LG 55UJ701V

Televizoarele au evoluat atat de mult in ultima perioada, incat aproape ca nu mai sunt recognoscibile si, cu siguranta, nu se mai pot compara cu vechile aparate cu tub catodic pe care le aveam odata. Acum, un televizor LED Smart LG 55UJ701V (vezi cea mai buna oferta) poate sa iti ofere tot ceea ce iti doresti, fiind un adevarat sistem de entertainment.

LG 55UJ701V vedere fata

Despre LED Smart LG 55UJ701V

Normal, primul lucru pe care il observi la un astfel de televizor este designul sau, acesta fiind unul dintre aspectele sale care ii ofera modernitate, facandu-ti incaperea in care se afla sa arate mult mai elegant. Dispozitivul acesta are culoarea argintie, este foarte subtire si are si rame subtiri pe laterale, oferindu-i un design cu totul si cu totul special.

LG 55UJ701V
Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55UJ701V, 4K Ultra HD

Dimensiunile sale sunt de 1237 x 39.7 x 718 de milimetri (W x H x D) fara stand si de 1237 x 259.2 x 772 de milimetri (W x H x D) cu stand. Greutatea sa este de 17.4 kilograme. Produsul se poate aseza si pe perete, fiind compatibil VESA 300 x 300. Puterea consumata e de 85 W. Ca accesorii, modelul de televizor LED Smart LG 55UJ701V include si un manual de utilizare, un cablu de alimentare si telecomanda magica 2017.

LG 55UJ701V devere lateral

Despre aparat

Acesta este un Smart TV de tip LED cu tehnolgia speciala HDR 4K care face parte din gama 2017. De asemenea, televizorul poate sa indeplineasca usor si rolul de monitor. Printre caracteristicile sale speciale, acest televizor LED Smart LG 55UJ701V include Network File Browser, Music Player, SIMPLINK, Web Broswer, Magic Mobile Connection, blocarea accesului la anumite situri web, recunoasterea vocii, Universal Control si multe altele, care il fac, cu adevarat, sa fie un televizor special.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sistemul sau audio este stereo, iar iesirea sunetului se face prin 2 x 10 W (RMS). Acesta are o serie de caracteristici superioare de sunet, ca Difuzor, Harman Kardon, Ultra Surround, Down Firing, Clear Voice, Decoder Audio Codec etc.

Diagonala ecranului este de 139 de centimetri (vezi AICI modelele de 108 cm, 123 cm sau 164 cm), cu un display plat si un aspect de imagine de 16:9. Rezolutia ecranului este de 3840 x 2160 de pixeli, ceea ce inseamna o rezolutie de tip Ultra HD / 4K. Drept caracteristici superioare de imagine, modelul de televizor LED Smart LG 55UJ701V include True Motion Refresh,  Wide Color, True Color Accuracy, Decored Local Dimming, HDR Effect sau HEVC Decoder.

Tunerul digital este de tip DVB-T2/C/S2 si include si intrare pentru antena. Aparatul are si un player multimedia integrat. Acest televizor LED Smart LG 55UJ701V face conexiunea la retea prin Wi-Fi-ul integrat. Acesta mai are si o iesire audio digitala optica, doua intrari USB, o intrare video composite si patru porturi HDMI, toate acestea facand conexiunea acestui televizor la alte aparate si gadgeturi sa se desfasoare mult mai usor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Concluzii

Pentru oricine care isi doreste un Smart TV foarte performant, modelul de televizor LED Smart LG 55UJ701V este ideal, oferindu-ti toate avantajele de care ai nevoie si pe care le astepti de la un astfel de produs, fiind unul cu adevarat remarcabil.

9.5 Total Score
Televizor LED Smart LG 55UJ701V: bucura-te de noua tehnologie

Televizor LED Smart LG 55UJ701V - un model remarcabil pentru cei care isi doresc un model Smart. Pret excelent pentru asa calitate.

PROS
  • Telecomanda Magic Remote
  • Culorile si claritatea impecabile
  • Magic remote inclus
CONS
  • Nimic de reprosat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply