LG 75SJ955V

Nisa televizoarelor mari este una destul de ocupata. Toate firmele de renume au cel putin un model care sa poata acoperi aceste trebuinte, dar de cele mai multe ori ele vin cu mai multe televizoare. Astfel, poti alege intre aparate mid-range si unele premium, diferentele de pret fiind unele vizibile. LG 75SJ955V (acum la un pret mai mic) poate sa fie considerat ca facand parte din prima categorie, desi nu este departe nici de nivelul de calitate premium. In aceste conditii, el are si un pret mai inspaimantator, dar daca te gandesti ca e imens, parca totul nu mai pare chiar atat de descurajant.

LG 75SJ955V

Despre LG 75SJ955V

Pana la urma, LG 75SJ955V de care va fi interesata foarte putina lume, in general posesorii de baruri si restaurante. Nu spun ca nu poate sa fie utilizat si acasa, dar in mod cert vei avea nevoie de un living extrem de mare pentru a putea gazdui un astfel de model.

LG 75SJ955V
Televizor Super UHD Smart LG, 190 cm, 75SJ955V, 4K Ultra HD

Diagonala lui de 190 cm il pune intr-o clasa aparte, si doar atunci cand esti interesat de o experienta precum cea de la cinema poti fi atras de un astfel de televizor (daca il vrei pentru acasa). Totusi, la cat este de mare, nu arata rau deloc, avand o rama subtire (nu chiar invizibila, ca la alte modele mai scumpe, dar totusi) si un stativ solid si echilibrat (ceea ce lipseste de la multe modele de acest gen).

LG 75SJ955V spate

LG 75SJ955V are toate caracteristicile de imagine pe care ti le-ai putea dori

Am ajuns intr-un punct in care chiar si televizoarele mai ieftine ofera imagini foarte bune. Cu atat mai mult o face un model precum este LG 75SJ955V. Fara sa fie un varf de lance in industria televizoarelor, acesta are cam toate functiile si tehnologiile care fac diferenta in ziua de astazi. Ecranul sau imens este IPS, ceea ce inseamna ca vor fi unele probleme cu nivelul de negru si cu faptul ca zonele luminoase le vor afecta uneori pe cele intunecat, dar astfel de probleme sunt cu adevarat minore.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Ajuta si faptul ca televizorul are o iluminare cu celule nano, care mai repara din neajunsuri. Bineinteles, nu poate sa fie uitat faptul ca televizorul e si UHD, dar are si HDR Dolby Vision, deci contrastul va fi unul bun si culorile mai vibrante ca niciodata. Daca ai parte de un continut de calitate (deci nu de la posturile TV), atunci te vei bucura de unele dintre cele mai bune imagini de pe un televizor mare, chiar cu un unghi de vizionare excelent.

La capitolul sunet nu prea am ca sa ii reprosez lui LG 75SJ955V. Este adevarat ca daca vrei sa il folosesti intr-o incapere mare si zgomotoasa, atunci vei avea nevoie de un dispozitiv specializat, un soundbar sau chiar un sistem audio mai complex. Dar daca nu e cazul de asa ceva, atunci cele doua difuzoare de 30 W vor fi de ajuns pentru a oferi o experienta sonora de luat in calcul. Cu siguranta acesta este unul dintre cele mai bune sunete oferite de un astfel de televizor, puternic si in acelasi timp exact, aproape de ceea ce primesti la cinema.

Telecomanda smart si un sistem inteligent nou

Desi nu era chiar atat de mare nevoie, gama 2017 a firmei LG se prezinta cu un sistem de operare un pic imbunatatit. Web OS 3.5 se misca mai rapid si are o interfata usor modificata. Nu sunt niste schimbari foarte spectaculoase, dar deja versiunea veche era excelenta. Netflix-ul si Youtube-ul sunt in continuare la putere, dar numarul de aplicatii e foarte mare (vreme, stiri, jocuri si poti descarca multe altele).

Iar controlul se desfasoara cu ajutorul unui magic Remote (adica o telecomanda inteligenta), special facuta pentru functiile smart. Poate ca nu inlocuieste ea complet un mouse si tastatura, dar pentru cele mai multe sarcini se misca foarte bine.

Concluzii

LG 75SJ955V este un televizor bun, dar cu siguranta nu va atrage atentia tuturor. Asadar, il recomand celor care au nevoie de un ecran pur si simplu gigant. Sustinuta de un sunet surprinzator de exact, imaginea de calitate va straluci si mai mult. In acelasi timp, LG 75SJ955V ramane o achizitie greu de facut, deci de aceea doar cei care au nevoie de el vor fi impresionati. Pentru restul va ramane un televizor cam scump, dar cel mai mult conteaza cum se raporteaza la el publicul tinta. Si cred ca el va reactiona excelent, pentru ca motivele sunt usor de gasit.

9 Total Score
LG 75SJ955V, un model care ramane accesibil in ciuda dimensiunilor extinse

Un model pe care multi si-l doresc, putin si-l permit, LG 75SJ955V are tot ce este mai bun din specificatiile momentului. In afara de pret, nu prea ai ce reprosa

PROS
  • Diagonala de 190 cm
  • Sunet puternic si clar
  • Telecomanda inteligenta care merge excelent
  • Constructia, in general
CONS
  • Este un model de nisa
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply