Electrolux EKK51550OW

Nelipsit dintr-o bucatarie este aragazul. Acest aparat electrocasnic are un rol esential in activitatea casnica si anume prepararea meselor. Cu cat aragazul este unul mai bun, cu dotari mai bune si eficient, cu atat, alimentele sunt preparate cat mai bine si mesele mai sanatoase. Astfel, pentru a ne bucura in totalitate de un astfel de aparat este indicat ca alegerea facuta sa fie una cat mai buna, pe o perioada indelungata de timp. Un aragaz care nu va avea cum sa nu va placa din punct de vedere al dotarilor si al functiilor este Aragaz Electrolux EKK51550OW.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EKK51550OW

Despre Electrolux EKK51550OW

Culoarea exteriorului pe care o are acest exemplar este albul. Nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere intrucat acesta se va curata usor luand in considerare multitudinea de detergenti de pe piata si va veti bucura de un aragaz ca nou. 

Philips 43PUS6412/12
Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS6412/12, 4K Ultra HD

In ceea ce priveste dimensiunile sale trebuie spus ca sunt unele destul de bune. Astfel, vorbim despre un model cu o latime de 50 cm, cu o adancime de 60 cm si cu o inaltime de 85,5 cm. In plus, are si un cablu cu o lungime de 1,5 m. 

Despre Electrolux EKK51550OW

Aragaz Electrolux EKK51550OW – despre trasaturile si functiile pe care le are

Citeste si despre AEG FFB93700PM

Aragaz Electrolux EKK51550OW este un aragaz cu un tip de incastrare standard. Utilizarea sa este rezidentiala si are o plita care functioneaza pe baza de gaz, ceea ce o face utilizabila pentru a gati diverse mancaruri. Astfel ca, plita pe baza de gaz presupune ca alimentele sa fie preparate intr-un mod cat mai sanatos, ceea ce este un mare plus. Pe de alta parte, despre acest model de aragaz rebuie spus si faptul ca are un cuptor care este de tip electric. Acest lucru inseamna ca puteti gati diverse mancaruri la cuptor fara probleme intrucat acesta va avea putere suficienta pentru ca alimentele dumneavoastra sa fie gatite asa cum trebuie. 

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Despre pozitionarea panoului de comanda pe care o are acest model trebuie spus ca este frontala. Iar acest lucru inseamna ca va fi usor de folosit intrucat butoanele vor fi la indemana. Acest lucru inseamna ca va veti bucura de alimente care se vor pregati cat mai repede. Despre acest model mai trebuie spus faptul ca are si un timer, astfel ca veti fi informati cu referire la prepararea alimentelor. 

Despre arzatoarele pe care le include acesta trebuie spus faptul ca sunt in numar de 4, iar acest lucru inseamna ca veti putea prepara destul de multe alimente intrucat pot fi folosite toate in acelasi timp. Mai exact, vorbim despre 1 arzator mare, 1 arzator mic si 2 arzatoare normale potrivite pentru a prepara alimentele. Mai mult, despre acest model mai trebuie spus si faptul ca arzatorul cel mare are o putere destul de mare, aceasta fiind de 3000 W. Aceasta putere va face ca alimentele. preparate sa fie fierte cat mai bine si astfel, dumneavoastra sa consumati alimente cat mai sanatoase. De asemenea, puterea pe care o are arzatorul cel mic este si ea de 1000 W, iar arzatorul normal detine o putere de 2000 W. 

Citeste si despre Bosch SMS46AW00E

Din punct de vedere al volumului pe care il are cuptorul acestui exemplar trebuie spus ca veti putea destul de multe preparate fara probleme. Asta pentru ca detine un cuptor cu un volum de 57 l. Pe de alta parte, acesta are si o clasa de eficienta energetica, aceasta fiind clasa A. Aragazul din gama Electrolux prezinta un grill unde veti putea prepara alimente, astfel incat dumneavoastra sa va bucurati de mese apetisante cu cei dragi alaturi. Modurile de incalzire pe care le are acesta sunt incalzire pentru partea de jos, pentru partea de sus, dar si pentru partea de sus-jos. Temperatura maxima din interiorul acestuia este de 250 C. 

Astfel ca, pentru ca alimentele sa fie preparate cat mai bine este necesar ca orice cuptor din dotarea unui aragaz sa aiba ventilator. Acesta este cel care va distribui caldura catre alimente, astfel incat acestea sa fie preparate corespunzator. Din moment ce caldura va fi distribuita in mod uniform, alimentele dumneavoastra vor fi preparate cat mai bine. Despre panourile pe care le are aragazul trebuie spus ca sunt din sticla si se dau usor jos pentru a fi curatate. Ce poate fi mai simplu decat sa le dati jos si sa le curatati. Despre modalitatea de aprindere trebuie spus ca este usoara, aceasta fiind cu ajutorul butonului de apasare si rotire. Astfel flacara se va aprinde usor, iar dumneavoastra va veti putea face treaba cat mai repede. 

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, Aragaz Electrolux EKK51550OW este un aparat cu multe trasaturi demne de a fi luate in considerare pentru a-l avea in bucataria dumneavoastra. Si isi merita si banii, pretul sau fiind potrivit.