Sony Bravia 65XE9005

Atunci cand vorbim despre televizoarele Android, atunci Sony Bravia 65XE9005 (vezi pretul din oferta) are mai multe de spus aproape fata de orice alt televizor. Conceput ca un dispozitiv extrem de compact, fara a lasa la vedere fire, cabluri sau mufe de conectare, acesta asigura o buna conectivitate cu dispozitivele compatibile din apropiere, chiar daca la prima vedere nu ai zice acest lucru.

Sony Bravia 65XE9005

Despre Sony Bravia 65XE9005

In ciuda dimensiunilor sale apreciabile, televizorul este unul extrem de slim, cu o grosime care creaza invidie printre ceilalti producatori din bransa. In plus, Sony 65XE9005 vine cu un sunet exceptional, niste culori extraordinare si cu o serie de functii care fac navigarea pe ecran usoara si intuitiva, in cautarea celui mai bun continut.

Sony Bravia 65XE9005
Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 163.9 cm, 65XE9005, 4K Ultra HD

Dincolo de asta, dispozitivul este dotat cu functia de apelate vocala, cu ajutorul careia filmele si emisiunile noastre favorite pot fi accesate la o simpla rostire a numelui. Toate aceste nu ar fi posibile fara un procesor puternic, capabil sa „dribleze” prin multitudinea de functii si aplicatii, dar nici fara un sistem de operare special adaptat pentru televiziunea de ultima generatie.

Super-compact si slim

Din punct de vedere al designului, televizorul Sony Bravia 65XE9005 se prezinta extrem de compact si de slim, fara a-ti da vreun moment de gandit ca acest lucru este posibil, prin prisma ecranului generos, de 163.9 cm. Astfel, cu un format al imaginii de 16:9, dispozitivul masoara 144.7 x 83.0 x 6.0 cm fara stand, respectiv 144.7 x 89.5 x 25.9 cm cu stand inclus, cantarind 23.2 kg, mai putin chiar decat unele modele cu dimensiuni ale ecranului inferioare. Carcasa de culoare neagra aproape ca nici nu lasa sa se vada rama in aceeasi nuanta, extrem de subtire, pe care se vede doar sigla imprimata discret, in partea de jos. In rest, Sony Bravia 65XE9005 are ascunse toate cablurile si mufele, in partea din spate, fara a perturba in vreun fel nici estetica dispozitivului, dar nici restul ambientului in care este amplasat.

 

Performanta la nivel de sunet

In ceea ce priveste sunetul, acesta este unul satisfacator, unii ar spune ca putin cam slab pentru dimensiunile televizorului, judecand dupa cele doua difuzoare stereo de 10 W fiecare. In rest, sunetul ofera caracteristici superioare, suficiente insa pentru orice camera de dimensiuni normale, cum ar fi:

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

 • Bass reflex
 • auto surround
 • Dolby audio support
 • advanced auto volume

Si din punct de vedere al conectivitatii televizorul dispune de toate dotarile necesare, chiar daca nu arata acest lucru la exterior. Astfel Sony Bravia 65XE9005 dispune de:

 • Slot pentru cartela digitala
 • Iesire audio digitala (optica)
 • 3 sloturi USB
 • mufa minijack casti
 • 4 porturi HDMI

Mai multa putere, cu ajutorul procesorului 4K HDR X1

Principalul „motor” al intregului dispozitiv este procesorul 4K HDR X1, capabil sa ofere culori de o puritate maxima si un nivel de luminozitate peste modelele cu LED. De asemenea, dispozitivul dispune de functia de remasterizare HDR in functie de subiectul preazut pe ecran, alaturi de tehnologia Super Bit Mapping pentru rezolutie 4K HDR. Nu in ultimul rand, cu Sony Bravia 65XE9005 te poti bucura de o experienta aparte de vizionare pe timp de noapte, in care negrul profund contrasteaza cu luminile si culorile intense de pe ecran, oferind un contrast de pana la 5 ori mai mare decat televizoarele cu tehnologie LED normale. De asemenea, rezolutia Ultra HD – 4K permite afisarea a 3840 x 2160 de pixeli, conducand la imagini de o claritate si luminozitate superioare.

Bara de continut si cautare vocala

O alta facilitate oferita de Sony Bravia 65XE9005 este reprezentata de bara de continut, afisata la baza ecranului, care va permite sa navigati mai usor in meniu, pentrua  gasi continutul care va intereseaza. Veti avea afisate aici atat programele TV oferite de firma de cablu, precum si videoclipurile sau serialele preferate deja descarcate si pe care le veti avea inregistrate in memoria interna a televizorului.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

Daca acest lucru nu vi se pare de ajuns, atunci Sony vine in intampinarea dumneavoasra cu functia de cautare vocala. Astfel, este de-ajuns sa pronuntati cu voce tare numele unui canal sau al unei emisiuni, iar dispozitivul va incepe scanarea printre posturile si inregistrarile de filme si seriale din memorie. Acest lucru este posibil prin intermediul facilitatilor oferite de Android TV, care functioneaza in tandem cu motorul de cautare Google pentru identificarea continutului specificat de tine.

Fara interferente

Nu in ultimul rand, Sony Bravia 65XE9005 are capacitatea de a se conecta la restul dispozitivelor compatibile din incapere, pentru a accesa continutul preferat de divertisment, indiferent ca vorbim aici despre filmele descarcate de pe platforma Netflix, de videoclipurile de pe Youtube sau de alte date transmise de pe tableta sau laptop. Toate acestea vor fi transmise cu maxima acuratete, fara ca dispozitivele conectate sa interfereze intre ele ori sa produca alte disfunctionalitati in retea.

9 Total Score
Sony Bravia 65XE9005 - Bucura-te de maretia culorii

Cu o diagonala imensa, o rezolutie 4K, si functii video de ultima ora, Sony Bravia 65XE9005 te va incanta cu imaginile lui perfecte.

PROS
 • Imagine si culori incredibil de clare
 • Bara de continut
 • Cautare vocala
 • Continut 4K redat cu fideliate
CONS
 • sunet sub alte dispozitive
 • pret mare
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply