Samsung DW60M5050FS/EC

Daca iti doresti eleganta si performanta in propria bucatarie atunci, cu siguranta, vei opta pentru masina de spalat vase Samsung DW60M5050FS/EC! Daca esti curios sa afli de ce acest model este exact ceea ce tu cauti, ramai aici si citeste in continuare!(vezi oferta de AZI)

Samsung DW60M5050FS/EC

Despre Samsung DW60M5050FS/EC

Nu ai cum sa nu apreciezi design-ul unic al acestui model creat de marele brand! Astfel, masina de spalat vase este fabricata din inox si este prevazuta cu un frumos panou de comanda electronic, de unde tu vei putea sa iti selectezi programele pe care le doresti.

Capacitatea sa de incarcare este de 13 seturi, fiind o masina ideala pentru locuintele proprii. Si, pentru ca intereseaza dimensiunile masinii Samsung DW60M5050FS/EC, trebuie sa stii ca ea are o adancime de 60 de cm, o latime de 59.8 cm si o inaltime de 84.5 cm.

Despre Samsung DW60M5050FS/EC

Programele si functiile masinii de spalat

Citeste si despre Beko DFS26024W

Prima functie pe care vreau sa ti-o prezint este cea de Igiena, prin care tu nu numai ca te vei asigura ca vasele tale sa fi foarte bine spalate, ci si igienizate. Astfel, optiunea are rolul de a mari durata ultimei clatiri, dar si temperatura apei, aceasta atingand 70°C.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Fara germeni si bacterii de fiecare data cand vei scoate farfuriile din masina de spalat Samsung DW60M5050FS/EC! Si, daca vrei ca vasele tale sa fie nu numai spalate, ci si uscate intr-un timp mai scurt, poti selecta optiunea de Spalare Rapida de 60 de minute. Trebuie sa stii ca este potrivita pentru articole care nu sunt chiar atat de murdare.

Crezi ca este necesar ca masina sa fie plina pentru ca tu sa speli vasele de dupa masa? Nu este cazul, pentru ca optiunea Jumatate de incarcare iti permite sa le speli doar in partea inferioara. Indiferent cate vase vrei sa pui in ea, acestea vor iesi impecabil de curate!

Citeste si despre Bosch PUE611BB2E

Una dintre functiile pe care le vei aprecia este cea care permite blocarea accesului celor mici la panoul de comanda. Astfel, tu vei putea sta fara grija atunci cand masina isi executa programul de spalare ales de tine. De asemenea, Samsung DW60M5050FS/EC poate fi programata sa porneasca la orice ora din zi sau din noapte, ea avand un nivel redus de zgomot.

Privind eficienta sa energetica, acest model de la Samsung face parte din clasa energetica A+ si te va ajuta sa faci economie la electricitate. Si, pentru ca stiu ca te intereseaza si ce cantitate de apa consuma, vreau sa iti spun ca modelul mentionat atinge un consum anual de 3360 l, iar pentru fiecare spalare, Samsung DW60M5050FS/EC consuma 12l.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, este mai mult decat perfecta pentru tine si pentru confortul pe care tu il doresti! Samsung inseamna standarde de calitate deosebit de inalte, iar aceasta masina de spalat vase, prin tehnologiile sale, se va asigura ca tu si cei dragi tie veti avea zi de zi farfurii nu numai curate, ci si perfect igienizate. Pentru ca, nu-i asa, sanatatea ta si a familiei este unul dintre cele mai importante aspecte de care tu tii mereu cont!