Samsung 43MU6102

Televizoare create de Samsung sunt foarte populare in prezent, deoarece aceasta companie produce printre cele mai bune astfel de aparate, in mod special Smart TV-uri, cele mai noi modele de televizoare din zilele noastre. Analizand un model ca acest televizor LED Smart Samsung 43MU6102 (AICI gasesti cea mai buna oferta), nu e greu de explicat popularitatea acestor produse.

Samsung 43MU6102 fata

Despre Samsung 43MU6102

Nu poti avea un produs modern, daca nu este si designul acestuia modern. Astfel, acest televizor LED Smart Samsung 43MU6102 are un design foarte placut, contemporan, cu linii fine si subtiri, care il fac foarte usor remarcat in orice magazin sau locuinta. Acesta are dimensiuni de 975.8 x 569.0 x 62.6 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 975.8 x 637.0 x 288.1 de milimetri (W x H x D) cu stand. In cazul in care nu vrei sa folosesti standul, poti sa asezi aparatul pe un perete din camera, deoarece este compatibil VESA 200 x 200.

Samsung 43MU6102
Televizor LED Smart Samsung, 108 cm, 43MU6102, 4K Ultra HD

Modelul are culoarea neagra. Puterea pe care o consuma este de 140 W. Greutatea sa este de 9.6 kilograme. Ca accesorii, produsul include cablu de alimentare, telecomanda si manual de utilizare. Acesta are si mai multe caracteristici speciale, ca Web Browser, USB HID Support, Auto Channel Search, WiFi Direct, Auto Power Off Caption (Subtitle), Instant on Digital Clean View si multe altele.

Samsung 43MU6102 vedere lateral

Caracteristici generale

Acest televizor LED Smart Samsung 43MU6102 are conexiuni de tip LAN si RF in Slot CI+, iar conexiunea in retea se face prin Wi-Fi integrat. De asemenea, aparatul are trei porturi HDMI, doua intrari USB, o iesire audio digitala optica, o intrare video composite si o intrare component. In plus, aparatul are si un player multimedia integrat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Aparatul este un Smart TV de tip LED cu functie de monitor si o tehnologie speciala, HDR 4K. Acesta face parte din gama 2017, fiind una dintre cele mai atractive si apreciate modele lansate anul acesta. Sistemul sau audio este, evident, stereo, iar iesirea sunetului este de 2 x 10 W. Drept caracteristica superioara de sunet, aparatul nu are doar Dolby Digital Plus, ci si Bluetooth Audio, DTS Codec si Multiroom Link.

Diagonala ecranului este de 108 de centimetri (vezi si modelul de 100 cm), display-ul sau fiind plat, iar rezolutia de care dispune, de 3840 x 2160 de pixeli, inseamna Ultra HD/4k, ceea ce iti asigura prezentarea de imagini la o calitate cat mai buna, intotdeauna. Contrastul dinamic este de tip Mega Contrast si aspectul de imagine este de 16:9.

Drept caracteristici superioare de sunet, acest televizor LED Smart Samsung 43MU6102 include Picture Engine, Micro Dimming, Auto Motion Plus, Film Mode, Natural Mode, Contrast Enhancer si foarte multea altele.

Tunerul digital al acestui televizor LED Smart Samsung 43MU6102 este de tip DVB-T2C, existand si intrare pentru antena. In plus, aparatul are un player multimedia integrat.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Ca sa iti cumperi acest televizor LED Smart Samsung 43MU6102, nu ai nevoie de foarte multi bani, de aceea, tinand cont de avantajele ultra-moderne pe care ti le ofera, va fi greu sa gasesti un aparat mai potrivit pentru tine, mai ales ca raport calitate – pret.

9 Total Score
Televizor LED Smart Samsung 43MU6102: calatoreste in alta lume

Televizor LED Smart Samsung 43MU6102 - calitatea si pretul sunt in corelare perfecta la acest model de televizor. Vezi oferta de azi.

PROS
  • Are preinstalate HBO, Youtoube, Netflix
  • Conectivitate foarte buna
CONS
  • Judder extrem de deranjant
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply