Indesit IS5G1PMX/E

Aveti envoie de un aragaz in bucataria dumneavoastra. Avem un model care va va oferi exact ceea ce aveti nevoie: alimente preparate sanatos, la timp si in cantitati cat mai mari. Acesta este Aragaz Indesit IS5G1PMX/E. (vezi oferta de AZI)

Indesit IS5G1PMX/E

Despre Indesit IS5G1PMX/E

Culoarea pe care o are acest aragaz este inoxul, ceea ce inseamna ca aceasta culoare se va potrivi de minune in bucataria dumneavoastra. In plus, despre acesta mai trebuie specificat si faptul ca are o latime destul de buna, aceasta fiind de 500 mm. Cat despre adancimea pe care o prezinta acesta trebuie spus ca este de 600 mm. Ca inaltime, acesta are o dimensiune de 850 mm. C greutate, aparatul cantareste 42 kg.

Aragaz Indesit IS5G1PMX/E are un tip de incastrare standard. Acesta include si o utilizare de tip rezidential, precum si o plita care se alimenteaza pe baza de gaz. De asemenea, mai trebuie precizat si faptul ca plita pe care o are acesta se alimenteaza pe baza de gaz.

Despre Indesit IS5G1PMX/E

Aragaz Indesit IS5G1PMX/E – ce trasaturi tehnice are

Citeste si despre Beko DFN28422W

Aragaz Indesit IS5G1PMX/E are un cuptor a carui alimentare este tot pe baza de gaz. Referitor la aprinderea pe care o are acesta trebuie spus ca este de tip electric. In plus, pozitionarea panoului de comanda pe care o are acest model este frontala, ceea ce inseamna ca veti avea un acces facil la acestea pentru a va apuca de gatit.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Despre acest model mai trebuie spus si faptul ca este realizata dintr-un material rezistent precum inoxul. Referitor la functiile pe care le are acesta trebuie spus ca sunt unele destul de bune, acestea fiind timerul, iluminare interioara, precum si un ventilator integrat.

Astfel, timerul pe care il are acest Aragaz Indesit IS5G1PMX/E este cel care va va anunta cat mai dureaza pana ca alimentele sa fie gata. Pachetul include o tava si un gratar. Acest model are si 4 arzatoare, acestea fiind importante pentru ca dumnevoastra sa va bucurati de mancaruri cat mai gustoase. In plus, aparatul mai include si un arzator mare, dar si un arzator mic.

Citeste si despre Serreno SER 5601V/G1

Puterea arzatorului mare este de 2700 W, iar cea pe care o are cel normal este de 900 W. De asemenea, mai trebuie precizat si faptul ca acest aparat include un arzator normal cu o putere de 1700 W. Despre eficienta energetica pe care o are acesta trebuie spus ca este de tipul clasei A.

Aragaz Indesit IS5G1PMX/E are si functii de gatire la grill. Click & Clean este o modalitate facila de a curata acesta ragaz care face parte din gama Indesit. Astfel ca, nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, ce mai trebuie stiut despre acest exemplar este si faptul ca are o flacara ce se poate regla la nivelul fiecarui preparat pe care il veti gati.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Astfel, modelul de Aragaz Indesit IS5G1PMX/E este un aparat ce va va garanta rezultate cat mai bune in ceea ce priveste experienta de gatit. Alimentele vor fi preparate cat mai bine, iar dumneavoastra va veti bucura de mese gustoase. Iar pretul pe care il are este destul de accesibil.