Samsung 65MU6102

Intre brandurile mari de televizoare, Samsung este un nume care se remarca de fiecare data la nivelul designului. Televizoarele Samsung arata de fiecare data foarte bine si sunt  adevarate piese de design interior. Samsung 65MU6102 (vezi ofertele de ACUM) este un model de dimensiuni mari, un adevarat exemplu de eleganta.

Samsung 65MU6102 pareri

Despre Samsung 65MU6102

Samsung 65MU6102 este un televizor care se remarca in primul rand prin nivelul sau foarte ridicat de minimalism. Televizorul are o constructie de calitate superioara, care beneficiaza de insertii metalice si finisaje dintre cele mai fine. Pentru aceasta serie, cei de la Samsung au ales sa imbine aspectul lucios cu cel mat si liniile ascutite cu cele usor rotunjite.

Samsung 65MU6102
Televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65MU6102, 4K Ultra HD

Rama care incadreaza ecranul este subtire, mai ales prin raportare la diagonala mare. Suportul este in V si asigura o stabilitate foarte buna. Suportul este argintiu, ceea ce aduce un contrast placut fata de restul designului, disponibil pe negru.

Samsung 65MU6102 review

Modelul are dimensiunile totale de 1463.5 x 844.5 x 64.6 mm. Televizorul este ultra slim si arata cu totul impresionant. Acesta poate fi fixat si pe perete, caz in care este necesar un suport VESA 400 x 400.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Samsung 65MU6102 are o diagonala de 163 cm (vezi si modelele de 100 cm, 108 cm, 125 cm si 138 cm) si este mai mult decat generos. Imaginile sunt redate la scara mare si sunt astfel mai realiste. Realismul este insa asigurat de mult mai multe tehnologii performante. Imaginile sunt in primul rand redate la rezolutie UHD, respectiv la 3840 x 2160 pixeli.

Claritatea este impecabila, iar acest lucru se aplica si asupra imaginilor redate din surse externe (datorita tehnologiei de Upscaling UHD). Cadrele in miscare sunt si ele redate mai clar si mai detaliat, datorita tehnologiei Auto Motion Plus. Contrastul si culorile sunt stabilite dinamic, comparand nuante si tonuri vecine in mii de zone ale ecranului.

Contrastului ridicat stabilit prin Micro Dimming i se asociaza functii HDR. Imaginile au o luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. Exista atat posibilitatea optarii pentru reglarea automata a setarilor, cat si pentru reglarea manuala a acestora si efectuarea calibrarii. Indicele PQI pentru calitatea generala a imaginii este de 1300. Ca reper, indicele incepe de la 100-200.

Functii smart avansate

Samsung 65MU6102 este dotat cu functii smart foarte performante. Acesta are un procesor quad-core care asigura o navigare rapida si un multitasking fluid. Interfata Tizen este foarte intuitiva si mai ales dinamica. Cele mai folosite aplicatii vor fi afisate astfel mai la indemana. Televizorul iti anticipeaza cerintele si are grija sa beneficieze de o experienta perfecta de navigare.

Multi utilizatori opteaza pentru asocierea unei tastaturi cu mouse pentru navigare. In acest fel poti introduce date mult mai usor si mai rapid. Este posibila de asemenea sincronizarea ecranului unui telefon sau a unei tablete. Exista atat o functie TV to Mobile – Mirroring, precum si una Mobile to TV – Mirroring, DLNA.

Telecomanda este una noua, cu numar foarte redus de butoane. In acest fel, comenzile sunt plasate mai rapid. Incetul cu incetul, tastele numerice vor fi eliminate de pe telecomenzile televizoarelor smart. Acestea nu prea isi mai au rostul.

Sistemul audio are 20 W si ofera o calitate decenta, fara a impresiona insa in vreun fel. Sunetul este procesat folosind tehnologiile DTS Sound si Dolby Digital.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Pe partea de conectivitate lucrurile stau foarte bine. Gasim aici 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB si mai multe intrari video. Conectarea unui dispozitiv extern se face astfel foarte rapid. Poti conecta in acelasi timp mai multe dispozitive. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Exista in acelasi timp si tehnologia Bluetooth, asa ca transferul de date si posibilitatile de conectare la alte dispozitive sunt cu adevarat extinse.

Televizorul este dotat si cu un tuner digital si slot CI+, asa ca poti uita de bataia de cap adusa de un decodor extern. Nu mai trebuie sa ai inca un aparat langa televizor si nici o telecomanda suplimentara. Totul este mai simplu si mai comod.

Concluzii

Samsung 65MU6102 este un televizor care imbina perfect un ecran performant de dimensiuni generoase cu functiile smart si un aspect de zile mari. Televizorul este foarte atractiv din toate punctele de vedere. Ecranul 4K HDR de 163 cm asigura o experienta de vizionare perfecta, in timp ce functiile smart cu interfata optimizata Tizen sustin o navigare rapida. Posibilitatile de conectare la alte dispozitive sunt de asemenea extinse, asa ca nu exista motive sa fim carcotasi.

8.5 Total Score
Samsung 65MU6102: televizorul UHD smart performant si elegant

Un model cu diagonala mare, cu functii moderne, cu rezolutie UHD, televizorul Samsung 65MU6102 este disponibil si la un pret acceptabil pentru clasa lui.

PROS
  • ecran mare de 163 cm
  • design foarte elegant
  • functii HDR, Micro Dimming UHD
  • interfata Tizen actualizata, rapida
  • conectivitate buna
CONS
  • sunetul putea fi ceva mai puternic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply