Philips 22PFS4232/12

Televizoarele mici au si ele farmecul lor. Acestea sunt mai putin practice intr-o casa mare si nu reprezinta cea mai buna idee daca vrei sa le folosesti doar pe ele. Insa ca un gadget suplimentar ele ajung sa fie mult mai utile, in primul rand pentru ca pot sa fie montate in camerele mici (unde un model de 80 cm sau mai mult incape) dar si sa fie mutate exact acolo unde e cea mai mare nevoie de ele. Philips 22PFS4232/12 (vezi aici ofertele de AZI) este exact genul acesta de televizor.

Philips 22PFS423212

Despre Philips 22PFS4232/12

Pretul lui este unul decent, brandul este important si ca functii si tehnologii se prezinta binisor. Probabil ca nu e cel mai bun model din categoria lui, dar avantajele sunt unele importante si trebuie sa fie luate in calcul.

Philips 22PFS4232/12
Televizor LED Philips, 56 cm, 22PFS4232/12, Full HD, 12/24V Adaptor Auto

Philips 22PFS4232/12, o rezolutie Full HD

Este surprinzator cat de repede au reusit constructorii de televizoare sa introduca rezolutiile superioare pe niste modele atat de mici. Daca in trecut modelele mici sufereau destul de mult cand venea vorba despre calitatea imaginii, Philips 22PFS4232/12 are o rezolutie Full HD si o imagine foarte buna date fiind conditiile.

Philips 22PFS423212 review

De asemenea, televizorul se poate lauda si cu tehnologia Digital Crystal Clear. Nu este mare lucru pentru un model de dimensiuni mai insemnate, dar pentru acesta cred ca este mai mult decat ok. Bineinteles, conteaza si ceea ce vezi la tv, pentru ca un program in SD nu va avea aceeasi calitate precum unul in HD sau ca un film full HD.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Oricum, Philips 22PFS4232/12 este un aparat cu diagonala de 55 cm. Este ceva mai mic chiar si comparativ cu un televizor standard de bucatarie, adica unul care are 60 cm. Bineinteles, asta nu il face sa fie nepotrivit pentru un astfel de spatiu. Ba chiar un avantaj important este plusul de mobilitate.

Televizorul poate sa fie montat absolut oriunde iti doresti si acest lucru poate sa fie facut cu un minim de efort. Modelul este facut sa fie portabil si util in bucatarie, garaj, atelier de lucru sau chiar in masina si alte mijloace de transport. De asemenea, poate sa fie folosit si ca monitor, desi acest lucru se intampla mai mult in teorie decat in practica.

Philips 22PFS4232/12 are un design ok, nu are o rama foarte subtire, dar carcasa e destul de eleganta. Insa unghiul la care se poate monta pe masa sau birou nu este chiar cel mai grozav. De aceea, modul ideal de montaj este in perete, ceea ce ii cam scade functionalitatea de monitor.

Din punct de vedere al redarii sonore, Philips 22PFS4232/12 iti ofera exact calitatea la care te si poti astepta. El are doua difuzoare de cate 3 W fiecare. E o configuratie extrem de simpla si nu foarte puternica, dar, pentru marimea lui, e destul. Se poate folosi si un sistem audio, dar nu stiu de ce ar fi nevoie de el, caci nu cred ca cineva se asteapta la o experienta sonora perfecta de la un televizor atat de mic.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Desi nu e smart, cateva posibilitati de conectare tot exista

La pretul sau, nimeni nu se poate astepta ca Philips 22PFS4232/12 sa fie smart. In plus, nici nu este facut pentru asa ceva, televizoarele mici fiind realizate pentru a reda imagini la o calitate decenta in niste spatii unde modelele normale nu incap, nu pentru a te conecta si la internet. Dincolo de acest minus de inteles,  apare totusi o problema in ceea ce piveste viteza de operare a comenzilor. Asadar, poti intalni un lag atunci cand schimbi canalele. Acesta e suportabil, dar cred ca exista si cumparatori care ar fi cu adevarat dezamagiti de prezenta lui.

Si daca tot suntem la elemente de conectivitate, e bine sa discutam si despre cateva care chiar exista. Printre ele regasim o intrare USB si doua HDMI. In principiu nu sunt foarte multe, dar e bine ca exista si iti ofera posibilitatea de a conecta tv-ul la alte dispozitive, in special pentru a vedea filme.

Concluzii

Philips 22PFS4232/12 se poate dovedi a fi un gadget decent pe care il cumperi in special pentru ca portabil. In rest, functiile lui sunt unele mai limitate, dar cand stii ca ai nevoie de un televizor pe care sa il montezi oriunde, acesta devine mai mult decat recomandat, fiind si destul de ieftin. In plus, cum vine de la un brand mare, ai si siguranta ca oamenii care l-au construit stiau si ce sa faca in privinta lui.

7.5 Total Score
Philips 22PFS4232/12, un televizor mic si portabil

Un televizor perfect pentru excursii, pentru camere mici sau birouri, Philips 22PFS4232/12 are rezolutie Full HD, pret mic si poate fi alimentat de la masina

PROS
  • Pret bun
  • Televizor mic, usor si portabil
  • Rezolutie Full HD
CONS
  • Viteza mica la schimbatul canalelor
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply