Samsung 49M5502

Pentru dispozitivele smart, viteza de raspuns reprezinta un aspect foarte important. Daca iti doresti un televizor cu ecran generos care sa redea imagini de calitate si sa se miste in acelasi timp rapid in functiile smart, atunci Samsung 49M5502 (vezi AICI pretul de azi) este un model pe care merita sa il ai in vedere.

Samsung 49M5502 review

Despre Samsung 49M5502

Samsung 49M5502 este un televizor de serie 2017, asa ca este dotat cu tehnologii actualizate, care ofera o experienta de vizionare de calitate superioara. Diferentele intre modelele din ani diferiti incep sa fie din ce in ce mai mari, asa ca este mereu util sa urmaresti cele mai noi aparitii.

Samsung 49M5502
Televizor LED Smart Samsung, 123 cm, 49M5502, Full HD

Samsung 49M5502 are in primul rand un design in stil nou, care aduce un profil mult mai subtire. Liniile sunt schimbate si sunt mai fine, o alta diferenta majora fiind si felul in care arata partea din spate a carcasei. Per ansamblu, televizorul este mai subtire si mai elegant. Acesta are o rama slim si un suport in X. Dimensiunile televizorului sunt de 1105.8 x 645.0 x 55.1 mm.

despre Samsung 49M5502 pareri

Ecranul are o diagonala de 123 cm (vezi si modelele de 80 cm, 108 cm si 138 cm) si este destul de generos pentru a umple camera de continut video si distractie. Modelul este Full HD si reda cadre la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile sunt clare, dar acest aspect reprezinta doar baza pentru o gama larga de dotari foarte atractive.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Tehnologiile de prelucrare sunt foarte performante si asigura un nivel ridicat de calitate a imaginii. Indicele Samsung pentru calitatea imaginii ajunge la nivelul de 800. Indicele arata cat de echilibrate sunt tehnologiile. Printre tehnologiile de prelucrare se numara mai ales Picture Engine: HyperReal si Micro Dimming.

Aceste doua tehnologii asigura un nivel foarte ridicat de realism si un contrast perfect. Contrastul este stabilit comparand tonurile de negru si alb in mii de zone, ceea ce ajuta la redarea celor mai intense valori. De asemenea, culorile sunt redate folosind tehnologia Wide Color Enhancer (Plus), care intensifica nuantele si ofera mult mai multa profunzime.

Culorile sunt astfel mai realiste si sunt mai apropiate fata de cele din natura. Indiferent de preferintele tale, exista posibilitatea de a regla in detaliu setarile, asa incat imaginile sa fie cat mai mult pe placul tau.

Procesor quad core si interfata Tizen

Samsung 49M5502 este dotat cu un procesor quad core, asa ca reuseste sa ofere o experienta foarte placuta de navigare. Vei putea deschide mai multe aplicatii si urmari continut de diferite tipuri, avand totul la indemana. Multitasking-ul este esential pentru orice televizor smart in 2017.

Continutul online este mai popular si mai divers ca niciodata, asa ca suportul pe care este redat trebuie sa ofere o experienta de navigare optima. Interfata Tizen aduce totul la un click distanta si deschide aplicatiile mai rapid. Continutul online se deschide instant si poti trece rapid de la el la cel standard tv. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Sistemul audio al modelului Samsung 49M5502 nu dezamageste si continua echilibrul pastrat pe celelalte planuri. Gasim asadar doua difuzoare cu o putere totala de 20 W. Sunetul este distribuit uniform, iar mai important este faptul ca sistemul foloseste tehnologiile DTS si Dolby pentru procesare. Sunetul este astfel nu doar puternic, cat si foarte clar si bogat.

La nivelul conectivitatii, televizorul vine cu o serie extinsa de porturi. De asemenea, acesta este dotat si cu tehnologie Bluetooth. Prin urmare, exista posibilitati extinse pentru transferul si redarea de continut. Ecranul mare al televizorului poate fi folosit pentru redarea de continut de pe un PC sau laptop, o consola de jocuri, un HDD extern, un player Blu-ray sau DVD etc.

Televizorul devine astfel statia de comanda pentru divertisment si iti pune la dispozitie foarte multe modalitati in care iti poti petrece timpul liber alaturi de cei dragi. Exista pentru aceasta 3 porturi HDMI, 2 porturi USB si mai multe intrari video.

Bineinteles, modelul beneficiaza si de un tuner digital si un slot CI+, asa ca nu mai are nevoie de un decodor extern pentru a reda canalele digitale.

Concluzii

Samsung 49M5502 este un televizor Full HD smart modern, care este dotat cu cele mai noi tehnologii de prelucrare a imaginii. De asemenea, acesta beneficiaza de tehnologii smart performante, reusind sa ofere o experienta optima de navigare. Vei putea sa redai continut video online, sa accesezi retele de socializare si jocuri si nu numai. Televizorul va deveni cu siguranta partenerul tau principal pentru distractie.

8.5 Total Score
Samsung 49M5502: televizorul Full HD smart rapid

Potrivit ca si diagonala, cu rezolutie decenta, functii moderne si un pret accesibil. Acestea se pot spune in mare despre televizorul Samsung 49M5502.

PROS
  • ecran Full HD cu diagonala de 123 cm
  • functii smart cu interfata Tizen si procesor quad core
  • sunet de calitate
CONS
  • nimic de reprosat
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply