Bosch SMI68MS02E

Una dintre cele mai bune investitii pe care tu le-ai putea face este intr-o masina de spalat vase de la Bosch. Daca te intereseaza sa afli de ce acest model este perfect pentru bucataria ta, te invit sa ramai pe aceasta pagina si sa citesti in continuare!(vezi oferta de AZI)

Bosch SMI68MS02E

Despre Bosch SMI68MS02E

Pentru ca stiu ca te intereseaza design-ul ei, vreau sa iti spun ca Bosch SMI68MS02E are o inaltime de 81.5 cm, o latime de 59.8 cm si o adancime de 57.3 cm. Cat priveste lungimea furtunului, aceasta este de 1.65 m, respectiv 1.9 m, iar lungimea cablului este de 1.75 m.

De asemenea, modelul acesta de masina de spalat are o capacitate de incarcare de 14 seturi si un numar de 8 programe de unde tu poti alege. Este fabricat din inox, iar tu iti poti selecta optiunile de pe un frumos tablou de comanda electronic.

Despre Bosch SMI68MS02E

Masina Bosch si principalele sale functii si programe

Citeste si despre Whirlpool WFO 3T223 6P X

O prima optiune pe care vreau sa ti-o prezint la Bosch SMI68MS02E este VarioSpeed Plus care va avea grija ca vasele tale sa fie spalate si uscate intr-un timp semnificativ redus. Asadar, daca ai nevoie urgent de farfuriile de portelan de la bunica, vei alege aceasta functie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Ai tigai si oale care trebuie foarte bine curatate? Optiunea Intensive Zone se va asigura ca toata grasimea, petele si murdaria de pe ele vor fi complet indepartate. Cum? Prin cresterea presiunii apei in masina Bosch SMI68MS02E, dar si a temperaturii in cosul in care tu ai pus tigaile.

Una dintre tehnologiile care iti va placea este ActiveWater, care pune accentul pe utilizarea unei cantitati mai mici de apa, dar si pe mai putina energie electrica. Iar rezultatele vor fi mai mult decat multumitoare. Si vase foarte curate si mediu protejat! Ai pahare pe care le doresti impecabile? Atunci vei opta pentru Programul Glass 40° care iti va oferi acea stralucire de cristal, pe care o doresti.

Citeste si despre Electrolux EOC5851FOX

Ai copii si iti faci griji ca acestia ar putea suferi din cauza alergenilor? Nu este cazul, pentru ca Bosch SMI68MS02E este prevazuta cu optiunea Hygiene Plus prin care bacteriile sunt ucise la temperaturi inalte de 70°. Sau iti faci probleme ca ei nu vor putea dormi daca masina isi executa programul ei de spalare?

Datorita optiunii Silence & Super Silence Plus, nivelul de zgomot perceput va fi destul de mic, astfel ca tu o vei putea programa sa spele vasele si in timpul noptii. Un alt aspect pe care as vrea sa il stii legat de Bosch SMI68MS02E este acela ca are un consum anual de apa de 2660 l, iar pentru fiecare spalare, de 9.5 l. Totodata, in ceea ce priveste consumul de energie electrica, acesta este de 0.93 kWh la fiecare ciclu de spalare.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Cu siguranta ca aceasta masina de spalat este ceea ce tu cauti! Eleganta, moderna, dotata cu tehnologii de ultimul tip, iti va oferi de fiecare data vase si pahare curate, stralucitoare si perfect igienizate! Iti doresti confort si mai mult timp liber? Atunci alege Bosch SMI68MS02E!