Philips 43PUS6501/12

Philips este una dintre cele mai mari firme producatoare de televizoare din lume si cea mai mare din Europa. Asa ca e absolut normal ca ei sa incerce sa fie productivi pe absolut fiecare segment de piata. Asadar, de la producatorul olandez poti cumpara tot felul de modele, de la unele mici si ieftine la unele mari si de o calitate premium aproape perfecta. Intre acestea se incadreaza si Philips  43PUS6501/12 (vezi ACUM pretul redus), unul dintre cele mai bune televizoare ieftine de pe piata, segment in care se pare ca Philips chiar sunt regi.

Philips 43PUS6501

Despre Philips 43PUS6501

Cand spui ca Philips  43PUS6501/12 este unul dintre cele mai ieftine modele premium, din aceasta afirmatie se pot intelege destul de multe. In primul rand, ca este un televizor bun spre foarte bun. In al doilea rand, intre el si un varf actual exista si diferente notabile, diferente pe care unii cumparatori pretentiosi le-ar putea remarca imediat.

Philips 43PUS6501
Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS6501/12, 4K Ultra HD

Unul dintre cele mai bune aparate pentru piata de la noi

Una dintre ele este oferita de materialele folosite in constructie. Rama este facuta dintr-un plastic mai prost decat in cazul modelelor mai scumpe ale firmei. De asemenea, partea din spate este ceva mai mare.

Philips 43PUS6501 lateral

Diagonala face din acest televizor unul perfect pentru a fi montat in dormitor. 108 cm (AICI poti gasi si modelele de 123 cm precum si cel de 139 cm) nu e chiar atat de mult, dar in conditiile amintite vei putea aprecia cu mult mai mult un astfel de model.  Si ca un ultim lucru legat de aspect, pot spune ca stativul cu picioruse e ok, stabil, dar putea sa fie mai interesant vizual.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Imaginea oferita de Philips  43PUS6501/12 poate sa fie un punct forte daca facem referire la buget. Acesta vine cu o rezolutie 4K si are si HDR. Este adevarat ca HDR-ul sau acopera cam 70 % din dinamica oferita de televizoarele mai bune, dar totusi, culorile sale sunt vii si destul de spectaculoase. In plus, nici nu iti ia mult sa ii faci setarile ideale, modul Standard insotit de minimizarea contrastului dinamic fiind cam tot ceea ce ai nevoie.

Ca un lucru mai negativ pot sa remarc nivelul de negru. Desi acesta nu e la fel de intens ca la alte televizoare, producatorii s-au gandit sa il faca mai stralucitor, ceea ce nu pare natural in destul de multe momente. Una peste alta insa, acestea sunt probleme pe care le vor remarca mai ales specialistii, pentru ca pentru un om cu mai putina experienta in domeniu, imaginile vor fi foarte bune.

Philips 43PUS6501/12 vine cu un sunet decent pentru marimea sa

De multe ajung sa ma plang de nivelul sonor la care ajung televizoarele, desi stiu foarte bine ca pentru rezultate deosebite ai nevoie de un sistem sonor dedicat. Philips  43PUS6501/12 e insa decent la acest capitol, fara insa a excela.

Are un difuzor de 20 W, nu foarte puternic in sine, dar acceptabil dat fiind faptul ca oricum il vei folosi in camere mai mici. Are si cateva sisteme utile, care cresc nivelul de claritate al redarii sonore. Oricum, impreuna cu un sound bar va avea rezultate mai bune si ai destule porturi pentru a-l monta pe acesta.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Si daca tot vorbim despre elementele de conectivitate, Philips  43PUS6501/12 nu dezamageste deloc, avand cam aceleasi porturi precum un televizor mai mare si mai scump. Are trei USB si patru HDMI (dintre care doar doua suporta HDR, deci ele trebuie folosite pentru un BluRay Player cu astfel de filme), dar si intrare pentru LAN. Oricum, la internet se poate conecta si prin Wi Fi, ceea ce util si pentru ca te lasa sa vezi continut de pe dispozitivele mobile.

Sistemul smart pe care Philips  43PUS6501/12 il are e unul acceptabil. Pus in functiune de un sistem de operare Android, acesta e cam saracut in aplicatii, dar cel putin se misca rapid. Iar daca nu vrei mouse si tastatura, atunci trebuie sa stii si ca telecomanda e una suficient de buna pentru a-si face treaba si in aceste situatii.

Concluzii

Philips  43PUS6501/12 nu este genul de televizor care sa te surprinda daca in ultimii ani ai stat cat de cat cu ochii pe piata televizoarelor. Dar este un televizor bun pentru ceea ce isi propune. Are o calitate apropiata de cea premium si probabil ca pentru multi romani ofera exact ceea ce trebuie. De asemenea, vine cu un raport calitate pret foarte bun, fiind cel mai ieftin televizor din clasa lui de performanta, lucru care nu este de ignorat. Asadar, firma, calitate si pretul recomanda de la sine modelul.

8 Total Score
Philips 43PUS6501/12, unul dintre cele mai ieftine televizoare premium

Imagini de o calitate mai mult decat acceptabila, functii Smart sustinute de sistemul de operare Android, sunetul si el placut, sunt disponibile prin televizorul Philips 43PUS6501/12 la un pret accesibil.

PROS
  • Ieftin pentru ceea ce ofera
  • Calitatea imaginii e buna
  • Sistem smart competent
CONS
  • Constructia in plastic
  • Este destul de gros
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply