Samsung HT-J5150

Sa spunem ca iti cumperi un televizor cu adevarat spectaculos ca imagine. Este si smart si vrei sa vezi filme la calitate 4K, indiferent de sursa acestora. Din pacate, exista si o mica problema in acest sens, aceea fiind ca niciun televizor nu are un sunet pe masura imaginii. Din fericire, totul se rezolva rapid cu un sistem home cinema. Nu doar ca el iti pune la dispozitie un sunet superior (care mai si vine din toata camera), dar aceste sisteme vin si cu Blu-ray player incorporat, deci ofera inca un plus pentru iubitorii de filme. Iar un model asa cum este Samsung HT-J5150 (vezi acum cel mai bun pret) te poate convinge ca este cel potrivit si prin modul in care arata.

Samsung HT-J5150 vedere fata

Despre Samsung HT-J5150

Cu cat televizoarele sunt mai bune, cu atat difuzoarele sunt mai puternice si exista mai multe functii audio, dar, in cele din urma, sunetul este o problema comuna pentru toate modelele (si e normal, pentru ca doua mici difuzoare nu pot oferi o experienta audio desavarsita).

Samsung HT-J5150
Sistem Home Cinema 5.1 cu Blu-ray Samsung HT-J5150, Negru

Cei de la Samsung au incercat sa lucreze si la partea de design, nu doar sa creeze un sistem home cinema care sa functioneze asa cum trebuie. Acest model este unul de tip 5.1, ceea ce inseamna ca are cinci unitati de sunet si una suplimentara, in acest caz Blu-ray playerul. Patru dintre cele cinci corpuri din care iese sunetul sunt boxe obisnuite, dar care arata mai diferit.

Samsung HT-J5150 vedere inclinat

Producatorii au mers pe mana unor boxe inalte, iar Samsung HT-J5150 profita de acest lucru. Imprastiate prin camera, ele arata foarte bine, oferind un aspect modern si confortabil, care iti creeaza asteptarile potrivite. Subwooferul este unul normal, mai micut si mai putin spectaculos, dar, in acelasi timp, el isi face bine treaba si asta e tot ce conteaza.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest sistem audio 

Boxele se conecteaza la televizor prin cabluri. Din pacate, nu vorbim despre unul dintre acele sisteme mai noi si premium care folosesc un sistem wireless de conexiune. Pe de alta parte, cablurile sunt destul de lungi pentru a face fata si unei camere mari si cazurilor in care efectiv vrei sa ai boxe in fiecare colt. Ca materiale totul este ok, fiecare unitate a sistemului fiind facuta din plastic negru, lucios (atrage el praful, dar macar o face cu stil).

Conexiunea nu pune probleme, daca stii ce sa faci

Asa cum spuneam si mai sus, sistemul se conecteaza prin cabluri. Acesta poate sa fie “legat” de televizor fie printr-un cablu HDMI, fie prin intrarea optica. Unii cumparatori au acuzat faptul ca nu se aud toate boxele, dar, daca il conectezi asa cum trebuie, nu ar trebui sa apara probleme.

De asemenea, tot prin intrarea optica, Samsung HT-J5150 poate sa fie conectat si la PC sau chiar la laptop (daca ele sunt dotate cu asa ceva). Una peste alta, este un aparat destul de usor de montat si, daca citesti manualul cu atentie, totul ar trebui sa se desfasoare rapid si fara dificultati.

In cazul Blu-ray player-ului totul merge normal, acesta functionand ca oricare alt aparat de acest gen, indiferent ca este sau nu conectat la sistemul audio efectiv. In plus, pe langa toate acestea, poti prinde si radio cu ajutorul lui Samsung HT-J5150.

In ceea ce priveste controlul, acesta e facil si intuitiv. Sistemul are un panou de comanda cu touchscreen. De aici poate sa fie setat volumul si poti umbla la cateva functii. Pentru mai multe de atat ar cam fi nevoie sa folosesti interfata care apare pe televizor. Aceasta poate sa fie utilizata fie cu telecomanda pe care o primesti pentru Samsung HT-J5150, fie cu o telecomanda inteligenta de la Samsung, daca ai si un televizor de la aceeasi firma.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Dupa toate acestea, pot spune cu incredere ca Samsung HT-J5150 este un sistem home cinema bun. Bineinteles, are si cateva mici probleme de care trebuie sa stii. In primul rand, nu e wireless, deci tot va trebui sa te descurci cu toate cablurile prin camera. Apoi, conexiunea la tv nu e dificila, dar, atat timp cat multi oameni au avut probleme cu ea, e clar ca producatorul putea sa explice mai bine ce e de facut. In ceea ce priveste calitatea audio, totul sta foarte bine si asta conteaza cel mai tare. Raportul dintre pret si calitate este si el unul decent si, daca ai un televizor premium sau pe acolo, e clar ca modelul de fata iti poate desavarsi experienta.

8.5 Total Score
Samsung HT-J5150, sistem home cinema 5.1 cu performante bune

Samsung HT-J5150 - un sistem home cinema care va completa cu succes televizorul care il ai.

PROS
  • Design atractiv
  • Sunet excelent
  • Raport calitate pret ok
CONS
  • Nu e wireless
  • Pot sa apara probleme la conectare
Add your review  |  Read reviews and comments
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply