Philips 43PUH6101

Exista un numitor comun al oamenilor de azi si anume: televizorul. Oricine isi doreste sa se relaxeze privind emisiunile preferate, evadand in lumea filmelor sau videoclipurilor ori ascultand stirile de ultima ora. Ceea ce ne diferentiaza este nivelul asteptarilor in privinta televizoarelor. In timp ce unii dintre noi se multumesc doar cu o vizionare de calitate, altii, si nu putini, isi doresc un televizor multifunctional, capabil sa indeplineasca diverse sarcini. Azi vom vorbi despre modelul Philips 43PUH6101 (AICI aveti pretul de azi).

Philips 43PUH6101 vedere fata

Despre Philips 43PUH6101

Producatorii isi pun la incercare creativitatea, pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor, oferind modele tot mai sofisticate si complexe. Cei de la Philips – renumiti pentru capacitatea lor inovatoare – aduc pe piata o oferta generoasa de televizoare inteligente. Printre acestea se numara si modelul Philips 43PUH6101 – din gama 2016-, model care raspunde perfect celor mai pretentioase cereri venite de la clienti.

Philips 43PUH6101
Televizor Smart Philips, 108 cm, 43PUH6101, 4K Ultra HD

Cu un aspect care atrage de la prima privire, tehnologiile de varf folosite, performantele uimitoare, televizorul Philips 43PUH6101 isi face loc usor in topul preferintelor cumparatorilor.

Philips 43PUH6101 vedere inclinata

De dimensiuni relativ mari (968 x 623 x 202 mm), diagonala de 108 cm, modelul se potriveste foarte bine incaperilor mai spatioase – living ori bucatarie -, oferind o imagine de calitate superioara si vizibilitate din orice unghi.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Foarte plat, cu o rama extrem de subtire, asezat pe doua picioruse discrete (in loc de clasicul stand), intr-un cuvant, cu un design ultramodern, el aduce un plus de eleganta in caminul clientilor. Televizorul Philips 43PUH6101 vine dotat si cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Tehnologie de varf, pentru o experienta vizuala de neuitat

Televizorul Philips 43PUH6101 este un Smart, adica permite navigarea pe internet (Wi-Fi integrat), dispune de o serie de aplicatii preinstalate, posibilitatea de a instala unele noi si are o serie de functii foarte utile. In acest sens el este dotat cu placa de retea pentru conectare la internet, cu un procesor, cu un hard disk propriu pe care sunt stocate toate aplicatiile si cu un sistem de operare.

Deci, mai simplu spus, clientii se pot vizualiza continut online, pot instala aplicatii si se pot conecta la retelele de socializare, fara a avea nevoie de echipamente suplimentare. Tot aici putem aminti functia DLNA, care ofera posibilitatea clientilor sa sincronizeze ecranul televizorului Philips 43PUH6101 cu ecranul altor dispozitive smart compatibile.

Modelul, dotat cu Player multimedia integrat, permite vizionarea filmelor, a fotografiilor si ascultarea muzicii de pe un suport extern, iar functia Monitor, il poate transforma la nevoie in monitor pentru PC, laptop, sau chiar pentru o consola de gaming.

Sistemul audio al televizorului Philips 43PUH6101 este de tip Stereo, furnizand un sunet surround, puternic (iesire 16 W) si clar. In privinta imaginilor, televizorul ofera o claritate deosebita – sunt redate cele mai mici detalii – si culori foarte vii. Faptul ca este un Ultra HD 4K, cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, reprezinta garantia unei experiente vizuale de exceptie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Alte cateva caracteristici speciale, care-l scot in evidenta sunt: Miracast, HbbTV, SimplyShare, Pauza TV, WiDi, etc.

Concluzii

Rezumand, televizorul Philips 43PUH6101, poate fi alegerea clientilor cu un nivel mare de asteptari. El raspunde perfect dorintelor acestora, prin designul de inalta clasa, tehnologiile avansate si functiile deosebit de utile.

9.5 Total Score
Philips 43PUH6101

Philips 43PUH6101 - televizor inteligent, pentru confortul tau. Diagonala de 108 cm, rama subtire si eleganta, stabilitate buna pe suport. Player multimedia integrat, sistem audio Stereo, rezolutie de 3840 x 2160 pixeli, Miracast, HbbTV, SimplyShare, Pauza TV, WiDi.

PROS
  • Claritate foarte buna
  • Sunet remarcabil
CONS
  • nimic deosebit
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply