Samsung 65MU6502

Acum vreo cativa ani, televizoarele curbate ajungeau sa fie cele mai la moda de pe piata. Intre timp, cumparatorii au ajuns sa isi dea seama ca nu merita chiar atat de mult sa dai bani in plus pe ele si de aceea producatorii au inceput sa scoata din ce in ce mai putine. In 2017, singura firma mare care inca a venit cu astfel de modele este Samsung. Si chiar au redus foarte mult numarul aparatelor cu ecran curbat. Samsung 65MU6502 (afla acum cea mai buna oferta) este unul dintre cele mai mari modele din aceasta categorie. Acestea fiind spuse, este si unul premium, cu un pret pe masura, dar nu trebuie sa credeti ca este imposibil de cumparat, firma avand cateva aparate cu mult mai scumpe decat el.

Samsung 65MU6502

Despre Samsung 65MU6502

In primul rand, sa vorbim un pic despre ecranul curbat. Nu cred ca Samsung 65MU6502 este mai scump din cauza acestui aspect. Asa cum spuneam, nu este un model complet inaccesibil, dar in general el nici nu se adreseaza publicului larg. De fapt, cel mai bine i-ar sta intr-un restaurant cu pretentii, acolo unde designul sau mai special ar atrage destul de mult. Calitatea imaginii nici nu creste, dar nici nu sufera, deci ecranul curbat nu schimba prea mult datele problemei.

Samsung 65MU6502
Televizor LED Curbat Smart Samsung, 163 cm, 65MU6502, 4K Ultra HD

Poate cel mai mare avantaj pentru un televizor cu ecran curbat este modul in care arata, acesta deosebindu-se de unul normal destul de usor. Iar Samsung 65MU6502 profita de asta, producatorii adaugand si o rama metalica foarte subtire. Stativul este si el mare, dar un astfel de televizor ar trebui sa stea pe perete.

Samsung 65MU6502 inclinat

La o diagonala de 163 cm (vezi si modelul de 123 cm), in putine locuinte se poate gasi destul de mult loc pentru el. Insa probabil ca exista si persoane fizice care si l-ar putea permite si chiar i-ar gasi loc. In mod cert modelul nu va dezamagi din punct de vedere vizual, designul sau fiind unul extrem de modern.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Samsung 65MU6502, un design interesant

De asemenea, Samsung 65MU6502 prezinta cam toate caracteristicile de imagine pe care merita sa la cauti la un televizor ultra modern. Exista si alte cateva aparate mai bune decat acesta, dar, pentru cele mai multe persoane, diferentele chiar vor fi unele scazute.

Principala tehnologie care lipseste este cea care ilumineaza ecranul. Aici avem parte de un ecran LED normal, in timp ce modelele de ultima clasa au un QLED. Insa rezolutia 4K UHD si functiile HDR raman la fel de valabile si aduc o imagine excelenta, clara, cu culori vii si un contrast foarte bun in majoritatea cazurilor (aici un ecran QLED isi arata superioritatea). Cum ecranul este curbat, unghiul de vizionare din lateral scade usor, dar televizorul este suficient de mare pentru a recupera acest dezavantaj minor.

Sunetul nu straluceste, dar exista solutii

Din pacate, un ecran atat de mare aduce de cele mai multe ori probleme de sunet. Difuzoarele redau intr-un mod mai distorsionat, iar Samsung 65MU6502 are si dezavantajul de a nu avea cele mai puternice difuzoare cu putinta.

Insa, daca vrei si o redare audio pe masura celei video, trebuie sa stii ca solutia cea mai buna este sa folosesti un sistem audio separat. Cum televizorul este facut si pentru spatii publice, aceasta este fara indoiala cea mai buna solutie.

Ca un ultim punct de atractie, Samsung 65MU6502 ofera un sistem smart bine pus la punct. Televizorul foloseste Tizen, iar interfata din noua versiune a fost mult imbunatatita. Astfel, vei reusi mai usor sa gasesti aplicatiile preferate sau sa te conectezi la browser. Daca ai si telecomanda inteligenta, atunci lucrurile chiar vor merge rapid (la fel de bine ca atunci cand utilizezi mouse si tastatura).

Vezi acum pret cu transport gratuit

Televizorul devine astfel o sursa complexa de entertainment, cu atat mai mult cu cat, pe langa aplicatiile smart pentru filme sau muzica, are porturi USB si HDMI prin care poti avea acces la filme 4K sau la diverse jocuri de pe consola sau chiar PC.

Concluzii

Desi ecranul curbat este mai mult un artificiu pentru a atrage clientii, trebuie sa recunoastem ca Samsung 65MU6502 arata cu mult mai bine datorita lui. Si daca tot vrei un televizor mare, chiar il poti prefera pe acesta din motivul amintit. Din punctul de vedere al dotarilor tehnologice, aparatul sta foarte bine. Din pacate, nu e pentru toata lumea, diagonala lui fiind una chiar mare. Cum insa e nevoie si de astfel de modele, marimea se transforma usor intr-un avantaj, unul insotit si de un pret acceptabil pentru ceea ce ofera.

9.5 Total Score
Samsung 65MU6502 are un ecran curbat de 163 cm

Samsung 65MU6502 - un televizor de ultima generatie care impresioneaza prin caracteristicile sale.

PROS
  • Diagonala de 163 cm
  • Raport calitate pret decent
  • Design interesant
  • 4K si HDR
CONS
  • Ai mare nevoie de un sistem audio
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply