LG 32LB570B

In general, lumea tinde sa creada ca un televizor de marca este si unul scump. Chiar daca uneori aceasta credinta chiar este valabila, nu se intampla chiar de fiecare data. Si exista destul de multe modele ieftine de la branduri de prestigiu, unul dintre acestea fiind LG 32LB570B (vezi pretul). Desi in principiu acesta este un televizor de dormitor, nu se poate spune ca este unul rau, aratand foarte bine ca producatorii sunt dispusi sa ofere publicului mai multe caracteristici interesante, mai ales acum, cand unele tehnologii au devenit din ce in ce mai ieftine.

LG 32LB570B

Despre LG 32LB570B

Spre exemplu, LG 32LB570B este un televizor smart, desi are o diagonala mica si in rest este destul de simplu (pentru piata de acum, bineinteles). Acesta are 81 de cm, putand sa fie folosit in dormitor, sau asa cum vor spune unii cumparatori, in bucatarie (desi mie mi se pare ceva cam mare pentru asa ceva).

LG 32LB570B
Televizor Smart LED LG, 81 cm, HD, 32LB570B

Nu este unul dintre cele mai subtiri televizoare posibile, dar acest lucru ii poate sa fie iertat din doua motive foarte importante. In primul rand, nu este unul de ultima generatie. Apoi, este unul dintre cele mai ieftine de la LG, deci  e normal ca producatorii sa fi renuntat la anumite caractetistici. In acelasi timp, are un design ok, cu o rama nu foarte groasa, care pune foarte bine ecranul in evidenta.

LG 32LB570B lateral

LG 32LB570B nu dezamageste cand vine vorba de imagine

Bineinteles, nici nu se poate spune ca surprinde, dar niciun model din clasa lui o nu face. LG 32LB570B ajunge pana la o rezolutie HD (adica 720p), deci suficient pentru a putea vedea posturile romanesti si straine care emit asa, dar si filme la o calitate superioara oferita de simplele DVD-uri (deci potrivita pentru un BluRay). Televizorul nu vine cu cine stie ce sisteme noi, asa cum este HDR-ul, dar culorile se vad bine si clar, imaginea nu are motion blue la miscare si contrastul e decent (pentru un panou IPS, asa cum foloseste acesta). In concluzie, nu avem nimic iesit din comun, dar totul este in regula pentru un cumparator nu foarte pretentios, care se multumeste cu nivelul de calitate oferit de posturile de la noi.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Unii au spus si ca sunetul e bun, desi aici nu pot spune decat ca e decent.  Deja ne-am obisnuit cu faptul ca televizoarele nu trebuie sa aiba un sunet de cinema, iar LG 32LB570B, pentru diagonala sa, se descurca bine. Este de remarcat faptul ca are difuzoare de 10 W, fiind semnificativ mai puternic decat modelele care vine cu doua de 5 W.

Un sistem smart surprinzator

Surprinzator nu este modul in care acesta functioneaza, ci exclusiv faptul ca el exista. Pana la urma, LG 32LB570B este un televizor din 2014, unul ieftin si atunci, dar si acum, deci prezenta sistemului Smart este un element care trebuie sa fie luat in considerare. In primul rand, acesta functioneaza cu un sistem de operare mai vechi, dar totusi responsive. Deci daca vrei sa ai acces la aplicatii de filme si la Youtube, el iti va satisface dorintele. Din pacate, nu ofera nimic mai mult decat atat, dar chiar ne puteam astepta la altceva de la un astfel de televizor?

Din cate se pare, producatorii lui LG 32LB570B chiar se lauda cu faptul ca televizorul lor este unul care functioneaza ca un adevarat smart hub. La acesta se pot conecta USB-uri, dispozitive smart si tot felul de alte aparate (console pentru jocuri, laptop-uri sau DVD/BluRay playere), deci nu veti duce niciodata lipsa de continut. De asemenea, televizorul functioneaza si prin LAN, dar si prin Wi Fi.

Concluzii

LG 32LB570B este un televizor de buget si se cunoaste. Dar nu este un lucru rau, pentru ca vine cu un sistem smart care e functional, desi un pic mai vechi. In rest, rezolutia HD si toate celelalte sisteme si functii sunt ok, desi nu iesite din comun. Pentru un al doilea televizor, unul de pus in dormitor, isi face treaba foarte bine. Si in afara de toate acestea, trebuie sa fie luat in considerare si pretul sau de vanzare. Ieftin fiind, asteptarile de la un astfel de model trebuie sa fie un pic altele, iar raportul calitate pret este unul foarte bun.

Asa ca in eventualitatea in care vreti un televizor HD, dar nu aveti chiar atat de multi bani la dispozitie, acesta se poate transforma intr-o tinta destul de lejera. In plus, va si poate surprinde cu unele lucruri, ceea ce nu e rau deloc.

7.5 Total Score
LG 32LB570B, televizor de buget, care iti ofera totusi un sistem smart

Un televizor destul de banal, modelul LG 32LB570B e special facut sa multumeasca pe cei cu buget limitat. Are imagine si sunet acceptabile iar pretul e mic.

PROS
  • Sistemul Smart
  • Imagine decenta
  • Sunet bun
CONS
  • Este, in cele din urma, un model foarte simplu
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply