Philips 65PUS6162/12

Ai nevoie de un televizor pentru toata familia, televizor cu design modern, dar care sa aiba si calitati exceptionale? Philips 65PUS6162/12 (acum la cel mai bun pret) este exact ceea ce ai nevoie, este un televizor de dimensiuni mari ce reda imaginea cu o claritate apropiata de realitate. De asemenea, poate fi plasat pe perete pentru a economisi spatiul cu ajutorul suportului de perete VESA 400 x 200.

Philips 65PUS6162 12

Despre Philips 65PUS6162/12

Designul foarte elegant se remarca in mod special printr-o simplitate moderna si atragatoare. Rama subtire de culoare neagra scoate foarte mult in evidenta ecranul plat de tip LED cu diagonala de 154 cm (vezi si modelele de 139 cm si cel de 108 cm).

Philips 65PUS6162/12
Televizor Smart Philips, 164 cm, 65PUS6162/12, 4K Ultra HD

Televizorul poate fi folosit si pe post de monitor. Este foarte practic deoarece, datorita porturilor speciale, pot fi conectate diferite dispozitive la el. Are 3 porturi HDMI care permit obtinerea unei calitati spectaculoase a imaginii, intrare slot CI+ care permite conectarea la televiziune prin cablu fara folosirea unui receiver, ci doar printr-o cartela speciala obtinuta de la distribuitorul de cablu.

Philips 65PUS6162 12 inclinat

Conexiunea LAN ce poate fi folosita pentru schimb de informatie intre device-uri. O iesire audio digitala optica, doua intrari USB ce pot fi folosite pentru conectarea unui stick de memorie, un minijack casti. Televizorul dispune si de o conexiune la retea prin Wi-Fi integrat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Caracteristicile generale ale Philips 65PUS6162/12

Televizorul Philips 65PUS6162/12 are dimensiunea (W x H x D) de 1462.3 x 842.3 x 87,5 mm fara stand si 1462,3 x 906,7 x 271,5 mm cu stand. Greutatea dispozitivului este de 26,2 kg, iar puterea consumata este de 68 W. Alaturi de televizor aveti si o telecomanda, un manual de utilizare in care veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pentru instalarea si folosirea gadgetului si un cablu de alimentare pentru conectarea la priza a aparatului.

Philips 65PUS6162/12 este un televizor smart care are urmatoarele caracteristici speciale: aplicatii, browserul web, inregistrare USB in cazul in care aveti o zi plina si nu puteti viziona serialul preferat, putandu-l inregistra pe un dispozitiv extern pentru o vizualizare ulterioara; magazin video online, social TV, HbbTv functie ce inlocuieste serviciile teletext analogice existente cu un serviciu de transmisii interactive bazate pe web de ultima generatie, YouTube, autodetectare dispozitive Philips, pauza TV, client multi room, SimplyShare, certificat Wi-Fi Miracast, expert de conectare dispozitiv, expert de configurare a setarilor, expert de instalare retea, expert pentru actualizarea firmware-ului, firmware actualizabil prin USB si firmware actualizabil online. Televizorul Philips 65PUS6162/12 are un pret aproximativ de 5300 lei, acesta fiind un pret convenabil datorita caracteristicilor impresionante.

Caracteristici audio si video Philips 65PUS6162/12

Rezolutia ecranului este Ultra HD/4K, avand 3840 x 2160 pixeli pentru a experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Luminozitatea ecranului este de 350 cd/mp, in timp ce aspectul imaginii este de 16:9 pentru a te bucura de imagini pe intreg ecranul la o calitate ridicata.

Functia High Dinamic Range Plus este o functie ce redefineste divertismentul la domiciliu, prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea, pentru a te bucura de aspecte esentiale stralucitoare, contrast mai bun, o gama mai larga de culori si detalii mai atractive ca niciodata.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Cu functia Ultra rezolution upscaling de la Philips te poti bucura de imagini Ultra HD, indiferent de sursa acestora, aceasta functie avand rol de a imbunatati fiecare pixel din imaginea sursa intr-un pixel mai bun, astfel ca la sfarsit rezulta o imagine mai clara cu detalii bine accentuate. Natural motion este o functie inteligenta ce are ca rol inlaturarea efectului de imagine sacadata, iar tu te poti bucura de un meci de fotbal sau de o cursa Formula 1 la o calitate mult mai ridicata.

Micro Dimming este un software special care analizeaza imaginea in 6400 de zone diferite, apoi analizeaza contrastul pentru ca tu sa te bucuri de o imagine mai clara si mai bogata in culori. Modul de redare a sunetului se face printr-un sistem stereo cu o putere maxima suportata de 20 W RMS. Toate astea pentru ca tu sa te bucuri de un sunet clar.

Concluzii:

Philips 65PUS6162/12 este un gadget perfect pentru intreaga familie, atat datorita dimensiunilor mari cat si a calitatii incomparabile a imaginii si a sunetului, dar si pentru ca ofera posibilitatea conectarii la o gama larga de aplicatii cum ar fi YouTube, Google etc.

9 Total Score
Philips 65PUS6162/12 - un gadget perfect pentru intreaga familie

Philips 65PUS6162/12 - un model de televizor cu diagonala impresionanta si caracteristici exceptionale care justifica pretul.

PROS
  • Dimensiuni mari
  • Design elegant
  • Culori perfecte si detalii vizibile
CONS
  • Partea de smart lasa de dorit
  • Wi-Fi-ul ar putea atinge cote mai bune
  • Lag mare