Electrolux ESF7565ROX

In general, masinile de spalat vase au parte de dotari asemanatoare, deci diferenta dintre ele vine mai mult din dimensiuni si din cat de mult pot sa spele. Bineinteles, cele mai bune au si mai multe programe, dar in cele din urma, toate fac lucruri foarte asemanatoare. Un exemplu foarte bun in acest sens este Electrolux ESF7565ROX (acum la promotie), un model foarte incapator, dar care detine si alte avantaje. Desi trebuie sa ai loc pentru el, acesta vine si cu cateva motive serioase pentru a fi cumparat. Dar sa vedem mai exact care sunt acestea inainte de a face o recomandare.

Electrolux ESF7565ROX

Despre Electrolux ESF7565ROX

Bine, acest lucru nu spune in sine prea multe, pentru ca inca nu am vazut o masina de spalat vase care sa arate cu adevarat senzational. Insa prin faptul ca nu este un model incorporabil, producatorii au avut un pic mai multa grija la cum arata Electrolux ESF7565ROX.

Electrolux ESF7565ROX
Masina de spalat vase Electrolux ESF7565ROX, 13 seturi, 6 programe, Clasa A++, 60 cm, Motor Inverter, Inox

Ea este tot o masina de spalat gri, destul de clasica din acest punct de vedere, dar are un afisaj digital destul de mare si acest lucru ii ofera ceva elegnata.  Acolo sunt afisati timpul, programul si alti cativa indicatori. Controlul e facil si cred ca modul de functionare poate sa fie inteles si de cei care nu sunt in mod general prea indemanatici la aparate moderne.

Electrolux ESF7565ROX

Nu doar capacitatea a primit atentie

Asa cum spuneam si mai sus, principalul element de atractie este marimea masinii. Asta inseamna ca trebuie sa ai ceva spatiu pentru ea, dar in acelasi timp, cand capacitatea de spalare este de 12 seturi de vase, este clar ca merita sa o cumperi. Electrolux ESF7565ROX este o masina de spalat vase care se adreseaza in special familiilor, dar poate sa fie o solutie decenta si pentru cei care vor sa spele mai rar si fara prea mari batai de cap.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Electrolux ESF7565ROX este o masina de spalat premium, dincolo de capacitatea ei mare. Acest lucru se poate observa si prin unele dotari pe care le-a primit. In primul rand, la orice aparat electronic important este consumul. Iar masinile de spalat vase sunt niste consumatoare destul de mari, la un nivel chiar mai mare decat cele pentru rufe, in special cand este vorba despre una mare asa cum este aceasta.

Dar aici vorbim despre un model cu motor de tip inverter, care functioneaza un pic altfel. Iar efectul principal al acestui motor mai bun este consumul redus de energie. Masina consuma undeva la 262 kw pe an, ceea ce este foarte putin pentru capacitatea ei. Nici la apa nu sta mai prost, fiind nevoie de mai putin de 10 litri pentru fiecare spalare.

Electrolux ESF7565ROX, masina de spalat vase premium, de capacitate mare

Totusi, cand vine vorba despre programele de spalare, lucrurile nu mai sunt chiar atat de impresionante. Electrolux ESF7565ROX are sase programe, adica un numar normal, pe care il regasim la majoritatea masinilor de spalat vase. Printre aceste ragasim setari pentru spalare internsiva, temperatura ridicata, spalare eco sau programul scurt de 30 de minute, pentru vasele care nu sunt chiar atat de murdare.

In plus, masina suporta si programare intarziata de pana la 24 de ore. Exista si cinci nivele pentru temperatura apei, din nou, in fuctie de ceea ce speli. Electrolux ESF7565ROX este dotata cu cosuri speciale pentru tacamuri, dar si pentru vase mai sensibile, asa cum sunt paharele.

Ca orice masina de spalat moderna, are si functie de uscare. Aceasta foloseste un jet de aer cald care iti scoate vasele numai bune pentru a fi utilizate din nou. Spre deosebire de spalarea manuala, aparatul ti le scoate fara urme si indiferent de cat de murdare erau la inceput, vasele si vesele vor arata ca noi (bineinteles, efortul din partea masinii poate sa fie mai mare sau mai mic, la fel si consumul).

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Concluzii

Electrolux ESF7565ROX este una dintre cele mai mari masini de spalat vase pe care le poti cumpara pentru acasa. Din acest motiv are si un pret mai mare, dar raportul dintre costul de achizitie si calitate este unul foarte bun. Asa cum spuneam si mai sus, este un model destinat mai ales celor care au o familie mai numeroasa, dar si spatiu pentru a o monta. Nu este incorporabila, dar arata destul de bine (pe cat se poate pentru o masina de spalat vase). Deci ar fi o achizitie excelenta in bucatarie, daca ti-o permiti si daca ai nevoie de ea. Daca nu, exista oricum si altele mai mici si ele pot fi cel putin la fel de bune, in functie de necesitatile pe care le are fiecare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply