Hansa ZIM 434 B

Una dintre cele mai bune investitii pe care tu le-ai putea face pentru confortul tau este o masina de spalat vasele. Daca iti doresti mai mult timp la dispozitie si vrei si vase impecabile, totodata, atunci vei alege Hansa ZIM 434 B! (vezi oferta de AZI)

Hansa ZIM 434 B

Despre Hansa ZIM 434 B

Hansa este ideala pentru locuinta ta personala, avand dimensiuni potrivite pentru acestea si anume, o inaltime de 81.5 cm, o latime de 44.8 cm si o adancime de 55 cm. De asemenea, prezinta o lungime a furtunului si a cablului de alimentare de 150 cm. Cat priveste greutatea ei, este de 31 de kg.

Hansa ZIM 434 B este o masina de spalat vase ce este complet incorporabila, avand o capacitate de incarcare de 9 seturi si un numar de cosuri de 2. Cat priveste culoarea sa, aceasta este argintie. Modelul este dotat cu un panou de comanda de tip electronic, de unde tu vei putea sa iti alegi programul preferat, disponibile in numar de 4.

Despre Hansa ZIM 434 B

Care sunt principalele functii si programe ale masinii?

Citeste si despre Heinner HFSC-S50-BK

Una dintre functiile pe care le vei aprecia este Half Load, care iti permite sa incepi spalarea vaselor inainte ca ea sa fie complet plina. Ceea ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca unul dintre cosurile cu care este prevazut este complet plin sau, daca iti este mai usor, sa le umpli pe amandoua doar pe jumatate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Programul intensiv 60°C/170 minute este recomandat atunci cand vasele sunt mai murdare si nu este suficient un simplu program pentru indepartarea eficienta a murdariei. Acest program functioneaza cu o cantitate mai mare de detergent si se asigura ca toata grasimea de pe cratite si vase este total indepartata.

Cu siguranta ce vei aprecia si Programul Rapid a masinii Hansa ZIM 434 B, prin care tu ai posibilitatea de a reduce atat consumul de apa, cat si pe cel de energie electrica. Ea face parte din clasa A+++, tu putand sa faci o economie de aproximativ 21%.

Citeste si despre Beko BIC22100X

Este indicat in cazul in care ceea ce pui inauntru nu este chiar atat de murdar. Daca iti doresti sa pleci dimineata si vrei sa ai vasele curate atunci cand te intorci acasa, poti programa masina de spalat vase Hansa ZIM 434 B sa porneasca la ce ora iti doresti.

In ceea ce priveste consumul anual de apa, acesta este de aproximativ 2520 l, iar pentru o singura spalare tu vei consuma cam 9 l de apa. Cat priveste zgomotul pe care il face masina de spalat vase Hansa ZIM 434 B, este unul relativ scazut, de numai 49dB, fiind considerata un model silenstios.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Deci, daca si tu vrei sa nu mai pierzi prea mult timp prin bucatarie cu spalatul vaselor, ceea ce ai de facut este sa investesti intr-o masina de spalat vase Hansa ZIM 434 B. De ce? Pentru ca te ajuta sa faci economie si la electricitate si la apa si, cel mai important, iti va oferi, de fiecare data, vase perfect curate si igienizate, exact asa cum iti doresti! Daca vrei calitate, atunci optiunea ta va fi masina Hansa!