Bosch SPV66TX01E

Una dintre cele mai bune investitii pe care tu le-ai putea face consta intr-o masina de spalat vase de la Bosch. Este un brand care pune accentul pe calitate si pe satisfacerea nevoilor clientilor sai. Haide sa vedem de ce ai alege si tu Bosch SPV66TX01E!(vezi oferta de AZI)

Bosch SPV66TX01E

Despre Bosch SPV66TX01E

In primul rand, trebuie sa stii ca este o masina de spalat vase de culoarea alba, fabricata din inox, cu un panou de comanda electronic, perfect integrat. In al doilea rand, Bosch SPV66TX01E este un model ideal pentru casa ta, complet incorporabil, cu o capacitate de incarcare de 10 seturi si 6 trepte de temperatura.

Cat priveste dimensiunile sale, masina are o inaltime de 81.5 cm, o latime de 44.8 cm, o adancime de 55 cm, atingand o greutate de 40.74 kg. De asemenea, furtunul cu care este prevazuta masina are o lungime de 2.05 m, iar lungimea cablului sau este de 1.75 m.

Despre Bosch SPV66TX01E

Care sunt functiile si programele acestei masini de spalat vase?

Citeste si despre Arctic AGM5611DTTL

Cu siguranta ca vei aprecia faptul ca Bosch SPV66TX01E este prevazuta cu functia de pornire intarziata, prin care tu iti vei putea alege ce ora iti doresti pentru a spala vasele, indiferent ca e zi sau noapte. Ceea ce vei aprecia la acest model este tehnologia Zeolith, prin care vasele tale vor fi perfect curate, datorita unui flux de aer 3D foarte puternic si, in acelasi timp, extrem de delicat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Bosch SPV66TX01E este prevazuta si cu tehnologia de ultima generatie ActiveWater care se axeaza pe un consum redus nu numai de apa, dar si de energie electrica, contribuind astfel la protejarea mediului. Daca esti o persoana care pune accentul pe igiena, sa stii ca prin optiunea HygienePlus, clatirea va avea loc la temperaturi ridicate, de pana la 70°.

Daca iubesti linistea atunci, cu siguranta, vei opta pentru programul Silence si SuperSilence Plus care se va asigura ca zgomotul produs in timpul spalarii vaselor este redus la minim. Este ideal pentru momentele in care vrei sa te odihnesti sau cei mici dorm. Ai vase deosebite din ceramica, portelan sau alte materiale delicate?

Citeste si despre Samsung MS23F301EAK

Atunci, sa stii ca acestea vor fi perfect protejate si curatate in timpul spalarii, pentru ca tu sa te bucuri de pahare si farfurii care stralucesc si sunt si parfumate. Totodata, toata paharele tale vor arata minunat si daca vei activa programul Glass 40°, care le va spala intr-o maniera extrem de blanda si de delicata.

Bosch SPV66TX01E are un consum de apa de aproximativ 2660 l, iar pe un ciclu de spalare de 9.5 l. De asemenea, trebuie sa stii ca acest model face parte din clasa energetica A+++, avand un consum de 0.66kWh la fiecare spalare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Asadar, tu ai suficiente motive pentru a opta pentru masina de spalat vase Bosch SPV66TX01E. Este dotata cu tehnologii de ultima generatie care iti vor oferi vase impecabile si pahare stralucitoare de fiecare data cand o vei folosi. Si, mai mult decat atat, iti ofera mai mult timp liber pe care tu il poti petrece alaturi de cei dragi!