Heinner HDW-FS4506DSA++

Crezi ca bucataria ta are nevoie de o noua masina de spalat vasele? Iti doresti ceva elegant si modern, in acelasi timp? Heinner HDW-FS4506DSA++ este ceea ce cauti! Daca vrei sa stii mai multe despre acest model, te invit sa ramai pe aceasta pagina!(vezi oferta de AZI)

Heinner HDW-FS4506DSA++

Despre Heinner HDW-FS4506DSA++

Si, pentru ca vrei sa cunosti dimensiunile acestui model, trebuie sa iti spun ca are o inaltime de 85 de cm, o latime de 45 si o adancime de 59.8 cm. De asemenea, are culoarea gri si este prevazut cu un frumos panou electronic, perfect integrat.

Heinner HDW-FS4506DSA++ este potrivit locuinta ta personala, avand o capacitate de incarcare de 10 seturi si 5 programe. Este in model ideal pentru orice familie, indiferent din cati membri este formata.

Despre Heinner HDW-FS4506DSA++

Tehnologie Heinner

Citeste si despre Heinner HMW-20MBKSS

Unul dintre programele pe care vreau sa ti le prezint este Super 50’65° care poate curata farfuriile, dar si celelalte articole pe care le pui la spalat, intr-un timp mult mai mic insa, la fel de eficient. Daca vei alege aceasta optiune, sa te asiguri ca vasele tale nu sunt extrem de murdare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

In acest ultim caz, tu vei putea selecta Programul Intensiv 65° care are puterea de a indeparta toata grasimea si murdaria de pe vase, oale sau cratiti. Programul foloseste o temperatura inalta, de 65°, pentru a-ti oferi vase ca noi si care nu au niciun miros neplacut. Daca tii la paharele tale si iti doresti o spalare delicata a acestora, poti opta pentru Programul Delicate, care a fost special conceput pentru acest gen de vesela.

Una dintre functiile pe care o vei aprecia daca ai copii, este Blocarea masinii Heinner HDW-FS4506DSA++. Astfel, daca nu vrei ca cei mici sa umble la masina in timp ce ea executa programul ales, poti sa activezi aceasta optiune. Si, daca tot vorbim de copii, cred ca ar trebui sa stii ca exista si functia Extra Igiena care are rolul de a indeparta pana la 99,9% din bacteriile care exista pe vasele tale.

Citeste si despre Candy CDP 2L1049W

Heinner HDW-FS4506DSA++ este prevazuta si cu optiunea Uscare suplimentara prin care farfuriile si paharele vor fi perfect uscate in momentul in care se va termina programul de spalare ales. De asemenea, un alt program pe care o sa il apreciezi, mai ales daca vrei sa nu consumi prea multa energie electrica, este Programul Eco.

Acesta se va asigura ca vasele tale vor fi perfect curatate cu un consum redus nu numai de curent, dar si de apa. Astfel, cred ca vrei sa stii ca Heinner HDW-FS4506DSA++ face parte din clasa energetica A++, o clasa superioara care te ajuta sa faci economii semnificative la curent.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cum timpul tau este extrem de pretios, ai sa te orientezi spre acest model care este o expresie reala a calitatii. Daca iti doresti sa nu mai stai prea mult timp in bucatarie si sa petreci mai multe momente frumoase cu cei dragi, vei investi in masina de spalat vase Heinner HDW-FS4506DSA++. Aceasta iti ofera mai mult confort si vase extrem de curate si stralucitoare in fiecare zi!