Electrolux EHF6240XXK

Daca vreti sa veti mai mult spatiu disponibil pentru gatit trebuie sa apelati la o plita. Daca vreti un exemplar care sa includa comenzi tactile va trebui sa apelati la un model modern, care face parte din gama Electrolux. Este importamt pentru dumenavoastra sa aveti un astfel de model, recomandarea noastra fiind plita incorporabila Electrolux EHF6240XXK.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EHF6240XXK

Despre Electrolux EHF6240XXK

O plita este destinata gatitului, astfel incat trebuie sa aveti cat mai mult spatiu disponibil pentru gatit. Aceste comenzi tactile au fost concepute pentru a ocupa spatiu minim si, in acelasi timp, sa va ofere informatii clare dintr-o privire. Veti avea mai multa libertate si mai mult spatiu sa va desfasurati.

Dimensiunile (l x L x A) sunt importante intrucat veti vedea unde putati sa asezati exemplarul. Astfel, cele de care dispune acest exemplar sunt de de x 57.6 x 51.6 cm. Sunt dimensiuni destul de bune, nici foarte mari, dar nici foarte mici, tocmai bune pentru a va bucura de un exemplar standard.

Despre Electrolux EHF6240XXK

Plita incorporabila Electrolux EHF6240XXK – plita cu un design modern si functii utile

Citeste si despre Hansa ZWM416WH

Acest exemplar se bazeaza pe alimentarea de tip electric. Cele 4 arzatoare sunt importante intrucat veti avea nevoie de acestea pentru a pregati retete diferite in acelasi timp, ceea ce este un plus. Plita incorporabila Electrolux EHF6240XXK este un exemplar care include vitroceramica. Aceasta este utila intrucat vasele se vor incalzi mai repede fata de plita care se bazeaza pe inductie.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Butoanele asezate frontal sunt importante in vederea utilizarii acesteia intr-un mod cat mai facil. Acest model are un arzator mare, unul normal si 2 arzatoare mici, acestea fiind importante pentru a putea gati divers si in cantitati mari.

Puterea cu care functioneaza acestea este importanta, cea pe care o include arzatorul cel mare fiind de 2.3 Kw. Arzatorul cel mic include si el o putere de 1.2 kw. Cel de care dispune arzatorul normal este de 1.8 kw. Veti avea garantia utilizarii facile intrucat prezinta butoane de tip touch care se folosesc doar prin simpla atingere a degetelor. Mai include si functia de semnal sonor, cea ce inseamna ca este un model modern.

Citeste si despre Hansa FCEW58210

Plita incorporabila Electrolux EHF6240XXK are si un sistem de protectie pentru copii, fatortia caruia cei mici vor fi in siguranta. Deconectarea automata este importanta intrucat va va scuti de grijia deconectarii acestuia in cazul in care ati uitat. Indicatorul de caldura reziduala este necesar intrucat va atentioneaza sa va feriti de zonele fierbinti.

Controlul iluminare este o functie importanta pe care o detine acesta intrucat veti avea mereu vizibilitate mai buna atunci cand veti pregati alimentele. Acesta include un cablu cu o lungime destul de mare, aceasta fiind de 1.5 m. Avand un consum de 6500 W, va veti putea descurca din acest punct de vedere. Aceasta se curata destul de usor, avand in vedere faptul ca dispune de o suprafata moderna.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Electrolux EHF6240XXK este un aparat electrocasnic ce include numeroase functii si un aspect demn de o bucatarie care are dotari moderne. Despre pretul pe care il include trebuie spus ca este unul destul de accesibil.