Hansa ZWM 627 WEB

Hansa este un producator european de electronice si electrocasnice, marca a brandului Amica si unul dintre principalii contribuabili pe piata produselor entry level din Romania. Spre deosebire insa de firmele din Asia (China, mai exact), calitatea produselor este una constanta si de multe ori ajung sa depaseasca media atat ca design cat si ca tehnologie. In cazul masinii de spalat vase despre care vom vorbi nu este chiar cazul de asa ceva, dar in acelasi timp, calitatea este acolo. De asemenea, Hansa ZWM 627 WEB (vezi pretul de azi) are un pret destul de scazut de achizitie, ceea ce o poate transforma intr-o tinta pentru orice doreste sa se innoiasca printr-o masina de spalat vase bunicica si destul de mare.

Hansa ZWM 627 WEB

Despre Hansa ZWM 627 WEB

Hansa ZWM 627 WEB arata cam la fel cum te-ai astepta sa o faca o masina de spalat din clasa medie. E alba, destul de patratoasa si cu afisaj LCD care aduce un plus de modernitate, dar un plus totusi mic. Un punct forte este controlul, care se face prin intermediul unor butoane mecanice, simple si clasice. Masina de spalat poate sa fie folosita de oricine si chiar daca nu arata spectaculos, nu arata nici rau, deci nu prea ai ce sa ii reprosezi.

Hansa ZWM 627 WEB
Masina de spalat vase Hansa ZWM 627 WEB, 14 seturi, 7 programe, Clasa A++, Display LED, 60 cm, Alb

Oricum, vorbim despre un model destul de mare, ceea ce vine cu plusuri si minusuri. Partea buna la o masina cu latimea de 60 cm este ca va putea sa spele un numar mai mare de seturi de vase. Aceasta ajunge la 14 seturi, suficient pentru o familie destul de numeroasa. Bineinteles, nu inseamna ca Hansa ZWM 627 WEB se adreseaza doar familistilor, intrucat ea poate sa fie folosita si de toti cei care doresc sa spele mai rar vasele.

Hansa ZWM 627 WEB

Partea mai putin buna tine de spatiu. Nu toate bucatariile au destul de mult loc pentru a primi si masina de spalat vase, cu atat mai mult cand aceasta e una destul de mare. Deci trebuie sa calculezi un pic inainte de a o cumpara.

Hansa ZWM 627 WEB are suficiente programe pentru a deveni interesanta

Si la capitolul functii si tehnologii intalnim o masina cu plusuri si minusuri, dar cele din urma sunt in mare parte explicabile de pret si in niciun caz chiar atat de multe. La partea pozitiva, putem trece numarul de programe si aici chiar vorbim despre un plus important.

Hansa ZWM 627 WEB are sapte programe, un numar impresionant mai ales daca privim si pretul.  Bineinteles, sunt tot variatiuni ale celor clasice (bio, intens, rapid, de doar 30 de minute), dar e bine ca sunt mai multe intrucat asa masina se adapteaza mai bine vaselor pe care trebuie sa le spele si nivelului lor de murdarie. De asemenea, aparatul are protectie impotriva copiilor (sta inchis pe tot parcursul ciclului de spalare) si programare intarziata.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest televizor

Hansa ZWM 627 WEB, foarte incapatoare, dar si cu un pret foarte bun

Cei ii lipseste totusi? Nu are filtru de autocuratare, asa ca va trebui sa faci si asta dupa cateva spalari, in cazul in care mai ramane murdarie in interior. De asemenea, clasa de eficienta la spalare si uscare este A, buna, dar se putea si mai bine.

Pentru a termina pe un ton pozitiv, trebuie sa amintim si despre eficienta energetica si la consumul de apa. Aici Hansa ZWM 627 WEB sta chiar destul de bine. Clasa energetica este A++, una buna. Daca stai si te gandesti ca o masina de spalat vase inseamna inca un consumator important de curent, e clar ca o clasa mai buna aduce numai avantaje. Aceasta consuma undeva in jur de 260 kw pe an, adica un numar decent pentru marimea ei. La apa sta bine de asemenea, cu vreo 9 sau 10 l pe ciclu de spalare. Deci masina nici nu costa asa mult, nici nu consuma exagerat.

Concluzii

Hansa ZWM 627 WEB este o masina de spalat vase mai mult decat acceptabila. Hansa au multe produse bune si aceasta se numara printre ele. Are si minusuri, dar fiecare aparat vine si cu puncte mai slabe. Insa atat timp cat punctele tari sunt dominante, nu exista motive de dezamgire. Asa se intampla in acest caz, masina fiind chiar una recomandata pentru cei care fie isi cumpara acum primul model, fie il inlocuiesc pe unul vechi, dar in tot cazul nu au un buget imens. Asadar, pretul este si el foarte bun, chiar surprinzator pentru o masina atat de mare. Insa el este explicabil de brand, de unele minusuri minore si in general de o constructie fara pretentii de premium, dar foarte serioasa si cu niste caracteristici excelente.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply