Bosch SPI46MS01E

O masina de spalat vasele de calitate si ultra-performanta este exact ceea ce ai nevoie, daca iti doresti confort si mai mult timp la dispozitie! De ce este Bosch SPI46MS01E o masina ideala pentru tine? Te invit sa citesti in continuare pentru a afla!(vezi oferta de AZI)

Bosch SPI46MS01E

Despre Bosch SPI46MS01E

Design-ul acestui model permite utilizarea sa in locuintele personale, fiind o masina partial incorporabila. De asemenea, trebuie sa stii ca Bosch SPI46MS01E este disponibil in doua nuante si anume, alb si argintiu. Cat priveste capacitatea sa de incarcare, aceasta este de 10 seturi, avand si un numar de 6 programe de spalare.

Inaltimea masinii de spalat este de 81.5 cm, latimea este de 44.8 cm, iar adancimea este de 57.3 cm. De asemenea, tu vei putea selecta ce program iti doresti, de pe un elegant panou electronic, semi-integrat.

Despre Bosch SPI46MS01E

Masina Bosch si programele sale

Citeste si despre Hansa Fine Design FCCW69493

Aceasta masina de spalat vase este prevazuta cu programe automate care pot regla atat cantitatea de apa, dar si consumul de energie electrica, in functie de cat sunt de murdare vasele. De asemenea, ele aleg temperatura potrivita pentru fiecare ciclu de spalare, pentru ca tu sa te bucuri mereu de vase foarte curate.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Si, cred ca vei aprecia faptul ca Bosch SPI46MS01E este dotat cu DuoPower, un brat dublu care are rolul de a pulveriza apa pentru o curatare eficienta a farfuriilor sau paharelor. Astfel, tu te vei putea bucura de vase perfect curate la fiecare ciclu de spalare. LoadSensor este un senzor care are capacitatea de a stabili nivelul de apa.

In cazul in care Bosch SPI46MS01E este incarcata intr-o proportie mai mare, senzorul va permite sa curga o cantitate mai mare de apa. In cazul in care masina are putine vase, senzorul va opta pentru o cantitate redusa. Tehnologia ActiveWater permite spalarea perfecta a vaselor cu mai putina apa, dar si cu un consum redus de energie electrica. Vase impecabile si un mediu protejat!

Citeste si despre Hansa FCGW621009

Un alt program pe care as vrea sa ti-l prezint si pe care il vei aprecia este Programul Glass 40°, special creat pentru paharele tale delicate si de inalta calitate. Astfel, daca iti doresti ca acestea sa fie perfect curate si sa straluceasca, vei activa aceasta optiune. Si, cred ca o sa te bucure faptul ca cei mici nu vor putea umbla la masina, pentru ca aceasta este prevazuta cu o functie speciala de blocare a accesului la panoul de comanda.

Ceea ce ar trebui sa mai stii despre Bosch SPI46MS01E este faptul ca face parte din clasa energetica superioara A+ si are un consum de energie electrica, la o singura spalare, de 0.84 kWh. In ceea ce priveste consumul de apa pe un an de zile, acesta poate sa ajunga la aproximativ 2660 l.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Iti doresti sa nu mai stai prin bucatarie si sa pierzi timpul cu spalatul vaselor? Sa ai mai mult timp liber pentru cei mici sau, pur si simplu, sa te odihnesti? Atunci, vei alege Bosch SPI46MS01E care este una dintre cele mai performante si elegante masini create de marele brand.