Samsung 55MU6402

Samsung 55MU6402 (acum la cel mai mic pret) este un televizor potrivit pentru mai multe persoane, pentru o intreaga familie sau doar pentru o singura persoana. Datorita designului Slim, acest device ofera un aspect deosebit locului unde este asezat. Televizorul este atat subtire, cat si elegant si se potriveste in orice incapere. Poate fi amplasat si pe perete pentru economie de spatiu cu ajutorul suportului de perete VESA 400 x 400.

Samsung 55MU6402

Despre Samsung 55MU6402

Samsung 55MU6402 este un televizor de tip Smart cu led si are o tehnologie speciala HDR 4K ce are rol de a pastra detaliile imaginilor in special albul si negrul, permitand redarea unor culori mai aproape de realitate si de cum le observa ochiul uman. Acest televizor face parte din gama 2017 si poate fi utilizat ca monitor.

Samsung 55MU6402
Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55MU6402, 4K Ultra HD

Are dimensiuni mari: (W x H x D) 1235,2 x 715,1 x 54,8 mm fara stand si 1235,2 x 715,1 x 334,3 mm cu stand. Este destul de usor, avand o greutate de 19 kg. Consumul este de 170 W. Televizorul este dotat de asemenea si cu un tuner de emisie-receptie a semnalelor din sateliti DVB-C2TS2.

Samsung 55MU6402 inclinat

Caracteristicile sunetului si a modului de redare video a televizorului Samsung 55MU6402

Televizorul Samsung 55MU6402 are un sistem de redare audio de tip stereo, cu putere maxima suportata de difuzoare 2×10 W RMS, care este imbunatatit de un sistem Dolby Digital Plus ce are rol de amplificare a sunetului si ofera claritate chiar si cand volumul este dat la maxim.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Datorita optiunii Multiroom Link ai posibilitatea de a controla volumul muzicii de oriunde din casa. Nu in ultimul rand, o caracteristica importanta este DTS Codec si functia Bluetooth Audio care permite partajarea sunetului prin bluetooth la casti sau boxe. Displayul plat al televizorului are o diagonala de 138 cm (AICI aveti si modelul de 123 cm), rezolutie de tip Ultra Hd si 3840 x 2160 pixeli pentru o calitate ridicata a imaginii.

Aspectul imaginii este de 16:9 pentru a te putea bucura de experienta vizionarii pe intreg ecranul. Functia Active Crystal Color are rolul de a extinde gama de culori dar si de a reduce consumul de energie pentru ca tu sa te poti bucura de culori vii si naturale.

UHD Dimming imparte ecranul in portiunea separata pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelul de negru profund si alb imaculat pentru a te putea bucura de experienta vizionarii programelor preferate pe un ecran cu culori pline de viata.

Functia HDR are rolul de a pastra detaliile imaginilor in special albul si negrul, permitand proiectarea unor culori mai aproape de realitate si de cum le observa ochiul uman pentru ca experienta ta cu acest televizor sa fie mult mai deosebita.

Televizorul Samsung 55MU6402 ofera posibilitatea conectarii la alte aparate cu ajutorul porturilor din spatele ecranului. Printre acestea avem o iesire audio digitala optica, o intrare video composite, o intrare component, trei porturi HDMI prin care poti obtine o calitate mult mai spectaculoasa a imaginii, doua porturi USB, un slot pentru card PCMCIA.

Televizorul are conexiune la retea prin Wi-Fi integrat si permite conexiunea de tip LAN pentru schimbarea de informatii intre doua dispozitive. Acest televizor poate fi achizitionat la un pret de aproximativ 3800 lei, acesta fiind un pret foarte avantajos avand in vedere numeroasele beneficii ale dispozitivului.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Caracteristici speciale ale televizorului Samsung 55MU6402

Gadgetul este dotat cu USB HID Support, Web Browser, Auto Channel Search, Teletext (TTX), ConnectShare (USB 2.0), Wireless Built-in, Instant On, Digital Clean View, ConnectShare (HDD), Extended PVR, TV to Mobile – Mirroring, Ultra Clean View, MBR Support, HDMI Quick Switch, BT HID Support, Smart View, functie ce permite conectarea televizorului la telefonul mobil si controlul total direct de pe smartphone.

Concluzii:

Televizorul Samsung 55MU6402 este un gadget ce ofera o multitudine de avantaje si functii speciale. Se potriveste perfect in orice sufragerie pentru un aspect mult mai elegant, dar si pentru experiente vizuale minunate.

9 Total Score
Samsung 55MU6402 - un singur televizor pentru mai multe persoane

Samsung 55MU6402 - un televizor cu aspect elegant, functii speciale, potrivit pentru orice sufragerie si la un pret rezonabil.

PROS
  • Design elegant
  • Culori perfecte
  • Posibilitatea de a conecta televizorul cu un telefon mobil
  • Calitatea sunetului
CONS
  • Mai intampina mici probleme de soft
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply