Gorenje GS62010W

Gorenje este o firma din Slovenia, dar acest lucru nu ar trebui sa va puna pe ganduri, intrucat produsele lor sunt unele destul de bune. Rareori premium, acestea nu sunt in niciun caz nici unele ieftine, de nivel entry level. Asa ca merita un pic de incredere, mai ales cum sunt si foarte diverse. Gorenje GS62010W (vezi AICI cel mai bun pret) este o masina de spalat vase decenta ca pret si ca dotari tehnologice si mult peste medie in ceea ce priveste capacitatea de spalare. Este o solutie buna pentru cei care au o familie mai numeroasa sau care spala mai rar, dar trebuie sa ai si spatiu pentru ea.

Gorenje GS62010W

Despre Gorenje GS62010W

Desi sunt foarte utile,  masinile de spalat vase sunt unele dintre cele mai rare aparate electrocasnice pe care le putem gasi in casele romanilor. Si este destul de pacat, mai ales cand ai si modele mai ieftin (sau potrivite ca pret, cel putin), asa cum este Gorenje GS62010W.

Gorenje GS62010W
Masina de spalat vase Gorenje GS62010W, 12 Seturi, 5 Programe, Clasa A++, 60 cm, Alb

Bineinteles, acesta nu arata in cel mai spectaculos mod cu putinta. Dar in general, nicio masina de spalat vase nu o face, deci nici acesteia nu ii putem imputa chiar atat de mult. Masina este una alba, relativ simpla, dar care vine totusi cu un afisaj electronic LCD minimalist. Panoul de control e clasic, facil de utilizat, deci pentru toata lumea, indiferent de varsta sau de modul in care te pricepi sau nu la electrocasnice.

Gorenje GS62010W

Gorenje GS62010W nu surprinde la capitolul design, dar macar e spatioasa

Un punct de atractie pentru Gorenje GS62010W este insa capacitatea. La 12 seturi, aceasta depaseste in mod cert medie, masina devenind astfel una dintre cele care ofera cel mai bun raport calitate pret de pe piata. Practic, poti spala o data la cateva zile daca stai singur sau cu inca o persoana, sau poti spala lejer o data pe zi daca ai o familie mai numeroasa.

Unele masini mai cu pretentii se remarca si la capitolul consum si tehnologii care aduc un consum mai redus de energie. Gorenje GS62010W e mai simpla si nu vine cu o tehnologie asa cum este motorul inverter. In acelasi timp insa, nu inseamna ca iti fa va contorul peste cap.

Este adevarat ca atunci cand iti cumperi o masina de spalat vase trebuie sa fii pregatit de un nou consumator in casa (asta daca e prima), dar aceasta nu consuma mai mult decat ar face-o un nou frigider, sa spunem. Anul abia trece de 300 kw, o valoare mai mult decat acceptabila. La apa consuma ceva mai mult decat altele, dar diferenta dintre 9 l si 11 l, cand are nevoie aceasta, e minora.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Gorenje GS62010W, masina de spalat vase cu un raport calitate pret excelent

In final, in ceea ce priveste programele si functiile, Gorenje GS62010W sta chiar foarte bine. Are cinci programe (scurt, eco, intensiv printre ele), exact atatea cate trebuie. In interior e bine compartimentata, cu spatii speciale pentru pahare sau tacamuri, astfel incat acestea sa primeasca toata ingrijirea de care este nevoie. Asa ca desi nu pare din modul in care arata, masina este chiar una care se descurca bine cand vine vorba despre spalat si uscat, avand si un sistem de uscare bine pus la punct. De asemnea, se pot regla cinci trepte diferite pentru temperatura, in functie de gradul de murdarie al vaselor pe care vrei sa le speli.

In ceea ce priveste functiile suplimentare, se ramarca mai ales posibilitatea de a programa intarziat masina. Astfel, Gorenje GS62010W poate sa inceapa sa spele dupa ce pleci tu de acasa sau fix inainte de a ajunge. Are si protectie impotriva copiilor (deci usa sta blacata in timpul functionarii) si filtru anticuratare. In mare, ofera o experienta completa si asta la un pret foarte bun.

Concluzii

Gorenje GS62010W este o masina de spalat vase care necesita ceva spatiu pentru instalare. Are o latime de 60 de cm, deci nu incape in cele mai mici bucatarii (unde proabil cu greu incape orice model). Dar daca ai spatiu pentru ea, as spune ca reprezinta una dintre cele mai bune alegeri posibile. Nu este perfecta, nu consuma cel mai putin posibil si nu are cel mai mare numar de programe (desi aici este pe aproape). Dar in general este o masina foarte buna, cu un pret excelent (oricum nu vei gasi masini de spalat vase cu adevarat ieftine). Asa ca daca intentionezi sa iti cumperi primul model sau sa il schimbi pe cel vechi, iar bugetul nu este chiar cel mai mare, Gorenje GS62010W reprezinta un punct de pornire interesant si pentru multi, chiar o alegere finala buna.

1 Comment
  1. POT PUNE O INTREBARE? AM CUMPARAT ACEST TIP DE GORENJE.AM RESPECTAT INDICATIILE PRIVIND EVACUAREA ,DAR DUPA PRIMA SPALARE IN PROGRAM ECO AM CONSTATAT CA MASUNA NU EVACUASE APA IN TOTALITATE.AM VERIFICAT FILTRELE CURATE,AM VERIFICAT FURTUNUL NERASUCIT SAU SUGRUMAT(BINEINTELES PANA LA RACORDUL DE SUB CHIVETA FACE 2 COTURI DE PESTE 120 GRADE .INALTIMEA LA RACORD CCA60 CM…fIIND NOUA MA INTRIGA .SA FIE O PROBLEMA DE POMPA?

Leave a reply