Sony Bravia 32WD757

Uneori, televizoarele mici primesc mai putina atentie din partea producatorilor, in special atunci cand vorbim despre branduri mari. Insa fiecare dintre acestia creaza si cateva modele de 80 cm pe care le doteaza cu niste caracteristici peste medie. In cazul lui Sony, unul dintre televizoarele mai mici, dar care prezinta mai multe caracteristici premium e Sony Bravia 32WD757 (vezi aici pretul actualizat).

Sony Bravia 32WD757

Despre Sony Bravia 32WD757

Din unele puncte de vedere, acesta poate chiar sa surprinda, in timp ce din altele pot dezamagi. Insa atat timp cat lucrurile bune le intrec pe cele mai putin bune, acestui model nu ar trebui sa ii fie prea mult contestata calitatea, ceea ce nici nu se intampla.

Sony Bravia 32WD757
Televizor Smart LED Sony Bravia, 80 cm, 32WD757, Full HD

Sony Bravia 32WD757 are 80 cm si totusi e full HD

Rezolutia este un aspect care nu tine in mod necesar de marimea televizorului, dar este influentata totusi de diagonala. Astfel, pe un televizor mai mare vei aprecia mai mult imaginile intr-o rezolutie superioara, in timp ce pe unul mic diferentele vor fi mai putin vizibile (de asta nici nu vezi televizoare de 80 cm cu rezolutie UHD).

Sony Bravia 32WD757 lateral

Sony Bravia 32WD757, desi nu e atat de mare, are totusi o rezolutie full HD, adica cele mai bune imagini se vor vedea in 1080p (pana la urma, conteaza si calitatea transmisiei, pentru ca un continut standard definition nu va ajunge pana acolo). Bineinteles, sunt prezente si alte functii care fac imaginea mai clara si contrastul mai bun, dar nu discutam despre ceva prea special, asa cum ar fi HDR-ul.

In plus, in ciuda unor dimensiuni mici, televizorul are totusi un design atractiv, pastrand rama subtire de la modele premium (intr-un fel, si acesta e premium pentru marimea lui). Asadar, Sony Bravia 32WD757 devine perfect pentru a fi montat in dormitor si chiar te ajuta sa dai camerei un aer mai modern, mai high-tech.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Televizorul este unul dintre acelea care sta la fel de bine in perete, pe cat o face si pe suport. Daca alegi cea de-a doua varianta, nu ar trebui sa te temi ca va cadea. Chiar daca stativul pare mai subtire, este foarte bine echilibrat si ofera multa siguranta.

Sunet ok, sistem smart de baza

Din punct de vedere sonor, Sony Bravia 32WD757 nu surprinde, oferind exact ceea ce te poti astepta de la un astfel de model mai micut. Are doua difuzoare laterale de 5 W, sunetul fiind unul clar daca vrei sa il folosesti intr-o camera mai mica.

Atunci cand cauti sa te distantezi de ecran mai mult, acesta isi mai pierde din claritate, deci daca vrei o redare exacta indiferent de marimea camerei, dar si mai multe nuante si atomosfera, atunci un dispozitiv specializat e recomandat.

Un punct de atractie pentru orice televizor mic este sistemul smart, pentru ca nu multe dintre ele se si bucura de asa ceva. Acesta se conecteaza prin Wi Fi la internet si merge destul de rapid. Iti ofera acces la Netflix si Youtube, dar si la aplicatii pentru vreme .

Din pacate, numarul aplicatiilor este unul fix. Ai parte de un browser de la Opera, dar navigatia este mai greoaie. Si chiar daca vrei sa instalezi unele aplicatii noi, procesul este cu dus intors, pentru ca nu toate vor functiona. Asadar, desi exista, avem parte de acelasi sistem smart ca la multe televizoare mici, unul de baza, fara prea multe pretentii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile

In ceea ce priveste conexiunea la alte dispozitive, televizorul nu recunoaste toate extensiile (in special mkv), deci daca vrei sa vezi filme de pe stick sau HDD, e cazul sa le transformi inainte. Cat despre filme de pe DVD/BluRay player, ele functioneaza bine si calitatea e foarte ridicata (in limitele rezolutiei, bineinteles). De asemenea, televizorul se poate conecta si la telefoane si tablete, functia de mirroring fiind prezenta si in cazul lui Sony Bravia 32WD757.

Conluzii

Oricat de mult as vrea sa laud Sony Bravia 32WD757, trebuie sa recunosc ca are si o problema, si aceasta este raportul calitate pret. Desi e full HD, restul caracteristicilor nu sunt chiar atat de iesite din comun. Nu ma intelegeti gresit, e un televizor foarte bun, dar se gasesc si modele mai ieftine decat el care ofera cam acelasi nivel de calitate. Pe de-o parte, e mai bine construit, dar de cealalta parte, sistemul smart nu e unul special. Pana la urma insa, isi merita banii si nu e exagerat pentru un televizor de dormitor.

8 Total Score
Sony Bravia 32WD757, un televizor de 80 cm cu rezolutie full HD

Modelul Sony Bravia 32WD757 are tot ce ii trebuie pentru un televizor de dormitor. Diagonala potrivita, functii performante si pret accesibil

PROS
  • Design si constructie de calitate
  • Are sistem smart
  • Rezolutia full HD
CONS
  • Raportul calitate pret lasa un pic de dorit
  • Sistemul smart e doar unul de baza
Add your review
We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply