Electrolux EHF6241FOK

In ziua de astazi gatitul nu mai este o povara. Avand in vedere faptul ca au aparut modele destul de moderne pe piata. Plita da dovada de eficienta in ceea ce priveste rezultatele avand din punct de vedere al gatitului, cat si al timpului de gatit. Un exemplar care se potriveste celor care au multe alimente de preparat este si plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EHF6241FOK

Despre Electrolux EHF6241FOK

In ceea ce priveste materialul din care este confectionat acest exemplar trebuie spus ca este sticla ceramica. Ca marime este destul de buna, avand dimensiunile (IxLxA) de x 59 x 52 cm, iar cele tip nisa sunt de x 56 x 49 cm.

Philips 55PUS6501/12
Televizor LED Smart Android Philips, 139 cm, 55PUS6501/12, 4K Ultra HD

Acest exemplar ce face parte din gama Electrolux se alimenteaza pe baza de curent electric. In plus, are si 4 arzatoare care sunt importante pentru cei care gatesc mult, repsctiv pentru familiile numeroase. Butoanele exemplarului sunt asezate in partea frontala, ceea ce reprezinta un plus pentru utilizator, intrucat este usor de realizat.

Despre Electrolux EHF6241FOK

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK – caracteristici pe care trebuie sa le cunoasteti

Citeste si despre Hansa ZIM436EH

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK este dotata si cu functia de siguranta. Astfel, copii vor fi protejati de aprinderea acesteia din intamplare. De asemenea, se pot activa prin simpla apasare a unui buton. Din punct de vedere al arzatoarelor, acesta sta destul de bine, avand un circulare duble, un arzator normal, precum si 2 arzatoare mici.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Arzatorul cel mare functioneaza pe baza unei puteri de 2.2 Kw. Despre arzatorul cel mic trebuie spus ca include si el o putere de 1.2 kW. Referitor la arzatorul cel mic, este important de spus faptul ca are o putere de 1.2 kW. Mai mult, arzatorul normal beneficiaza si el de o putere de 1.8 kW.

Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK garanteaza usurinta in utilizare avand in vedere ca dispune de tastele de tip touch. Astfel, prin simpla apasare a unui buton va incepe prepararea alimentelor. Important de precizat este si faptul ca acest exemplar are si un sistem de deconectare automata, acesta fiind important intrucat va veti bucura de un model care va va proteja de accidentele ce ar putea sa apara.

Citeste si despre Indesit DSR 15B1

Pentru ca este improtanta siguranta dumneavoastra, acesta vine si cu o functie importanta, respctiv indicatorul de caldura reziduala, acesta fiind important intrucat va va arata care zona este mai fierbinte, astfel incat sa nu va accidentati. Cablul de alimentare are o lungime de 1.5 cm. Plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK include comenzi tactile cu feedback acustic. Acestea sunt realizate astfel incat sa nu ocupe mult spatiu si sa va ofere informatii clare.

Aceasta se curata destul de usor intrucat are o suprafata din ceramica. Plita se curata fara efort si usor. Aceasta confera si versatilitate. Astfel, veti putea alege locul unde sa pozitionati plita, astfel incat sa va simtiti confortabil si sa va ofere flexibilitate. Datorita panoului de pe plita, veti avea acces facil la toate comenzile. Veti putea verifica starea oalelor si tigailor destul de usor.

Vezi acum pret cu transport gratuit

Concluzii

In concluzie, plita incorporabila Electrolux EHF6241FOK este un model performant, ce garanteaza rezultate bune. Cu toate acestea, referitor la pretul pe care il are este unul pe masura trasaturilor pe care le detine.