buna brandurilor cunoscute.

Despre Wellington 65UHDS240SW

Wellington 65UHDS240SW este un televizor care ofera tot ce iti poti dori in 2016. In primul rand, televizorul are un design foarte modern, fiind subtire si incadrat de o rama milimetrica. Sistemul de fixare prin picioare laterale contribuie si el la stabilirea unui aer foarte elegant.Televizorul cu diagonala de 165 de cm va ocupa cu siguranta locul central in orice living. Ecranul urias va functiona ca un ecran de cinema si va atrage toata atentia privitorilor. Trebuie sa recunoastem: un ecran mare va fi intotdeauna mai captivant.

Wellington 65UHDS240SW
Televizor LED Smart Wellington, 165 cm, 65UHDS240SW, 4K Ultra HD

 Imagini impecabile si functii smart atractive

Wellington 65UHDS240SW vedere inclinata

La nivelul calitatii imaginii, Wellington 65UHDS240SW propune o rezolutie de 3840 x 2160 de pixeli, o luminozitate continua de 350 cd/m² si unghiuri de vizualizare de 178 de grade. Prin urmare, imaginile au o baza foarte buna de calitate. Rezolutia 4k asigura imagini clare ca lacrima, in timp ce luminozitatea asigura un contrast bun, iar unghiurile de vizualizare permit vizionarea din orice pozitie. Ecranul mai beneficiaza de tehnologiile Dynamic contrast, Digital Noise Reduction si Comb Filter 2D/3D. 

La experienta de vizionare contribuie insa foarte mult si sunetul. Modelul este dotat cu difuzoare de 24 W pentru un sunet puternic, iar printre tehnologiile care asigura calitatea acestuia se numara NICAM Stereo Equalizer, Dolby Digital +, DDCO sau DTS Surround. 

La nivelul functiilor smart, Wellington 65UHDS240SW ofera o interfata foarte intuitiva. Accesul la retelele de socializare, jocuri, filme sau videoclipuri online se face foarte usor. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Mai trebuie mentionat ca modelul este dotat cu 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB si intrari Scart, video composite si de PC. Conectarea la un calculator, laptop, sistem audio, consola de jocuri sau player DVD se va face astfel foarte rapid. Este de apreciat cu atat mai mult posibilitatea de a conecta mai multe dispozitive concomitent.

Wellington 65UHDS240SW este in ansamblu un televizor extrem de atractiv. Pornind de la calitatea 4k a imaginii si ajungand la ecranul urias, designul slim, functiile smart si posibilitatile extinse de conectare, totul demonstreaza ca avem de-a face cu o adevarata afacere. Televizorul are un pret mult mai mic decat cele ale modelelor de brand, fiind o optiune excelenta pentru cei care nu urmaresc neaparat numele, ci mai mult experienta generala. Televizorul ofera un pachet de dotari performante pentru un pret mult mai redus.  Acesta va schimba cu siguranta vizionarea tv asa cum o stia orice utilizator. Accesul la imagini impecabile si internet este doar inceputul. Wellington este un producator de urmarit de catre oricine e interesat de un raport bun calitate-pret.

 

9 Total Score
Wellington 65UHDS240SW

Televizor Wellington 65UHDS240SW - diagonala foarte mare, subtire si elegant. Rezolutie de 3840 x 2160, luminozitate continua de 350 cd/m², unghiuri de vizualizare de 178 de grade, Dynamic contrast, Digital Noise Reduction si Comb Filter 2D/3D.

PROS
  • Diagonala 165 cm
  • Imagine si luminozitate foarte buna