Beko HILG64220SW

Cautati un model de plita incorporabila care sa faca parte din gama Bek, insa, nu stiti ce sa alegeti? Modelele sunt prea multe si nu stiti spre ce sa va indreptati? Avem o solutie pentru dumenavoastra. Dupa ce va hotarati ce trasaturi ar trebui sa aiba acesta, care sa va ajute in bucatarie cat mai mult, va recomandam un model care are 4 arzatoare eficiente. Ce inseamna acest lucru. Asta inseamna ca va ajuta sa economisiti mai mult timp de pregatire a alimentelor, ceea ce isi doreste fiecare gospodina. Si nu doar atat. Acesta respecta tendintele si vine cu un desifn asa cum il prezentam in cele ce urmeaza. Si pentru a vedeea exact depsre ce e este vorba, va sugeram modelul de plita incorporabila Beko HILG64220SW.(vezi oferta de AZI)

Beko HILG64220SW

Despre Beko HILG64220SW

Aspectul este important cand vine vorba despre un astfel de aparat ekectrocasnic. Astfel, daca vreti sa va bucurati de un model cu un aspect modern este recomandat sa alegi unul care este realizat din sticla. Aceasta are avantajul de a oferi acea impresie de modernism pentru ca decorul sa fie unul special. Astfel ca, aceasta plita detine un astfel de material: sticla.

Dimensiunile sale (IxLxA) sunt de 4.6 x 58.5 x 52.4 cm, acestea fiind dimensiuni importante pentru un decor care necesita o oragnizare aparte. In tendinte, placut si functional, aasa am putea descrie un astfel de model ce face parte din gama Beko si care ofera beneficii numeroase tuturor utilizatorilor fara doar si poate.

Despre Beko HILG64220SW

Plita incorporabila Beko HILG64220SW – informatii tehnice utile

Citeste si despre Hansa FCCX68235

In primul rand, pentru a fi un aparat electrocasnic care sa va ofere siguranta, trebuie sa includa o functie din acest punct de vedere. Acest exemplar are functia de siguranta, ceea ce reprezinta un plus. Acesta va opri alimentarea cu gaz in cazul in care se va stinge flacara din diverse motive.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Plita incorporabila Beko HILG64220SW este un exemplar care se alimenteaza pe baza de gaz, acesta fiind important intrucat pastreaza vechiul mod de preparare a alimentelor, respectiv cel pe baza de gaz.

Are 4 arzatoare, care sunt ideale pentru prepararea alimentelor pentru intreaga familie. Butoanele care se foloesc pentru a aprinde aceste arzatoare sunt pozitionate frontal, ceea ce ii ofera o utilizare mai usoara.

Citeste si despre Hansa FCGW510009D1

Gratarul este si el important intrucat veti putea aseza alimentele fara nicio grija pe acestea, fiind sustinute asa cum trebuie. Toate arzatoarele se aprind pe baza de aprindere electrica, aceasta fiind o modalitate usoara de a le aprinde.

Plita incorporabila Beko HILG64220SW este echipat cu un arzator mare, un arzator mic, precum si un 2 arzatoare normal. Aceasta se dovedeste a fi eficienta intrucat are o flacara care va ajuta sa economisiti cu pana la 25% din energie, ceea ce inseamna si: timp si bani. Veti petrece cu pana la 35% mai putin timp in bucatarie intrucat acesta este mult mai eficient fata de un arzator obisnuit.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

Drept urmare, plita incorporabila Beko HILG64220SW este un model care merita luand in calcul in vederea unei achizitii, mai ales daca stati sa observati ce fel de trasaturi are. Va veti bucura sa il aveti in locuinta, cu alte cuvinte.