Sencor SLE43F12: o investitie indragita de clienti

Sencor SLE43F12
Televizor LED Sencor, 109 cm, SLE43F12, Full HD

sencor sle43f12 vedere fataConform statisticilor, una dintre principalele modalitati de petrecere a timpului liber este fara indoiala vizionarea unui film, serial, documentar, emisiune TV sau orice asemenea program cu rol de destindere. Indiferent daca sunteti un fan al filmelor de actiune, al comediilor, al dramelor sau al altor genuri, cea mai buna solutie pentru a viziona aceste programe este televizorul. Intr-adevar, tehnologia a evoluat foarte mult in ultima vreme, astfel incat sa permita redarea programelor multimedia si de pe alte dispozitive cum ar fi tableta sau laptopul. Insa, televizorul vine cu un atu mai mare si anume confortul. El permite celor care urmaresc un program TV sa stea intr-o pozitie care sa nu le afecteze spatele sau alte parti ale corpului. Iar, in acest caz, se incadreaza si televizorul LED Sencor SLE43F12 pe care o sa-l prezentam si noi astazi.

Despre Sencor SLE43F12

Televizorul LED Sencor SLE43F12 are o culoare evaluata ca fiind eleganta, ceea ce il face foarte usor de asortat cu restul dotarilor din incapere. Dimensiunea sa este un alt atu demn de mentionat deoarece ea face ca acesta sa fie sau nu o alegere buna. Si exista mai multe tipuri de persoane cand vine vorba de acest lucru. Pe de-o parte sunt cei care isi doresc televizoare cat mai mari, pe cand, pe de alta parte sunt cei care cauta un televizor potrivit ca marime, astfel incat sa nu fie foarte greu de transportat. Mai precis, dimensiunea acestuia este de 969 x 231 x 604 mm, daca se ia in considerare si standul pe care este pozitionat.

Desi acest model face parte din categoria celor de tip non-smart TV, asta nu inseamna ca el nu reprezinta si o achizitie inteligenta. Dimpotriva, tot mai multe persoane sunt interesate de investirea intr-un astfel de dispozitiv, si nu doar datorita dimensiunii sale, ci si datorita modului de redare a imaginilor. Acestea sunt vii, gratie unui contrast foarte bine realizat. Astfel, indiferent de preferintele voastre, programele multimedia vor fi redate perfect. De asemenea, nu de putine ori televizorul este folosit pentru a viziona clipuri video sau fotografii. De exemplu, atunci cand tocmai a avut loc un eveniment important precum o nunta, este mult mai bine sa va invitati prietenii si vizionati impreuna amintirile deja create, direct de pe ecranul talevizorului LED Sencor SLE43F12.

De fapt, daca ne gandim bine, nu este deloc surprinzatoare calitatea imaginii, avand in vedere rezolutia ridicata si functia „Noise reduction” care nu are legatura cu sunetul, ci cu imaginile. Astfel, aceasta functie este cea care elimina zgomotul pe care unele imagini il pot avea, oferind astfel posibilitatea ca imaginea sa fie de-a dreptul perfecta. Desigur, nici capacitatile sonore ale acestui televizor nu sunt deloc de neglijat. Ele sunt considerate extrem de importante pentru o vizionare placuta a programelor de orice tip.

Totodata, demn de mentionat este si pretul bun al acestui televizor. De fapt, raportul calitate-pret este foarte bine stabilit de catre producatori, luandu-se in considerare situatia materiala a romanilor. Nu trebuie uitat nici faptul ca acest televizor are o diagonala de 109 cm si o rezolutie a ecranului de 1920 x 1080 pixeli (Full HD).

8 Total Score
Sencor SLE43F12

Televizorul LED Sencor SLE43F12, diagonala 109 cm, rezolutia ridicata, functia „Noise reduction”, rezolutie a ecranului de 1920 x 1080 pixeli.

PROS
  • Televizor LED
  • Rezolutia ridicata
CONS
  • Nu este Smart
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply