LG OLED55C7V

Dupa cum poate ca stiti, LG au hotarat un lucru destul de interesant in acest an. Practic, toate modelele lor high-end din 2017 vin cu aceleasi caracteristici de imagine, diferentele dintre ele fiind date de sunet si de modul in care arata. LG OLED55C7V (doar aici la cel mai bun pret) este un televizor foarte asemanator cu cel din seria B7, dar dincolo de aceste asemanari, vine si cu o calitate superioara (marginal, totusi) si cu un pret ceva mai mare. Asa ca ar fi indicat sa vedem daca merita sa investesti suplimentar pentru aceste televizor sau nu.

LG OLED55C7V

Despre LG OLED55C7V

Diferentele intre modele sunt unele subtile cand vine vorba despre design. Acesta insa are avantajele de partea lui. Faptul ca LG folosesc panouri OLED pentru ecran le transforma televizoarele in cele mai subtiri de pe piata (ele nu au nevoie de iluminare de fond, deci carcasa nu mai este ocupata de tot felul de dispozitive).

LG OLED55C7V
Televizor OLED Smart LG, 139 cm, OLED55C7V, 4K Ultra HD

Lipite de perete nici nu iti vei da seama ca ele sunt acolo, iar acest model nu face exceptie. O alta schimbare de bun augur este stativul. Acesta este redesenat si acum are o prezenta mai impozanta, care iti ofera si mai multa siguranta. Pana la urma, vorbim despre un televizor marisor, de 139 cm, unul care nevoie de echilibru bun atunci cand nu cauti sa il montezi in perete.

Imaginea e si ea o incantare. 4k UHD si un sistem HDR complex, care acopera toata plaja de functii de acest tip. Toate acestea se traduc in niste imagini foarte realiste, care prezinta culorile aproape cum sunt ele in realitate. La toate acestea contribuie si ecranul OLED care, prin tehnologia sa de creare a luminii, conduce la intensificarea culorilor si la diferente mai vizibile intre ele.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Televizorul, prin HDR si panoul OLED, straluceste si cand vine vorba despre contrast. Practic nu prea ai ce sa ii reprosezi (poate doar faptul ca tot dureaza sa faci setari corecte si ele difera in functi de program) si acesta este un punct pozitiv major. In acelasi timp, calitatea lui LG OLED55C7V  e dependenta si de calitatea continutului, deci iti trebuie si niste filme UHD pentru a te bucura cu adevarat de aceasta.

LG OLED55C7V   vine si cu un sunet foarte bun

LG OLED55C7V   foloseste doua difuzoare de 20 W, adica are o putere dubla in comparatie chiar si cu unele modele mult mai mari decat el. Sunetul e clar si nuantat, oferind o completare buna pentru imaginile senzationale care se perinda pe ecran. Este el chiar perfect si nu vei avea nevoie de un sistem audio pentru performante maxime? Nu chiar, dar si in aceste conditii nu poti decat sa lauzi ce au facut producatorii cu acest televizor.

In rest, diferentele dintre seriile B7 si C7 sunt inexistente. LG OLED55C7V  continua sa impresioneze, desi nu mai este singurul televizor care face asa ceva. Ca sistem de operare, el foloseste Web OS 3.5, cu mici imbunatatiri in comparatie cu precedentul. Acesta se misca rapid, e intuitiv, colorat si populat de tot felul de aplicatii (desi nu stiu daca le vei folosi pe toate, tot Netflix si YouTube fiind unele de baza. Televizorul se conecteaza la internet prin Wi fi (dar poate sa o faca si prin LAN) si poate sa fie controlat cu ajutorul unei telecomenzi inteligente si foarte performante.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

In final, ce mai trebuie spus e faptul ca modelul are si foarte multe porturi, acesta putandu-se transforma intr-un veritabil centru multimedia. Datorita intrarilor HDMI si USB te poti si juca, poti vedea si filme si din pacate, cam acestea sunt momentele in care te vei bucura de adevarata calitate a imaginilor 4k. Daca vrei, poti conecta si cateva dispozitive mobile, pentru a urmari continut de pe ele pe ecran mare, dar deja aceasta functie e destul de cumuna printre televizoarele de o anumita calitate.

Concluzii

LG OLED55C7V este unul dintre cele mai impresionante televizoare de pe piata. Pana la urma, este unul dintre modelele de top ale uneia dintre cele mai bune si mai populare firme de televizoare din lume. Toate caracteristicile sale sunt premium, dar acest lucru ridica totusi un semn de intrebare. Mai exact, merita LG OLED55C7V  cumparat in locul unui model din seria B7, care e mai ieftin. Unii ar spune ca da, pentru ca imbunatatesti unele aspecte. Altii ar spune ca schimbarile nu sunt atat de mari incat sa justifice pretul mai mare. Eu cred ca asta depinde de cumparator si fiecare va gasi ce sa aprecieze la cele doua televizoare, fie ca e vorba de pret, fie de modul in care unul din ele arata.

9 Total Score
LG OLED55C7V, mai subtire, mai spectaculos

Un televizor lansat de numarul 2 in industria de profil, dotat cu ultimele inovatii in domeniu, va impresiona orice utilizator prin calitatile lui.

PROS
  • Design senzational, extrem de subtire
  • Sunet puternic
  • Sistem de operare nou
CONS
  • Nimic
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply