Whirlpool WSFE 2B19

Cum nivelul de confort conteaza pentru tine, te gandesti ca ar fi timpul sa investesti intr-o masina de spalat vase. Este una dintre cele mai bune decizii pe care le-ai putea lua si, daca vei ramane pe aceasta pagina, vei afla de ce Whirlpool WSFE 2B19 este perfecta pentru tine!(vezi oferta de AZI)

Whirlpool WSFE 2B19

Despre Whirlpool WSFE 2B19

Astfel, acest model are o inaltime de 90 de cm, o latime de 45, o adancime de 59 de cm, cat si o greutate de 39.5 kg. Ceea ce trebuie sa cunosti este lungimea cablului, 1.3 m si pe cea a furtunului, 1.5 m. Cred ca vei aprecia faptul ca Whirlpool WSFE 2B19 este un model conceput pentru locuintele personale, carora le da o nota in plus de eleganta.

Tot legat de design, trebuie sa stii ca modelul are culoarea alba, o capacitate de incarcare de 10 seturi, iar programele de spalare sunt in numar de 5. Whirlpool WSFE 2B19 este prevazut cu un panou de comanda mecanic si este un model slim.

Despre Whirlpool WSFE 2B19

Whirlpool si principalele sale programe si functii

Citeste si despre Hansa FCEW53000

Prima functie pe care as vrea sa ti-o prezint este Delay Start care o sa iti permita sa iti alegi ora la care vasele sa fie spalate. Astfel, daca pleci dimineata, poti seta masina sa porneasca programul la ora 13 sau chiar noaptea, daca vrei sa faci economie la electricitate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Un alt program al masinii Whirlpool WSFE 2B19 este Half Load, care iti permite sa speli indiferent de cantitatea de vase pe care tu o vei pune inauntrul ei. Nu este necesar sa stai cu vasele murdare si sa astepti pana se umple. Important este sa ai grija sa le distribui in ambele cosuri.

Ai copii? Este minunat, pentru ca tu vei putea sta fara griji atunci cand vei activa masina de spalat vase Whirlpool WSFE 2B19. Una dintre functiile cu care este prevazuta este cea care le va bloca accesul celor mici la panoul de control al masinii.

Citeste si despre Beko HIAW75225SX

Functia sa Antiscurgere este cea care se va asigura ca nicio picatura de apa nu se va scurge din masina de spalat vase. Asadar, tu nu trebuie sa iti faci griji ca bucataria sau alte incaperi din casa se vor inunda daca tu vei pleca de acasa, in timp ce masina isi executa programul sau de spalare.

Ceea ce vreau sa iti mai spun despre Whirlpool WSFE 2B19 este faptul ca are un consum mediu de apa de 3220 l pe an, iar in ceea ce priveste consumul de energie electrica, acesta este de 0,83 kWh la fiecare spalare. Asa cum am mentionat mai sus, tu poti alege sa speli vasele si noaptea, tocmai pentru este o masina destul de silentioasa, nivelul sau de zgomot fiind de doar 49dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Pentru ca tu esti o persoana axata pe calitate si performanta, acest model de la Whirlpool reprezinta optiunea ideala pentru tine! Niciodata spalatul vaselor nu a reprezentat o actiune mai usoara si placuta! De ce sa nu te bucuri si tu de ceea ce ea poate sa iti ofere? Vase impecabile si timp mai mult cu cei dragi?