Star-Light 19DM3000: un televizor simplu, dar eficient

Star-Light 19DM3000 vedere fataCu siguranta ne dorim un televizor in casa, daca nu cumva avem unul in sufragerie si, pentru confortul nostru, mai vrem unul si in dormitor. Nu pentru toata lumea sunt importante functiile speciale oferite de anumite televizoare, insa este cert ca, toti ne dorim cel putin sa putem viziona emisiunile preferate, filmele indragite, stirile, in conditii optime si, de ce nu, la costuri reduse. Star-Light, un brand cu renume de acum, are o oferta generoasa de televizoare dedicate clientilor din aceasta nisa de piata. Un exemplu in acest sens este televizorul Star-Light 19DM3000, un model deja cunoscut si apreciat de catre cumparatori, atat pentru aspect, cat si pentru performantele sale.

Despre Star-Light 19DM3000

Cu un design atractiv, televizorul Star-Light 19DM3000, isi gaseste loc in orice camin, integrandu-se perfect in livingul ori dormitorul clientilor. Se potriveste foarte bine si in bucatarie. De culoare neagra, rama ingusta, dimensiuni reduse (440 x 298 x 165 mm), sustinut de cele doua picioruse care ii dau o stabilitate mare (in loc de standul clasic), televizorul se poate aseza pe orice suprafata din incapere sau chiar pe perete. El vine dotat cu o telecomanda, un cablu de alimentare si manualul de utilizare.

Star-Light 19DM3000
Televizor LED Star-Light, 19DM3000, HD Ready

Televizorul Star-Light 19DM3000, nu este un Smart TV, dar foloseste tehnologia LED, deci poate incanta privitorul cu imagini clare si culori vii de o calitate excelenta. Interfata lui este prietenoasa, permitand accesul la functiile sale simplu, rapid si intuitiv. In plus, gratie tehnologiei folosite are o durata de viata lunga si reuseste sa obtina contrastul si luminozitatea perfecte la un consum de energie scazut.

Design placut si performanta, la costuri minime

Modelul Star-Light 19DM3000, este dotat cu un sistem audio de tip Stereo, ce ofera un sunet destul de puternic si clar, cu iesirea de 2 x 3 W. Diagonala mica de doar 47cm il recomanda mai ales pentru o camera mai mica de apartament, dar se potriveste si intr-o bucatarie mai mare, intr-un bar mic, etc. Display-ul HD ready, avand o rezolutie de 1366 x 768 pixeli, in aspect imagine 16:9, permite clientilor, la aceasta diagonala,sa se bucure de o experienta vizuala excelenta. La aceasta performanta contribuie de asemeni, luminozitatea (200 cd/mp) si contrastul dinamic (1000:1), amandoua bune. Datorita timpului de raspuns foarte mic (doar 6,5 ms), imaginile se succed cursiv, ceea ce accentueaza senzatia de real, iar unghiurile de vizualizare (176/176 grade) ofera posibilitatea clientului sa vada perfect aproape din orice loc din incapere. Pentru receptie si transmisie televizorul foloseste un tuner digital (DVB-T/C) cu o intrare pentru antena si una pentru continut video.

Televizorul Star-Light 19DM3000, poate fi folosit si ca monitor pentru PC, laptop si chiar pentru o consola de gaming. La fel, acest model are Player multimedia integrat, astfel incat clientii pot sa vizioneze filme, fotografii sau sa asculte muzica, fara ca vreun alt echipament sa fie necesar. In privinta functiilor speciale, el este dotat cu Teletext si Sleep Timer.

In concluzie, desi nu este un Smart, televizorul Star-Light 19DM3000, intruneste o serie de calitati care il fac sa fie preferat de multi clienti. Cu imaginea deosebit de clara, culorile vii, sunetul bun, designul atragator, acest televizor poate fi o alegere buna in cazul in care ne dorim performanta, dar nu si functii speciale. El ofera o experienta vizuala placuta la un pret redus.

8.5 Total Score
Star-Light 19DM3000

Televizor LED Star-Light 19DM3000 HD Ready: diagonala 47 cm, dimensiuni reduse 440 x 298 x 165 mm, sunet puternic si clar, cu iesirea de 2 x 3w, contrast si luminozitate buna, usor de folosit ca monitor pentru PC, Player multimedia integrat.

PROS
  • Imagine buna pentru asa un pret
  • Teletext si Sleep Timer
CONS
  • Diagonala foarte mica