Electrolux ESL4320LO

Iti doresti sa ai si tu mai mult timp la dispozitie? Vrei sa investesti intr-o masina de spalat care sa te ajute in acest sens si sa iti ofere si vase perfect curate de fiecare data cand le speli? Atunci Electrolux ESL4320LO este ceea ce tu cauti!(vezi oferta de AZI)

Electrolux ESL4320LO

Despre Electrolux ESL4320LO

Cu siguranta ca te intereseaza design-ul acestui model de masina de spalat vase. Asftel, ceea ce vreau sa iti spun este faptul ca este complet incorporabila, iar capacitatea sa este de 9 seturi. Cat priveste numarul de programe, acesta este de 5, tu avand posibilitatea de a alege din 4 trepte de temperatura.

Ceea ce trebuie sa mai stii este faptul ca are o inaltime de 81.8 cm, o latime de 44.6 cm si o adancime de 55 cm. Electrolux ESL4320LO este prevazut cu un frumos panou de comanda de tip electronic, perfect integrat. Este o masina de spalat alba, care este prevazuta cu 3 cosuri. Daca vrei sa cunosti si lungimea cablului de alimentare, acesta este de 1.5 cm.

Despre Electrolux ESL4320LO

Principalele functii si programe ale masinii de spalat vase

Citeste si despre Hansa FCMW681009

Unul dintre programele care o sa te faca sa apreciezi acest model de masina de spalat vase este programul rapid de 30 de minute, in care se vor spala intr-un timp scurt toate vasele si tacamurile pe care le-ai folosit la o singura masa. De asemenea, Electrolux ESL4320LO este dotata cu tehnologia AirDry.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Aceasta utilizeaza aerul natural pentru finalizarea procesului de uscare. Masina de spalat vase de la Electrolux este special creata pentru a reduce si consumul de apa la fiecare spalare a vaselor. O alta functie cu care este prevazuta Electrolux ESL4320LO este cea care iti arata ca programul de spalare s-a terminat si ca tu vei putea sa pui toata vesela la locul ei.

De asemenea, este prevazuta cu protectie impotriva inundatiilor. Deci, bucataria ta este in siguranta din acest punct de vedere. Electrolux ESL4320LO iti arata, prin indicatorul cu care este prevazut, cat timp mai are pana cand finalizeaza spalarea.

Citeste si despre Arctic AGM5611DTTL

De asemenea, este dotat si cu un indicator special pentru sare, iar cosul superior este ajustabil, in asa fel incat tu sa ai posibilitatea de a spala si vase de dimensiuni mai mari. Daca te gandesti la consumul de apa intr-un an de zile, sa stii ca acesta este de 2775 l.

Electrolux ESL4320LO este o masina ce face parte din clasa energetica A+, avand un consum de energie pentru fiecare spalare in parte, de 0.788 kWh. Si, daca te intereseaza cat este de zgomotoasa, sa stii ca acest model este unul destul de silentios, facand un zgomot de doar 49 dB.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Este, cu siguranta, una dintre cele mai bune alegeri pe care tu le poti face in materie de masini de spalat vase. Este economica, rapida si extrem de eficienta, tu putandu-te bucura de vase perfect curate de fiecare data cand o vei folosi. Cum timpul este un factor extrem de pretios in viata ta, aceasta masina de la Electrolux este o investitie mai mult decat necesara!