LG 43UJ701V

Cu un pret mai mult decat accesibil, televizorul LG 43UJ701V ofera aproape tot cee ace ti-ai dori de la un televizor smart. Imagini vibrante, sunet perfect calibrat si o multime de alte functii menite sa iti ofere o experienta de vizionare de neuitat, toate se regasesc pe modelul LG 43UJ701V (il gasiti acum la un pret mai MIC). Continutul de calitate este usor accesibil prin intermediul unui sistem de operare updatat pentru noile tehnologii, in vreme ce dispozitivele tale smart se pot conecta cu usurinta la televizorul LG, prin intermediul multitudinii de porturi si mufe, precum si cu ajutorul tehnologiilor fara for incorporate.

LG 43UJ701V

Despre LG 43UJ701V

Dincolo de asta, modelul celor de la LG vine cu un design placut, aspectul slim potrivindu-se cu orice tip de mobilier sau de aranjament interior. De asemenea, poti ajusta rezolutia eceanului astfel incat sa beneficiezi de cele mai bune imagini si de detalii incredibile, fara ca pentru aceasta sa mai fii nevoit sa optezi pentru un gadget ultra-scump.

LG 43UJ701V
Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UJ701V, 4K Ultra HD

Design elegant

La dimensiuni de 974 x 70.3 x 571 mm fara stand si de 974 x 234.8 x 630 mm cu standul montat, modelul LG 43UJ701V poate fi considerat un adevarat performer, luand in considerare si consumul redus, de doar 70 W. Ecranul negru contrasteaza placut cu carcasa si ramele de culoare argintie, acestea fiind extrem de subtiri, permitand doar inscriptionarea discreta a siglei producatorului, in partea de jos, pe mijloc.

LG 43UJ701V lateral

In rest, LG 43UJ701V nu lasa sa se vada niciun fel de cabluri, butoane sau mufe pe partea frontala, toate fiind abil ascunse in partea din spate a dispozitivului. Astfel, putem spune ca modelul LG 43UJ701V este pregatit din plin pentru distractie, avand in vedere posibilitatile de conectivitate de care dispune:

 • Wi-Fi Integrat
 • Mufa pentru retea si internet
 • Slot pentru cartela digitala
 • Bluetooth
 • Doua mufe USB 2
 • 4 porturi HDMI

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Sunetul este redat prin intermediul a doua difuzoare stereo, de cate 10 W fiecare, acesta beneficiind din plin de tehnologia Harman Kardon. De asemenea, reglajul de sunet bebeficiaza de functii precum Ultra Surround sau Clear Voice III, prin care intregul sistem suporta reglaje la nivelul fidelitatii si al volumului, astfel incat sa te bucuri de cea mai buna auditie posibila.

Din acest punct, putem spune ca televizorul dispune de un sunet bogat, chiar daca nu atat de puternic, pentru care nu mai ai nevoie neaparat de achizitia unui sistem home cinema separat.

LG 43UJ701V, pregatit pentru divertisment

Conceput pe tehnologie IPS 4K, ecranul de 108 cm diagonala al celor d ela LG iti ofera un contrast puternic si culori vibrante, in vreme ce luminozitatea bune iti ofera unghiuri de vizualizare largi, pentru ca tu si prietenii tai sa va bucurati de cea mai bune experienta TV indiferent din ce colt al camerei priviti.

LG 43UJ701V beneficiaza de functia Active HDR, prin intermediul careia poti obtine o gama larga de continut HDR, indiferent ca vorbim aici de internet, continut stocat pe camere video, stick-uri de memorie sau alte dispozitive compatibile din apropiere.

Totodata, tehnologia unica de procesare a imaginilor HDR Effect au capacitatea de amplificare a contrastului, pentru a te bucura intotdeauna de imagini realiste si de o claritate impecabila. Functii pecum Ultra Luminance sau Local Dimming sunt menite sa imbunatateasca detaliile si luminozitatea, eliminand petele intunecate de pe ecran, tocmai in ideea de a oferi cadre de exceptie, in care detaliile sunt completate de culori intense si luminoase.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Calitate 4K, la pret rezonabil

Chiar daca vorbim despre un televizor din gama celor accesibile ca pret, LG 43UJ701V vine cu un set de facilitati menite sa iti ofere mult mai mult decat banii pe care ii ai alocati pentru o astfel de achizitie. In acest sens, functia 4K Upscaler implementata de cei de la LG are capacitatea de a amplifica rezolutia, astfel incat tu sa ai parte de imagini la rezolutie 4K, printr-o noua tehnologie de procesare a imaginilor.

Nu in ultimul rand, LG 43UJ701V beneficiaza de telecomanda Magic Remote, cu ajutorul careia poti accesa instantaneu filmele, muzica si emisiunile tale preferate, intr-un mod mai mult decat intuitiv. Telecomanda nu este inclusa in pachetul de baza, aceasta putand fi accesibila insa, in functie de model, si de pret.

Pentru ca experienta ta TV sa fie una cat mai completa, modelul celor de la LG dispune de modul 360 view, prin intermediul caruia poti vedea imagini foto/video la 360 de grade, dand senzatia de continuitate si de spatialitate, totodata. Iar daca un anumit subiect de pe ecran ti-a atras atentia in mod deosebit, atunci ai la dispozitie functia Magic Zoom. Cu ajutorul acesteia, pur si simplu selectezi un punct de pe ecran, iar Magic Zoom il va mari pentru a deveni mai accesibil si mai vizibil.

8 Total Score
Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UJ701V, 4K Ultra HD

Un model caruia, la pretul la care este disponibil, nu ii lipseste nimic. Smart, rezolutie 4K, diagonala mare, toate il fac sa fie ideal pentru o sufragerie de apartament.

PROS
 • Design placut
 • Pret accesibil
 • Magic zoom
 • Porturi USB si HDMI suficiente
CONS
 • Sunet relativ slab
 • Fara Magic Remote inclusa in pachetul de baza
 • Unii utilizatori reclama resetarea repetate, din lipsa memoriei suficiente
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply