Hansa ZIM 476 EH

Daca si tu vrei o noua masina de spalat vase, esti pe pagina care trebuie! Hansa ZIM 476 EH este, cu siguranta, un model modern, care vine sa iti indeplineasca asteptarile legate de spalatul vaselor! Daca vrei sa stii mai multe, citeste in continuare!(vezi oferta de AZI)

Hansa ZIM 476 EH

Despre Hansa ZIM 476 EH

Ceea ce ar trebui sa afli despre aceasta masina este faptul ca are o inaltime de 81.5 cm, o latime de 44.8 si o adancime de 55 cm. De asemenea, lungimea furtunului este de 150 cm, identica cu cea a cablului de alimentare. Daca vrei sa stii ce greutate are Hansa ZIM 476 EH, aceasta este de 30.5 kg.

Cred ca te intereseaza sa stii ca masina este complet incorporabila si este ideala pentru apartamentul tau. Capacitatea sa de incarcare este de 10 seturi si, in ceea ce priveste numarul de programe pe care ea le are, ele sunt in numar de 6. Hansa ZIM 476 EH este alba si panoul sau de comanda este complet integrat si electronic.

Despre Hansa ZIM 476 EH

Care sunt principalele sale caracteristici?

Citeste si despre Bosch HGA030D20

Vei aprecia faptul ca aceasta masina de spalat face parte din clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca tu vei face o economie de aproximativ 21%. Si, una dintre functiile pe care cu siguranta o vei aprecia este Half Load, care iti permite sa speli farfuriile pe care tu le ai, chiar daca masina nu este complet plina.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Daca tu ai vase foarte murdare, ceea ce trebuie sa faci este sa alegi Programul Intensiv 60°C/135 min al masinii Hansa ZIM 476 EH, care este special conceput pentru curatarea eficienta a lor. Astfel, toate vasele vor fi prespalate, dar si clatite cu apa foarte fierbinte, in asa fel incat rezultatul final sa te multumeasca pe deplin.

Iti doresti un consum mai mic de apa, dar si de electricitate? Ai vesela care nu este chiar atat de murdara? Atunci Programul Rapid este exact ceea ce ai nevoie. De asemenea, functia Pornire Programabila iti permite sa iti alegi ce ora vrei pentru a spala.

Citeste si despre Bosch SMS88TI36E

Daca vrei sa speli vasele in timpul noptii, poti seta masina pentru ce ora consideri ca este potrivita pentru tine. Si, sa nu iti fie teama ca s-ar putea sa te trezesti cu apa pana la pat! Hansa ZIM 476 EH are o functie care protejeaza impotriva inundatiilor si care are grija ca apa sa nu scape de sub control.

Si, daca tot suntem la capitolul apa, trebuie sa stii ca acest model are un consum mediu anual de 2520 l, iar la o singura spalare consuma numai 9l. In ceea ce priveste zgomotul pe care il face, trebuie sa stii ca este relativ scazut, atingand un maxim de doar 47 dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Tu ai toate motivele pentru a investesti in masina de spalat vase Hansa ZIM 476 EH! Este moderna, dotata cu tehnologii de ultima generatie care te ajuta sa ai vase extrem de curate zi de zi! De ce sa mai pierzi timp in bucataria ta? Alege, pentru confortul personal, masina de spalat vase Hansa!