Wellington 32HDW274: model inovativ

wellington 32HDW274 vedere fataCand spunem televizor ne vine automat in minte atmosfera linistita si calduroasa de acasa, locul in care ne simtim cel mai confortabil. Iar acest dispozitiv este cel care ne ofera posibilitatea de a afla lucruri noi, de a urmari serialul preferat sau de a asculta muzica, de fiecare data cand simtim nevoia. In ultimii ani, marile firme producatoare de electrocasnice au inceput sa ne surprinda cu modele si tipuri de televizoare din ce in ce mai performante si mai bine dotate. Unul dintre acestea este si televizorul LED Wellington 32HDW274, pe care il vom descrie si noi pe larg.

Despre Wellington 32HDW274

Designul televizorului inovativ LED 32HDW274, din gama Wellington este atragator. Aspectul exterior al unui televizor este primul criteriu, care se ia in calcul, in momentul alegerii acestuia. Ceea ce face ca televizorul LED Wellington 32HDW274 sa fie cu totul special este in primul rand culoarea sa alba, care reprezinta rafinament si eleganta. Astfel, locuintele dumneavoastra isi vor schimba aspectul imediat ce veti instala noul model de televizor de la Wellington.

Wellington 32HDW274
Televizor LED Wellington, 81 cm, 32HDW274, HD Ready

wellington 32HDW274 vedere inclinata

Referitor la aspect, la fel de importanta este si diagonala ecranului, despre care va spunem ca are o dimensiune de 81 de cm. Unghiul sau de vizibilitate este de 178 / 178 grade, ceea ce va ajuta sa percepeti toate imaginile la intensitate maxima. Nici prea mic, nici prea mare, televizorul LED Wellington 32HDW274 va permite sa il montati cu usurinta in orice spatiu aveti nevoie.

Televizorul LED Wellington 32HDW274 – calitate, eficienta, performanta

Nu trebuie sa fim specialisti in televizoare sau electrocasnice, pentru a reusi sa achizitionam un model care sa ne satisfaca nevoile si care sa fie, in acelasi timp, o investite de succes. Tot ceea ce trebuie sa stim este ca un televizor trebuie sa aiba o rezolutie mare, un procesor puternic, care sa il ajute sa functioneze la viteaza maxima si, nu in ultimul rand, sa redea imaginile intr-o maniera clara si naturala. Va atragem atentia asupra faptului ca modelul LED Wellington 32HDW274 le indeplineste pe toate acestea, insa mai are in plus o multime de alte beneficii. Rezolutia televizorului Wellington 32HDW274 este una dintre cele mai ridicate si performante, fiind de tipul High Definition. Mai mult decat atat, un alt mare atu este contrastul sau dinamic de 5000:1, iar luminozitatea de 300 cd/m² este si ea o caracteristica importanta.

Atunci cand achizitionam un model nou de televizor avem mari asteptari. Inainte de toate, ne dorim ca orice comanda facuta sa fie rapid preluata, iar televizorul LED Wellington 32HDW274 raspunde acestei cerinte, intrucat timpul sau de raspuns este foarte eficient, de numai 6.5 ms. Imaginile urmarite pe ecranul televizorului Wellington 32HDW274 va introduc intr-o lume noua, datorita clariatii si intensitaii lor, precum si a aspectului care este de 16:9. Mai trebuie sa tineti cont si de contrastul nativ care este de 1200:1 si de faptul ca rezolutia ecranului este de 1360 x 768 pixeli, ceea ce il face sa fie un model cu totul spectaculos.

Prin intermediul televiozrului LED Wellington 32HDW274 puteti transfera rapid continutul video existent in telefonul, tableta sau calculatorul dumneavoastra, asta datorita porturilor de tip USB si HDMI. Intr-adevar, nu este un televizor de tipul smart, insa datatorita tuturor caracteristicilor performante, se poate afirma cu incredere ca este modelul este destul de inteligent.

8.5 Total Score
Wellington 32HDW274

Rama alba, eleganta si design placut. Televizorul Wellington 32HDW274 este apreciat de catre cumparatori pentru calitatile sale: diagonala 81 de cm, vizibilitate este de 178 / 178 grade, contrastul dinamic de 5000:1, luminozitatea de 300 cd/m² , rezolutia ecranului este de 1360 x 768.

PROS
  • Rama alba eleganta
  • Sunet bun
CONS
  • Nu este smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply