Electrolux ESL5205LO

Unul dintre cele mai apreciate branduri romanesti este, cu siguranta, Electrolux. Daca si tu esti in cautarea unei masini de spalat de calitate si moderna, atunci vei alege Electrolux ESL5205LO. Daca vrei sa stii de ce este ideal pentru tine si pentru locuinta ta, te invit sa citesti in continuare!(vezi oferta de AZI)

Electrolux ESL5205LO

Despre Electrolux ESL5205LO

In ceea ce priveste design-ul ei, trebuie sa stii ca are o inaltime de 81.8 cm, o latime de 60 de cm si o adancime de 55 cm. Electrolux ESL5205LO este complet incorporabila si are o capacitate de 13 seturi. De asemenea, masina este prevazuta cu un numar de 5 programe.

Panoul sau de comanda este electronic si complet integrat. De asemenea, masina de spalat vase este disponibila in culoarea alba. Ceea ce tu ar mai trebui sa stii este faptul ca a fost creata pentru a se potrivi locuintei tale.

Despre Electrolux ESL5205LO

Functii, optiuni si programe ale masinii de spalat

Citeste si despre Beko MGF23210X

Un prim program pe care as vrea sa ti-l mentionez este Intensiv care se asigura ca toate vasele pe care tu le asezi in masina Electrolux ESL5205LO vor fi foarte bine curatate si igienizate la o temperatura de 70°C. Astfel, toata grasimea si resturile de mancare se vor „topi” sub jetul puternic de apa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Un alt program pe care il vei aprecia este cel de 30 de minute, prin care tu vei putea obtine farfurii perfect curate intr-un timp relativ scurt. Este recomandat doar daca vasele pe care le pui la spalat sunt putine. Rezultate impecabile in timp record!

O functie pe care o vei aprecia este aceea care iti permite sa vezi cand s-a finalizat programul de spalare pe care tu l-ai ales. De asemenea, vei aprecia faptul ca Electrolux ESL5205LO se opreste in mod automat si nu este nevoie sa stai langa ea cand termina de spalat.

Citeste si despre Beko FSMT52320DXO

Un alt aspect important este cel legat de eficienta sa energetica. Astfel, Electrolux ESL5205LO face parte din clasa superioara A+, ceea ce inseamna ca vei plati mai putin la factura de energie electrica. La o singura spalare, masina va avea un consum de 1.039 kWh.

Cat priveste consumul de apa, acesta va fi de 3080 de l pe an, iar la un ciclu de spalare, va fi de 11 l. Daca iti faci griji ca cei mici ar putea fi treziti de zgomotul pe care il face Electrolux ESL5205LO, sa stii ca nu este cazul, deoarece acest model atinge un maxim de 49 dB si poate fi considerata silentioasa.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, aceasta masina de spalat se dovedeste a fi o alegere mai mult decat potrivita pentru tine si familia ta. Este dotata cu un set de programe si functii care au rolul de a-ti oferi, de fiecare data, vase foarte curate. Daca iti doresti mai mult confort, daca vrei sa ai un consum mai mic la apa, dar si la energia electrica si daca pui pret pe timpul tau, atunci optiunea ta va fi aceasta masina de la Electrolux.