Whirlpool WSIC3M27C

Unul dintre cele mai bune branduri din lume este, cu siguranta, Whirlpool. Daca te gandesti si tu ca este timpul sa iti iei o masina de spalat vase noua si moderna atunci, vei opta pentru Whirlpool WSIC3M27C! De ce este aceasta masina ideala pentru tine? Citeste pentru a afla!(vezi oferta de AZI)

Whirlpool WSIC3M27C

Despre Whirlpool WSIC3M27C

Unul dintre aspectele pe care ar trebui sa le stii este acela ca masina de spalat vase este complet incorporabila si are o capacitate de incarcare de 10 seturi. De asemenea, panoul sau de comanda este de tip electronic si perfect integrat. Whirlpool WSIC3M27C este prevazuta cu un numar de 6 programe si 2 cosuri.

Whirlpool WSIC3M27C
Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WSIC3M27C, 10 seturi, 6 programe, 6th Sense, Clasa A++, 45 cm

Cat priveste dimensiunile, are o inaltime de 82 de cm, o latime de 45 de cm si o adancime de 55.5 cm. O poti gasi disponibila in culoare argintie, fiind ideala pentru locuinta ta proprie.

Despre Whirlpool WSIC3M27C

Whirlpool si principalele sale programe si functii

Citeste si despre Beko HIAG64223SX

Una dintre caracteristicile care definesc aceasta masina de spalat este tehnologia Al saselea simt care iti permite ca, de fiecare data, tu sa te bucuri de vase impecabile, fara grasime si murdarie. Senzorii speciali din masina Whirlpool WSIC3M27C vor alege temperatura, durata, dar si ce presiune a apei este potrivita pentru vesela pe care tu ai pus-o inauntru.

Vezi acum pret cu transport gratuit

O alta functie, numita Multizone, iti va permite sa speli vasele pe care le-ai pus intr-un singur cos, nefiind necesar ca masina sa fie complet plina cu farfurii sau oale, pentru a-i da drumul. De asemenea, cum acest model pune accentul pe siguranta ta, este prevazuta si cu functia Aquastop care va opri, in caz de urgenta, alimentarea cu apa.

Functia pe care o vei aprecia este Pornirea intarziata, care iti permite sa alegi ora la care doresti sa inceapa programul de spalare si asta, indiferent ca este vorba de zi sau de noapte. Si, pentru ca este o masina creata pentru familiile cu copii, trebuie sa stii ca este dotata cu optiunea Blocare Acces Copii.

Citeste si despre Bosch HBA63B251

Deci, nu trebuie sa iti faci griji pentru cei mici ca ar putea sa modifice ceva la masina de spalat vase. Ceea ce vreau sa iti mai spun despre Whirlpool WSIC3M27C este faptul ca reprezinta una dintre acele masini silentioase, care nu te va deranja cu zgomotul sau, pe care il face in timp ce executa programele de spalare, ea atingand un nivel maxim de doar 47 dB.

Totodata, Whirlpool WSIC3M27C face parte din clasa energetica A+++, una dintre cele mai eficiente cand vine vorba de economie la consumul de energie. Astfel, la un singur ciclu de spalare al masinii , se vor consuma doar 0.74 kWh. Cat priveste consumul de apa, acesta este de 9 l la fiecare spalare si de 2520 l pe an.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Siguranta, performanta, eleganta si tehnologii de ultimul tip! Asta vei alege tu daca vei achizitiona Whirlpool WSIC3M27C. Si, pe langa toate acestea, sa nu uitam de faptul ca vasele tale vor fi perfect spalate si igienizate si ca, astfel, tu impreuna cu cei dragi, veti manca in fiecare zi din farfurii impecabile!